Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komsinica

Poz ja sam iz Banja Luke i imama 16god. živim s roditeljima u jednoj zgradi gdje naj više stanuju mladji parovi. Da ne oduzujem više s uvodom sve se odvija o mojom mladoj komsinici koja mi je skinula nevinost evo ovako je to bilo.
Jednog dana ostao sam kod kuće roditelji su otišli kod neki kumova na neko vecanje. A mene su ostavili samog samo da mi nekad dođe komsinica da me obiđe i da vidi trebam li sta a ja sam to jedva dočekao jer sam se palio na svoju komsinicu draganu.

Dragana je bila tako lepa i jebovozna mm grudi dobra 4 dupe kao bombona samo bi ga ljubio i držao u ruci Al do tog dana mi nije padalo na pamet da je uhvatim za dupe ili pokušam nešto vise. uglavnom ona dobra riba s svojim 25 god a ja s svoji 16 sam bio balavac koji je nom stop drko u danu i po 3-4 puta. Kao što sam reko ostao sam kod kuće i sad je trebala da mi dođe komsinica da mi napravi nešto za doručak. Znao sam u koliko će dodji i odmah sam sve skino s sebe i upalio neki pornic gdje neki klinac jebe neku stariju ribu i počeo drkati a ona je usla u stan jer je imala kod sebe rezervni ključ. Isprva je nisam bio čuo jer sam se malo zaneo u drkanje kad je ona progovorila aham ti to radis ima da te reknem roditeljima kad se vrate i počela se smijati. Ja sam reko nemoj ona samo još više nasmijala i rekla ma šalim se samo ako bi mi mogao dati taj pornic da ga pogledam . Na sta sam ja odmah reko da može i otišao da se obučem a ona otišla u kuhinju da spremi nešto za jelo . kad sam se vratio i otišao u kuhinju imao sam sta i vidjeti na njoj roze neke helanke kroz koje se oslikavale gaćice a gore neka majca kratki rukava. Sekla je nešto na stolu okrenuta leđima prema meni ja sam joj prišao iza nje i be hteo sam nešto dohvatit a namerno sam joj prišao skroz da se naslonim na nju. ona se odmah trgla i pitala Šta tražim. Odg joj tražim ovo i uhvatio sam je za guzu a ona se naglo okrenula prema meni te nam se glave sudare a moja druga ruka joj na sisu stade. Ona odmah se odmaknu od mene i poče galami ti Šta to radim Šta sam umislio ko sam da ona ima muža i da ne želji da ga izgubi odmah kaže nije ni god dana prošla od vječanja i da se to ne ponovi i dala mi je jelo i otišla. Ja se bojo da ne nazove roditelje i sve im kaže. Al nije dan je prošao došla je noć i neko pozvoni na vrata ja otvori kad ona i pita može li da udje na Šta sam odmah reko aj ali samo ako me nećeš napasti opet na Šta se ona za smijala I rekla ma opušteno samo. Ušli smo u kuću na Šta ona odmah predloži da pustim onaj pornic da gledamo.

Ok reko sam i pustio ga i sjeli smo na kauč jedno do drugog. Posle 5min mi rekla je ti se digo na Šta sam reko jeste al ne na pornic na Šta je ona odmah me uhvatila za ruku i stavila sebi između nogu i rekla večeras sam tvoja čitavu noć moj me dečko prevario s drugaricom hoću da me jebes kao kuju hoćeš a. To sam odmah dočekao i povukao sam je odmah na sebe i strašno poljubio na Šta je ona uzvratila ljubili se ja joj uhvatio za guzu a spustio se na sise glavom na Šta me je ona prekinula čekaj da skinem majcu da ti bude lakše . Skinula je majcu a ja sam se skino čitav ona htela da skine helanke na Šta sam reko to ne to će da ostane na Šta me ona cudno pogledala i sjela mi u krilo i tako nastavili smo da se ljubimo I da joj lizem sise kad zvono pozvoni ja kroz spijunku kad njezin muž ja njoj ona kaže ne otvaraj nego dodji da me jebes. Ja tamo ona se odmah baci na pušenje nakon 5 min sam svršio kao nikad do sada a muž još na vratima i govori kurvo jebes se s detom mrs nemoj da te vidim više a na Šta sam odg ma mrs ba majmune jedan naj bolja jebacica je Dragana i uhvatio sam je za ruke i poveo u svoju sobu.

Bacio sam je na krevet divljački sam joj podero hlenke i kreno da joj lizem picku. Ona samo me uhvatila za glavu i tiho dahtala nakon 10 min je s vršila jakim vrskom u koji sam siguran da je čula čitava zgrada ona samo rekla dodji legni hoću da se nabijam na tvoj kurcic koji je bio jedno 15 cm na Šta sam odmah poslušao ona me okoracila i sjela na njega i počela da mesi guzom nakon 10min sam reko da hoću ja da vodim igru i prevrnuo sam je na leđa i stavio ga i jebo sam je još 15 min tako i svršio u nju te noći smo se jebali jos 3 puta ona nije išla kuci još 3 dana i sva tri sam jebo koliko sam mogao kad su roditelji došli ona se pomirila s mužem na kraju sam svatio da je to samo bila njihova igra da me iskoriste Al nema veze posle je banja nema kajanja

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija