Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Komsinica

Ocjena: 4.3

Takva je bila i moja nova komšinica koja je nedavno iznajmila stan na mom spratu. Pozdravljali smo se u prolazu samo, a ja sam se uvek okretao za njom. Izgleda je fantastično i uvek zanosno. Prosečnog je izgleda ali nekako zrači seksipilom, uvek nosi tesne stvari i izaziva svojim oblinama. Jednom smo se sreli u prodavnici, išli smo zajedno po prodavnici i uzimali namirnice i na kraju zajedno stali u red. Bila je jako pozitivna prema meni i uživao sam u priči. Izašli smo iz prodavnice i išli ka zgradi, a ja sam nosio jedan deo njenih namirnica. Kada smo stigli do njenih vrata, otključala je i ušla prva okrenula se i rekla uđi i zatvorila vrata zamnom. Otišli smo u kuhinju i ostavili namirnice, a ona je rekla sedni da skuvam kafu i da se pošteno upoznamo. Seo sam i posmatrao je dok je stajala za šporetom. Bila je u tesnim farmerkama i još tesnijoj majici, prelepe obline su mi mamile osmeh na lice. Skuvala je kafu i kada se okrenula da spusti šolje na sto, jedna šolja je skliznula sa tacne i pala meni u krilo. Skočio sam sa stolice a ona je viknula „jao izvini, bože kako sam smotana“ nastavila je da se izvinjava i spustila se na kolena i stavila mi krpu i pritisnula mesto gde je bila fleka od kafe. Uradila je to spontano, a onda se trgla i sklonila ruku, i ponovila „izvini“. Rekao sam joj „što se izvinjavaš, meni to ne smeta“. Nasmejala se i dodala „ne sumnjam u to“. Ustala je i htela da skuva novu kafu, a ja sam rekao „mani kafu vidiš da nam se neda da je popijemo“. A ona se nagla na sudoperu i pitala pa šta ćemo“? Pa ja bih da skinem ovaj šorc sa mene, smeta mi ovo vlažno. A komšinica će: „nadam se da ti ne smeta sve što je vlažno“.. Rekao sam da neke stvari volim vlažne, i skinuo šorc. Pogledala je u moje gaće i rekla pa i one su vlažne od kafe. Nisam ništa rekao samo sam skinuo i gaće, a ona se izbečila. „Iju komšija koliki je“ rekla je oduševljeno i prišla mi. Bacilase na kolena i uzela ga u usta, pušila ga je sasvim lagano neko vreme a onda ustala. Otkopčala je tesne farmerke i skinula ih, ja sam joj svukao majicu i otkrio par jako lepih sisa. Spustio sam usne na njih i poljubio ih. Skinuo sam joj gaćice i podigao na sto, raširio sam joj noge i lizao joj macu, bila je tako slatka i meka. Mazila me je po glavi i legla na leđa. Maca joj je uživla pod mojim jezikom. Podigao sam se i stavio joj ga, a onda sam je uzeo u ruke i odneo u sobu, spustili smo se na krevet dok je moj kurac još uvek bio u njoj. Legla je na leđa, a ja sam se pružio preko nje i nastavio sam da joj ga ubacujem. Bila je vatrena, a njena guza nemirna, vrpoljila se sve vreme.
Mala pičkica je gutala ceo moj kurac i stezala ga mišićima.
Moj jezik je kružio oko njenih bradavica i lizao ih slasno. Sise su joj bile čvrste i okrugle, a moje usne su ih milovale dok su klizile po njima. Uspravio sam je i pružio noge, u par sekundi je već sedela na meni i navlačila se žestoko.

Uzbuđenje je raslo, menjali smo poze i dahtali u ritmu. Legao sam na leđa i savio noge u kolenima, a ona je raširila noge i sela na mene tako da su joj kolena bila pored moga tela. Dlanove je spustila pored mojih ramena i počela da se navlači, sporo pa brže, pa bi opet usporila i ponovo ubrzala. Bilo je fantastično, njene sise su bile iznad moje glave, i gledao sam ih kako se njišu napred nazad. Zgrabio sam je za dupe i stegao a ona je ispuštala umilo „aahhh, aahh“ i nabadala se istim ritmom. A onda se okrenula, moje noge su i dalje bile savijene u kolenima, a ona je savila ruke oko mojih kolena i nastavila da se navlači.
Gledao sam kako ceo ulazi u njenu pičku, i uživao u sceni kao iz porno filma.
Imala je lepo dupe, palila me glatka bela koža na njenom dupencetu. A onda se nagnula u nazad i spustila dlanove na krevet, a ja sam pružio noge. Bili smo dugo u toj pozi a onda se bacila na bok.
Legao sam iza nje, ona je zabacila nogu preko moje a ja sam joj glavićem protrljao čmarić i nabio ga u pičkicu. Uhvatio sam je za sisu i jebao silno i žestoko. Dahtala je i stenjala mnogo vatrenije nego do sada. Stezala me nogom i nabijala se guzom, a onda je ispustila „uuhhh“ dok je režala, svršavala je i i režala dok se cela tresla.

Čim je stala ja sam ga izvadio i svršio joj među guzove na čmar, bilo je neopisivo dobro, iscedio sam sve do poslednje kapi. Ostali smo tako da ležimo par minuta, a onda otišli pod tuš. Nakon tuša smo se vratili u krevet, i jebuckali se ostatak dana sve do uveče.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija