Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica

Jednog dana, ustao sam iz kreveta sav napaljen. Naravno znao sam i zašto. Vidio sam komšinicu Branu. Imala je crnu kosu, usne poput čokolade, osmijeh koji oslijepi, duge crne kose, vitkog stasa. Bila je to dama oko 40 godina. I bila je sama i tužna jer ju je muž napustio prije par mjeseci. Uvijek se druzila sa svima i bila fina. Ali na mene je posebnu pažnju obraćala. Jednog dana sam se vraćao iz kupovine, i zateknem je kako ćeka lift. Naravno ja sam prišao i započeo priču sa njom. U liftu smo o svemu pričali. Unio sam stvari u stan, a ona me zamolila me da dođem kod nje da makar popijem kafu. Što sam i prihvatio. Rekao sam joj da ću doći za 20 minuta. I opet smo započeli staru priču škola, djevojke, muškarci, život sve što nam je palo na pamet. Tako smo pričali i smijali se. Ali zbog nepažnje sam se polio tozom od kafe. A ona je brzo ustala uzela papira i osušila me koliko je mogla i rekla mi da odem u wc da skinem to sa sebe, da ce to ona brzo osušiti. Dok sam boravio u toaletu uzeo sam priliku da malo prošnjuham. Na početku je bilo tipičnih stvari. Ali sam naletio na ono što me uzbudilo njene, crvene tange i najlonke. Toliko sam bio uzbuđen da mi se digao. Ali mi je sreću skratio kucanj na vrata. Ostavio sam stvari i izašao. Mislio sam da sam dobro prošao što nije ušla unutra. Tako sam sjedio jedno vrijeme polugol u boravku dok mi nije donijela stvari moje. Prigrlio sam je i zahvalio joj se što mi je osušila odjeću. Te sam napustio stan sa izgovorom da moram brzo do svog stana nešto sam zaboravio. Pitao sam se šta bih mogao da uradim da ovaj dan učinim zabavnijim. Čim sam došao na prag od vrata sinula mi je ideja. Uletio sam u stan i iz ladice sam izvadio uže, povez za oči i lisice. Sve to stavio u kesu i vrtio se nazad. Vrata su bila otključana ali sam ih ja zaključao. I pošto me pital šta sam zaboravio ja joj kažem jedan poklon za nju. Nisi trebao dušice. Nije znala šta je čeka. Rekao sam joj da mora da sačeka i da stavi ovaj povez na oči kako ne bi virila i da radi kako joj kažem. Na šta je ona pristala. Stavio sam joj povez preko očiju te je odveo do radijatora i rekao da se lagano spusti i nasloni na radijator. Ona je bila zbunjena ali je uradila kako sam joj rekao. Čim je sjela lagano sam izvadio lisice i postavio ih na radijator i njene ruke brzo svezao. Ona je vrisnula a ja sam joj rekao da je ovo dio iznenađenja. Počela je da me moli, da je ne povrijedim.
-Neću te povrijediti, ne brini.
-Ali te moram kazniti zbog svih ovih godina što si mi radila.
-Šta sam ti radila?
-Svaki dan kad bi prošla pored mene ostavljala si me bez daha.
-I sad ćeš da osjetiš kako je kad te mladi odvali od jebačine.
-Ali.. .. mmmmmmmmmm.. ..
(Brzo sam joj usta zalijepio)
Približio sam joj se i počeo da je lagano milkim. Prvo lagano kroz kosu pa vrat, grudi i onda pičku. Ona je samo se trzla. Primjetio sam da nema gaće na sebi. Što je meni prijalo. Onda sam ustao i skinuo joj traku sa usta i rekao da je sada moja kurvica i da ću da je zadovoljim pošto drugi nisu dosad uspjeli. Krenula je da progovori, ali ja sam bio brži i ubacio joj kurac svoj u usta.
-MMMM kako su ti topla usta.
-MMM kako ću ti jebat usta, tako su udobna.
Ona je samo mumljala. Kurac je već bio nadignut i osjetio sam trzaj, i odmah ga izvadio.
-Vidim kurvice da si profesionalac, malo je falilo da svrsim.
Na njoj se vidjelo da je drhtala, jer nije ovo očekivala. Otišao sam do kuhinje i donio nož i lagano joj počeo derat suknju. Na pola puta sam je poderao, i ispale su njene velike grudi. Tako lijepe i velike i mekane grudi. Odmah sam prihvatio i počeo lizat i grickat bradavice. Ona je odjednom počela da uživa, da dahće. Dok sam joj lizao grudi i grickao bradavice, drugom rukom sam joj dirao i mazio pičku. Ona je samo počela da dahće još jače. Ustao sam i sjeo u stolicu i gledao nju kako sjedi tu nepomočna poderane haljine sa grudima da vise i pičkom da se vidi. Na njoj se vidjelo da je napaljena. Odlucio sam da malo promijenim igru. Skinuo joj lisice i pošto joj je stan imao jedan stub odlučio sam da je tu svezem opet. Ovaj put ona je bila okrenuta stubu dok je njena guzica bila okrenuta meni. Podigao sam ruku i jako joj ošamario dupe.
-Aaaaaaaa.. . nemoj molim te, preklinjem te.. ..
-Nemaš ti pravo da pričaš kurvice, ima da šutiš jer ja vladam nad tobom sada.
Uzeo sam svijeću i zapalio je.
-Šta ćeš to da mi radiš?
-Vidjet češ uskoro.
Donio sam stolicu i nju tako postavio da su joj koljena bila na sjedalu. I izvukao stolicu ka sebi i rekao joj
-Ovo će kratko trajati. Počeo sam da lagano posipam vosak po njoj.
-AAAAAAAAAAAAAAAA nemoj boliiii.
-Začepi kurvetino.
Otisao sam joj do sobe i uzeo tange i usta začepio.
-Sad ćeš biti kažnjena za priču protiv moje naredbe.
Namjestio sam kurac na njenu pičku i odmah počeo da ga jako guram unutra.
Kako je bio lijep osjećaj. Jebao sam je jako, uhvatio za kukove i vukao ka sebi. Uhvatim je jednom rukom za kosu i vučem ka sebi dok je drugom šamaram po guzici.
- Kako si ti samo dobra kurvica.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija