Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Komsinica

Ocjena: 4.3

Takva je bila i moja nova komšinica koja je nedavno iznajmila stan na mom spratu. Pozdravljali smo se u prolazu samo, a ja sam se uvek okretao za njom. Izgleda je fantastično i uvek zanosno. Prosečnog je izgleda ali nekako zrači seksipilom, uvek nosi tesne stvari i izaziva svojim oblinama. Jednom smo se sreli u prodavnici, išli smo zajedno po prodavnici i uzimali namirnice i na kraju zajedno stali u red. Bila je jako pozitivna prema meni i uživao sam u priči. Izašli smo iz prodavnice i išli ka zgradi, a ja sam nosio jedan deo njenih namirnica. Kada smo stigli do njenih vrata, otključala je i ušla prva okrenula se i rekla uđi i zatvorila vrata zamnom. Otišli smo u kuhinju i ostavili namirnice, a ona je rekla sedni da skuvam kafu i da se pošteno upoznamo. Seo sam i posmatrao je dok je stajala za šporetom. Bila je u tesnim farmerkama i još tesnijoj majici, prelepe obline su mi mamile osmeh na lice. Skuvala je kafu i kada se okrenula da spusti šolje na sto, jedna šolja je skliznula sa tacne i pala meni u krilo. Skočio sam sa stolice a ona je viknula „jao izvini, bože kako sam smotana“ nastavila je da se izvinjava i spustila se na kolena i stavila mi krpu i pritisnula mesto gde je bila fleka od kafe. Uradila je to spontano, a onda se trgla i sklonila ruku, i ponovila „izvini“. Rekao sam joj „što se izvinjavaš, meni to ne smeta“. Nasmejala se i dodala „ne sumnjam u to“. Ustala je i htela da skuva novu kafu, a ja sam rekao „mani kafu vidiš da nam se neda da je popijemo“. A ona se nagla na sudoperu i pitala pa šta ćemo“? Pa ja bih da skinem ovaj šorc sa mene, smeta mi ovo vlažno. A komšinica će: „nadam se da ti ne smeta sve što je vlažno“.. Rekao sam da neke stvari volim vlažne, i skinuo šorc. Pogledala je u moje gaće i rekla pa i one su vlažne od kafe. Nisam ništa rekao samo sam skinuo i gaće, a ona se izbečila. „Iju komšija koliki je“ rekla je oduševljeno i prišla mi. Bacilase na kolena i uzela ga u usta, pušila ga je sasvim lagano neko vreme a onda ustala. Otkopčala je tesne farmerke i skinula ih, ja sam joj svukao majicu i otkrio par jako lepih sisa. Spustio sam usne na njih i poljubio ih. Skinuo sam joj gaćice i podigao na sto, raširio sam joj noge i lizao joj macu, bila je tako slatka i meka. Mazila me je po glavi i legla na leđa. Maca joj je uživla pod mojim jezikom. Podigao sam se i stavio joj ga, a onda sam je uzeo u ruke i odneo u sobu, spustili smo se na krevet dok je moj kurac još uvek bio u njoj. Legla je na leđa, a ja sam se pružio preko nje i nastavio sam da joj ga ubacujem. Bila je vatrena, a njena guza nemirna, vrpoljila se sve vreme.
Mala pičkica je gutala ceo moj kurac i stezala ga mišićima.
Moj jezik je kružio oko njenih bradavica i lizao ih slasno. Sise su joj bile čvrste i okrugle, a moje usne su ih milovale dok su klizile po njima. Uspravio sam je i pružio noge, u par sekundi je već sedela na meni i navlačila se žestoko.

Uzbuđenje je raslo, menjali smo poze i dahtali u ritmu. Legao sam na leđa i savio noge u kolenima, a ona je raširila noge i sela na mene tako da su joj kolena bila pored moga tela. Dlanove je spustila pored mojih ramena i počela da se navlači, sporo pa brže, pa bi opet usporila i ponovo ubrzala. Bilo je fantastično, njene sise su bile iznad moje glave, i gledao sam ih kako se njišu napred nazad. Zgrabio sam je za dupe i stegao a ona je ispuštala umilo „aahhh, aahh“ i nabadala se istim ritmom. A onda se okrenula, moje noge su i dalje bile savijene u kolenima, a ona je savila ruke oko mojih kolena i nastavila da se navlači.
Gledao sam kako ceo ulazi u njenu pičku, i uživao u sceni kao iz porno filma.
Imala je lepo dupe, palila me glatka bela koža na njenom dupencetu. A onda se nagnula u nazad i spustila dlanove na krevet, a ja sam pružio noge. Bili smo dugo u toj pozi a onda se bacila na bok.
Legao sam iza nje, ona je zabacila nogu preko moje a ja sam joj glavićem protrljao čmarić i nabio ga u pičkicu. Uhvatio sam je za sisu i jebao silno i žestoko. Dahtala je i stenjala mnogo vatrenije nego do sada. Stezala me nogom i nabijala se guzom, a onda je ispustila „uuhhh“ dok je režala, svršavala je i i režala dok se cela tresla.

Čim je stala ja sam ga izvadio i svršio joj među guzove na čmar, bilo je neopisivo dobro, iscedio sam sve do poslednje kapi. Ostali smo tako da ležimo par minuta, a onda otišli pod tuš. Nakon tuša smo se vratili u krevet, i jebuckali se ostatak dana sve do uveče.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina