Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica

Dva sprata od mene živi žena od 35 godina, čiji muž se nalazi u Australiji. Ona je crnka, grudi dobra četvorka, crnka duge kose, punih jebozovnih usana. Imaju jednog sina koji je sralno napolju.

Sa druge strane ja sam sretno oženjen dvadeset godina. Moja žena i ja imamo jako dobar seks i nakon toliko godina.

Komšinicu smatram veoma zgodnom ali do skora nisam ni mislio da ću nešto pokušati. To se promjenilo u subotu. Vraćao sam se sa jutarnje kafe i na ulazu se sretoh sa komšinicom. Bila je u nekoj lepršavoj haljini punih ruku namirnica. Otvorio sam joj vrata i ponudio da joj pomognem. Prihvatila je. Uzeo sam vrećice i ona je njihala kukovima ispred mene, a ja sam nosio stvari. Prilikom otključavanja vrata rekla je da je sin kod bake. Učinilo mi se da je to znak. Rekao sam joj da kaže gdje da ostavim stvari. Samo unesite u trpezariju. Unio sam ih. Viknula je, sačekajte, mogli bi popiti nešto i da vam se zahvalim. Nema potrebe, rekao sam. Insistirala je da sjednem i da sačekam. Sjeo sam i gledao kroz vrata. Ona je držala vrata poluotvorenim dok se presvlačila. Vidio sam da je samo navukla ljetnju haljinu. Dok je dolazila posmatrao sam je. Bradavice su joj se vidjele ispod bijele haljinice iznad koljena. Stavila je vodu za kafu. Vratila se, sjela i prekrstila noge. To je povuklo haljinu naviše. Primjetio sam to. Odlučio sam da probam da vidim dokle mogu ići.

Pričali smo malo i ona se žalila kako joj nedostaje muž. Znate komšija, nije lako u ovim godinama biti bez muškarca. Ja sam se nasmijao i rekao joj da ako joj je teško, može da se snađe. Rekla je da nije lako naći nekoga, a ja sam joj rekao da uvijek ima dobrih ljudi. Kurvanjski se nadmijala i procijedila da, ali zauzetih, na primjer vi. Šta ja rekao sam. Ništa, odgovorila je. Voda je proključala i ona je ustala. Dok je prilazila štednjaku obuzela me je želja da joj oriđem. Ustao sam, batina je već bila podignuta. Prišao sam joj i dok je ona zakuvavaka kafu, podigao sam joj kosu i poljubio je u vrat. Uhvatio sam je za grudi i nadtavio ljubiti. Nije se bunila. Čak šta više okrenula se i gurnula mi svoj jezik. Ljubili smo se strasno a moja ruka je kliznula nadole. Počeo sam je maziti po guzi preko haljine, a onda ispod haljine. Isključio sam štednhak. Ko bi sad pio kafu. Otkopčao sam jkj haljinu i vidio dvije velike jabuke. Ljubio sam joj grudi, a ona je prolazila rukama po mojoj glavi. Odveo sam je do stola, podigao je i polegao na sto. Haljina joj je bola otkopčana. Obrijana mačkica je mamila. Počeo sam joj lizati klitoris. Ona se uzbudila i počela vrištati. Ubrzo je svršila.

Znala je da je ostaka dužna. Kleknula je i počela obrađivati moju batinu. Takvo pušenje punim ustima, kao stvorenim, nisam odavno doživio. Kad sam bio blizu vrhunca rekao sam joj da prestane, ali ne ona ga je stavila duboko i rekla svrši mi u usta. To sam i uradio.

Posle toga je rekla da popijemo kafu. Dok smo pili kafu, onako goli, oočela je da me mazi ispod stola.

Ustala je i zajašila me, nabijala se jako. Kako se nabijala, tako je i jače vrištala. Nakon deset minuta smo svršili.

Rekla je da će sutra u isto vrijeme ići u kupovinu. Rekao sam da će biti sumnjivo. Ona je rekla da će suprugu i mene danas pozvati na kafu popodne. Rekao sam joj da nije normalna. Rekla je da se mora približiti da ne bude sumnjivo.

To popodne nas je pozvala na kafu. Moja supruga nije ni slutila o čemu se radi. Čak je insistirala da idemo.

Otišli smo. Moja supruga manekenskog izgleda u mini haljini, a ja u šorcu.

Došli smo, ona nas je dočekala u istoj onoj haljini.
Seli smo za sto i pili kafu i vodu. Komšinica je sjela preko puta mene, prava kurva. Dok je pričala sa mojom suprugom gledajući me u oči dirala me je nogom ispod stola. Batina se ukrutila. Htio sam je pojebati, ali kako pred ženom.

U jednom trenutku je supruzi zazvonio telefon i morala je otići. Htio sam i ja krenuti, ali je supruga rekla da odtanem još malo. Otišla je, a komšinica sva uspaljena, zajašila me dok nisam svršio u nju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija