Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica

Ima tome već skoro 8 godina kada su se u moj komšiluk doselile dve sestre. Bile su u ranim dvadesetima i nikad čovek ne bi rekao da su sestre. Bile su podjednako visoke oko 1, 70. Jedna je imala veđtačku plavu kosu dok je druga bila crna. Cura crne kose je bila simpatična i nekako sramežljiva, ali je uvijek pristojno pozdravila i samo joj se u očima ocrtavala neka dviljina. Nije bila naručito zgodna. Bila je pomalo zdepasta a daleko najbolje na njoj su bile sise koje su bile solidna trojka. Ipak te njene oči na mene su najviše ostavljale dojam jer sam voleo da zamišljam da iza te mirne fasade je zapravo divljakuša u krevetu. S druge strane sestra je bila plava sa ružno ispeglanom plavom kosom i frizurom na tutu. Lice joj je bilo pomalo ružnjikavo možda i najviše zbog toga što se držala ko kurac u ladnoj vodi. Unatoč ružnoj faci telo je bilo bomba. Nije bila mršava već normalno građena ali utegnuta od svakodnevnog odlaska u teretanu.

Imala je relativno male sise tzv. šakače. Voleo sam takve sise pogotovo kada vidim takvu devojku da hoda bez brusa. Noge su joj bile lepe s naglašenim mišićima ali daleko najbolji deo na njoj bila je guzica. Imala je vrhunsko dupe koje je bilo fino zaobljeno i predimenzionirano za curu njene građe. Dupe je bilo zategnuto ali ujedno se i lagano treskalo dok hoda. Obično je nosila tajice kroz koje se moglo jasno da vide linije dupeta u koje su urezane tange. Prolazilo je vreme i bili smo više manje na pozdrav u prolazu. Sve do jedne zime kada je zapao obilan sneg.. .

Ustao sa ujutro i video da se sve zabelelo. Ne volem sneg više volem tople dane, ali ima nešto u tome kada promrzao uđeš u toplu kuću i uvaljaš se topli krevet. Nisam išao na poso taj dan pa sam odlučio komšijama da pomognem čistit sneg. Izašao sam van i video da nitko još nije očistio kola. Počeo sam da čistim svoja kola te nakon što sam završio očistio sam kola koja sam znao da pripadaju starijim komšijama. Dok sam završavao zadnja kola plavuša je krenula vidno nadrkana da čisti kola. Zgurala je jedva sneg ispred kola i sela te pokušala da izađe na cestu. Valjda ima nešta u pričama o plavušama pošto je očistila oko prednjih točkova a vozi kola sa stražnjom vučom. Gledao sam kako šlajfa u mestu i ukopava se sve dublje. Nakon koju minutu prišao sam do kola i pokazao joj rukom da sedne i sačeka malo. Uzeo sam lopatu te sam očistio oko točkova da može do betona. Pokazao sam joj da proba te se bez problema izvezla. Nije zastala ni da kaže fala komšija. Očistio sam mesto koje je ostalo iza nje i otišao u stan.. .

Pošto zimi rano pada mrak, a i vreme je bilo ružno odlučio sam da ću da gledam filmove. Najviše volem da u takvum momentima pustim neki film koji sam gledao mnogo puta pa da mogu da kunjam uz njega. U stanu je bilo izrazito toplo te sam vrlo brzo zaspao uz tv. Ne znam koliko sati je bilo, ali vani je bio mrak kad me iz sna prenulo zvono na vratima. Tko je sad sunce mu jebem opsovao sam sebi u brk. Dovukao sam se do vrata i otvorio kad na njim komšinica od jutros. Pitala je da li sme na kratko da uđe kod mene. Uđi reko sam iznenađeno. Sedi hoćeš šta da popiješ? Može vode rekla je. Seo sam nasuprot nje, ona se već raskomotila, skinula je kaput i cipele te vidno mokre čarape stavila da se suše. Bila je i dalje mokra te je pomalo drhtala. Hoćeš nešta da ti dam da se presvučeš? Može ako nije problem. Odveo sam je do sobe i pokazao gde je roba pa neka izabere te sam joj dao tople mucaste šlape. Nakon par minuta vratila se u sobu na sebi je imala moju majicu koja joj je bila toliko velika da je sezala ispod koljena. Evo našla sam ovo može da mi bude haljina pa mi ništa drugo ne treba rekla je uz osmeh. Prvi put sam video sa se smije i sada se njeno lice činilo mnogo lepšim.

Sela je u naslonjač nasuprot mene i nešta čačkala po mobitelu dok sam je promatrao. Nakon par minuta stavila je mobitel na stol i rekla izvini još jednom. Za šta pitam? Pa zbog onoj jutros, mnogo si mi pomogao a ja sam odletela bez zahvale. Žurila sam na razgovor za posao. Kasnila sam ni ključ od stana nisam ponela i sad ne mogu da uđem dok se sestra ne vrati. Nema veze možeš da ostaneš koliko želiš rekao sam. Baš si drag rekla je. Njene sise su se već nazirale ispod majice jer je očito morala sve sa sebe da skine. Kako si tako mokra pitao sam. Išla sam prema kolima kada sam se vraćala s razgovora za posao i nekakav divljak je prošao kroz ogromnu lokvu i celu me smočio. Dok sam ga psovala saplela sam se i pala u sneg. I sad sam dole mokra čekala pola sata i kad nisam mogla više setila sam se tebe. Izvini nismo se službeno ni upoznali, ja sam Lana rekla je. Kako je iskoračila da mi pruži ruku majica se namestila taman da vidim da ispod nema ni gaće već samo friško obrijanu pičku koja je raspalila moju maštu. Izvini morala bi na wc rekla je. Pokazao sam joj gde je. Dok sam čekao da se vrati njen mobitel je zasvetleo na stolu. Bila je poruka od sestre koja je samo napisala, ok dođem do komšije kad se vratim.. .

Pošto me komšinica na prepad digla ja sam zaboravio u celoj priči da sam u boksericama u kojima uvek spavam. Moj poludignuti kurac je već polako curio kroz rasporak. Čuo sam kako se ona vraća s wc-a i na moje iznenađenje seda kod mene na kauč. Stavila mi je ruku na butinu nagnula se prema meni i poljubila me. Odmakla se na trenutak i rekla pogledavši sad već moj potpuno dignuti kurac koji je pobegao iz gaća, pošto vidim da ti se sviđam kontala sam da ti se zahvalim na pravi način. Prije nego sam stigao išta da kažem gurnula me na leđa te svukla moje bokserice. Uzela je moj kurac u ruku te ga nekoliko puta potegnula gore dole. Zatim me opkoračila i namestila kurac na ulaz u svoju vlažnu pičku te se nabila do kraja. Krenula je da me jaše i odmah se videlo da zna šta radi. Svukao sam majicu s nje i njen čvrste bele sise su bljesnule u polumraku sobe. Zgrabio sam ih rukama i nekoliko puta ih čvrsto stisnuo. Dok me jahala već vidno zadihana, rekla je, znaš sestra i ja već duže pričamo o tebi. Čak smo se i kladile koja će prva da te pojebe. A jeli? Kad već govorimo istinu moram da ti kažem da ovo tvoje dupe već duže vreme diže moj kurac. Spustio sam ruke i zgrabio je čvrsto sa dupe pojačavajuči njeno nabijanje na kurac. Zaustavio sam je na tren da ne svršim brzo te sam ustao i odnesao je u sobu. Bacio sam je na veliki bračni krevet na trbuh te sam seo na nju.

Namestio sam kurac na njenu pičku te sam se sagnuo i nekoliko puta je poljubio u vrat. Pridigao sam nabio ga svom silinom u nju. Jebao sam je brzo i žestoko plješčući po njenoj savršenoj guzici. To ju je jako napaljivalo i ubrzo je počela da svršava i ja sam svršio duboko u nju. Izvalio sam se na leđe kraj nje. Ležala je kraj mene i lagano se igrala mojim kurcem. Ubrzo sam opet bio krut. Rekla je sačekaj nemoj da omlohaviš, idem samo da se osvežim. Ležao sam tako zatvorenih očiju pokušavajući doći do daha. Brzo se vratila i rekla imam ideju. Ajde zažmuri bit će zanimljivije. Zatvorenih očiju sam uživao dok mi je drkala kurac koji je opet bio potpuno krut. Sad ću da te jebem rekla je. Osetio sam ugibanje dok je krenula da sedne na moj kurac. Nabila se na kurac do jaja i počela da me divljački jaše. Nakon nekoliko minuta osetio sam kako se trese i svršava. Začuo sam njen smeh i kako govori, seko jesam ti rekla da je dobar jebač. Imao sam šta da vidim kad sam otvorio oči. Njena sestra je svršavala na meni. Zbunjen sam bio ali sam dograbio njene vrhunske sise i stao da ih mesim. Za razliku od sestre, kasnije sam saznao da se zove Jelena, Jelena je imala zavidno dlakavu pičku. Nakon nekoliko orgazama nije više mogla da nastavi već se zavalila na krevet pokraj mene. Meni je kurac još uvek bio tvrd jer mi je trebao drugi puta puno duže da svršim. Dograbio sa lanu i bacio je preko sestre na krevet. Glava joj je završila na sestrinoj pički. Moram da te kaznim rekao sam i pljesnuo je nekoliko puta po guzici. Glasno je uživala. Zgrabio sam joj guzove i razmakao ih te pljunuo među njih. Nije se ni snašla već sam joj gurnuo kurac u šupak. Zajaukala je ali nije rekla da prestanem. Počeo sam polako da ga vadim i vraćam dok nismo uhvatili ritam. Onaj je grčevito držala jorgan rukama i pohotno lizala spermu iz sestrine pičke dok sam je ja životinjski nbijao u savršeni šupak. Počela je da se grči i svršava što je mene samo dodatno napalilo te sam svršio obilno duboko njoj u šupak. Ležali smo svo troje nepomično na krevetu. Zaspali smo tako i kad smo se probudili bilo je već rano jutro. Probudila me jutarnja erekcija. Kurac je najtvrđi ujutro u to sam siguran. Dok sam otvarao oči shvatio sam da je Lanina pička ipred mojih usta.

Krenuo sam odmah da je ližem. Trebalo joj je par minuta da se probudi i shvati da nije san. Počela je da se vlaži i lagano uzdiše dok sam pojačavao ritam. U međuvremenu je sela na moja prsa i nabila pičku na moja usta i nos. Jedva sam mogao da dišem. U tom trenu se i Jelena probudila i rekla a mene niste probudili pičke. Slobodno se priključi rekla je Lana. Jelena je već u idućem mometnu stala da mi puši kurac nabijajući mi ga duboko u grlo. Nisam mogao da verujem šta mi se događa. Lana je stenjala sve glasnije a Jelena je stala i nisam video šta radi. U jednom momentu je bez najave samo nasela na moj kurac i krenula da me jaše. Mislio sam da ću da svršim ali je tada ona stala. Nakon par momenata shvatio sam šta je htela. Nabila je moj kurac svom snagom sebi u šupak i krenula divljački se nabijati na njega. Bios sam uveren da ćemo krevet da potrgamo ali nije me bilo briga. Nije dugo potrajalo svršila je Lana i divljački me gušila u grču svršavanja. Nisam mogao da dišem dok se Jelena počela tresti i svršavati a ja sam sa zadnjim delićem snage svršio duboko u nju. Lanu sam skinuo u zadnji momenat da se ne ugušim. Ležali smo tako dobrih pola sata a zatim smo se zajedno okupali. Jelena nam je spremila doručak te smo gledali tv. Ostatak dana nismo izlazili iz kreveta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija