Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica 2

U prošloj priči sam ispričao jedno divno iskustvo sa svojom sexy komšinicom.. Ovaj put smo se pojebali kod nje u kući , bilo mi je još bolje.. Od prošlog puta sam ludio za svojom komšinicom , stalno smo razmjenjivali poruke , slali jedno drugom fotke , pričali.. Uvijek sam bio zagrijan za divnu jebačinu.. Jednog dana sjedim u kući , gledam tv. Mobitel je bio na stolu , začula se poruka. Uzeo sam , pogledao. To je bila moja sexy komšinica. Obradovao sam se. Kada sam otvorio poruku , u poruci je pisalo. " Ajde dođi , brzo". Bio sam sav iznenađen. Ustao sam , izašao vani.

Svojima sam rekao da se idem prošetati po selu. Nitko nije vidio , brzim korakom sam otišao do njene kuće. Pozvonio sam , izašla je. Ne mogu opisati osjećaj kada sam je ugledao. Predivne sise , to mi je prvo zapalo za oko. Lijepa faca , slatka dama. Na sebi je imala neku majicu , a dole je imala trenirku. Ušao sam u kuću , ona je zaključala vrata i ušla iza mene. Otkud da me zoveš? .. Nasmiješila se i rekla: - Koristim priliku dok nikoga nema. Poželila sam da me dobro izjebeš kao prošli put. Prišla mi je , uhvatila me za kurac i počela ljubiti. Baš jako. Dopalo mi se to. Dok smo se ljubili , moje ruke su bile na njenoj guzi.. Jako sam je stiskao , njoj se to dopadalo. Spustila se ispred mene , kleknula na koljena , otkopčala hlače , skinula boxe , uzela ga u ruku i počela drkat, jako. - Kako sam ga poželila.. Drkala mi je , onda je počela da ga liže. Odozdo prema gore. Bilo mi je baš lijepo i iskreno , poželio sam pičku.. Jako dobro je pušila , pljuvala , uživala. Uhvatio bi je za kosu onako grubo i nabijao ga u njena usta.. Podigao sam je , skinuo majicu , ugledao divne sise koje su se skrivale u grudnjaku. Grudnjak sam brzo potrgao s nje , što joj se dopalo. Zabio sam glavu u njene sise , lizao ih. Imala je tvrde bradavice. Bila je napaljena. Dok sam joj lizao sise , spustio bi ruku na njenu pičku i jako je hvatao. Bila je vlažna.. Bacio sam je od krevet , legla je na leđa. Skinuo sam joj trenirku , gaćice koje je imala na sebi onako brzo svukao i zabio se u njeno međunožje. Bila je vlažna. Počeo sam je lizati , stavljati jezik u nju. Uzdisala bi , držala me za glavu i jako nabijala.

Ono što je natjeralo da svrši je bio moj prst na klitorisu. Polizao sam njene sokove , a onda je rekla:- Ajde , šta čekaš? Izjebi me jako.. Uzeo sam kurac u ruku, trljao ga od njenu pičku , a onda jako stavio. Baš je bila željna kurca .. Jebao sam je jako , držao za sise. Stenjala bi , uzdisala i govorila: - To , jooš, koliko sam poželila da me jebeš , jače.. Uživao sam u sex-u s njom.. Nakon nekog vremena sam prestao. Ustala je , ponovo kleknula ispred i pušila ga. Baš je jako drkala. Bilo mi je lijepo. Legao sam na leđa , bila je odozgo. Uzela ga u svoju ruku , namjestila sebi na pičku i počela se nabijati. - Koliko mi je lijepo mm .. Jako se nabijala , stenjala .. Svršila je , bio sam zaliven njenim sokovima. Ustala je , uzela kurac u ruku i lizala sokove koji su izašli iz njene pičke.. Nakon nekog vremena sam ustao , naguzio je , bila je onako baš jako nagužena , dogy style. Udarao sam je po guzi , jako. To joj se dopadalo. Trljao sam njenu pičku , izluđivao je. - Ajde , jebi me , jako , molim tee. Uzeo sam ga u ruku i nabio u njenu pičku.. Držao bi je za kukove dok je nabijam. Jako je stenjala i uživala. - To , to , samo jače , koliko mi je lijepo. Jače , nemoj da staneš, molim te.. Uhvatio bi je za kosu , jako povukao sebi i jače jebao njenu pičku..

Nakon nekog vremena je rekla:- Jebi me u šupak , jako ga želim.. Pljunuo sam njen šupak , a onda polako počeo stavljati.. Stenjala je , uzdisala.. Vremenom sam ubrzao , a ona je sve jače i jače stenjala. Jako mi je bilo divno jebati njen šupak. Udarao bi je sve jače i jače po guzi.. Bio sam jako napaljen i imao sam osjećaj da ću svršiti. Pitao sam je gdje želi , a ona je onako sva napaljena rekla: - Ne vadi ga.. Ubrzao sam baš ono i svršio u njen šupak. Koje olakšanje , kako divno. Jebote , koliko je ovo dobro. Ustala je , okrenula se i počela ga lizati.. - Baš sam te poželila i stalno sam razmišljala o ovome. Uživala sam jako , dobar si skroz. Idemo se istuširati. Pod tušem sam lizao njene sise , hvatao je za pičku. Nije mogla da odoli mom kurcu , pa se spustila i pušila ga. Rekla je da će njen muž doći za par sati i da možemmo još malo uživati. Spremila nam je kafu , na sebi je imala samo gaćice. Ja sam bio u boksericama. Uz kafu smo pričali o nama , kako bi sve funkcioniralo jer me baš jako željela , kao i ja nju. Dogovorili smo se kako ćemo ubuduće , pojebali se još par puta i otišao sam kući praznih jaja. Često smo se dopisivali , pričali i svaki put smo slobodno vrijeme iskoristili baš kako treba. Sex-om , divno.. U nastavku vam pričam još jednu priču..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija