Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica Andrea

Ovako naime radi se o mojoj sexy komšinici. Ona ima 29 godina i nisam je baš zapažao kao sexy do prije nekih godinu, dvije dana. Pa da krenemo..

Imao sam 17. 5 godina, tek sam završio školu i to. Moji roditelji i braća su radila, a ja ljenčario doma po cijele dane. Jedno jutro sam se probudio oko 9h što je za mene stvarno rano, nejdeš u školu i samo spavaš i niša ne radiš. Bilo je možda nekih 12h bio sam u dnevnoj sobi, gledao porniće i šta drugo nego drkao hah. Komšinica Andrea je bila zvonila na vrata ali ja sam toliko se bio uživio u porniće da to nisam čuo. Komšinica Andrea je ušla u kuću, trebala je hitno mog brata.. Ali pošto se nitko nije odazivao odlučila je ući, moj brat je naravno bio na poslu. Kada je ušla u kuću i došla do dnevne sobe imala je šta i viditi, mene polu golog kako drkam.

Kada sam je vidio mislio sam da ću propasti u zemlju, prosto sam se zaledio. Ona je bila u šoku i samo se okrenila i otišla bez ijedne riječi. Ja nisam znao što raditi, bilo me bruka da to kaže mojim roditeljima ili braći. Skupio sam nekako hrabrosti i uputio se kod nje, Da se ispričam i da pitam što je trebala. Kada sam došao kod nje i pozvonio, ubrzo je došla i otvorila bila je nekako iznenađena što me vidi. Naravno pozvala me unutra i ponudila me s kavom na što sam pristao. Najprije sam se ispričao i upitao ju što je trebala rekla je samo "mah sve je to normalno, trebala sam, nešto tvog brata". Primjetio sam da joj je muž na poslu, a također da ima kratku suknjicu. Bila je nekako čudna, nakon nekoliko minuta me upitala dali sam imao kada sex na što sam se zacrvenio par minuta šutio i skupio sam hrabrost i odgovorio joj da nisam. Rekla mi je da je to normalno što sam radio, i nakon par minuta ćutanja rekla je da nebi bilo uredu da ja nju ne vidim golu pošto je ona mene vidjela skoro pa golog.

Bio sam u šoku nisam znao šta reći pa sam samo šutio. Vjerovatno ju je malo uspalilo ono kada sam drkao, počela se skidati. Čim sam vidio nju golu meni se odmah digao, imao sam osjećaj da ću samo gledanjem svršiti. Došla je do mene i sjela pored mene, počela mi je tokopčavati hlače, a ja sam mislio da sanjam. Počela ga je pušiti pomislio sam "kako mi je ovo najbolji dan u životu". Kada je završila s pušenjem rekla mi je da želi da joj ga stavim u picu, bio sam zbunjen jer nikad do sad nisam imao seksualni odnos. Poslušao sam je i na svu sreću potrfio sam od prvi puta, bio je to osjećaj koji nemogu opisati. Ja kao uspaljeni klinac svršio sam za pet minuta, na sreću izvadio sam na vrijeme. Ali ja nisam odustajao opet sam nastavio i koliko sam zapazio svidjelo joj se.

Poslije mi je još malo pušila, pa. me je upitala dali bih lizao picu. Naravno to se ne odbija, upravo mi se ostvaruju klinačke maštarije. Najviše joj je pasalo dok sam joj lizao pičku, izgledala je kao da je u sedmom nebu. A i meni se svodjelo lizanje, imala je preljepu picuu, bila je baš onakva kakvu sam oduvjek zamišljao. Poslije lizanja opet sam ga stavio u njenu picu i počeo laganim tempom, pošo sam već bio dva puta svršio do trećeg svršavanja je trebalo dosta vremena. To je bio moj adut da nju dovedem do svršavanja. Kao što rekoh počeo sam laganim tempom i polagano sam ubrzavao. Što je nju polako vodilo do grčenja i svršavanja, kada je napokon svršila, a ni meni nije dugo trebalo. Legao sam pored nje na kauču i ona me samo poljubila u obraz. Kada smo sve završili, ustala se, obukla se i rekla je da joj uskoro dolazi muž. Ja sam se brzo zakopčao hlače, popio kavu i uputio se kući. Poslije smo imali još par puta sex koji je bio bolji nego prvi, i za da to nikad zaboraviti neću..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija