Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica Ena

Oduvjek sam je ložio na komšinice Ene. Kad god bi dolazio kod svoga druga uvjek sam mu posmatrao tjelo mame. Bila je visoka onako širokih bokova, crne kraće kose, bujnih grudi.. . svaki put kada bi došao kod druga da učimo ona bi bila tu, nije nigdje radila bila je domaćica i uvjek je bila kući što je naravno meni odgovaralo jer bi poslije mogao drkat zamišljajuću mamu moga druga tj moju komšinicu.

Ime joj je bilo Dušanka i bila je jako privlačna i radoznala osoba. Jednom sam došao kod druga da učimo skupa ona nam je napravila sok kao i inače i otišla u kuhinju spremat jeloo. Ja i drug smo učili neko vrijeme a onda je ušla njegova mama i rekla mome drugu da ode do radnje da joj kupi nešto da može nalraviti nešto za ručak. On je otišao u radnju a ja i komšinica smo sišli u kuhinju dok se on ne vrati tako smo pričali o nekim dosadnim stvarima, ona se toga dana žalila na bolove u nogam zagrnula je svoju trenerku do koljena i ispružila svoju dugu nogu prema meni i pokazala mi mišić koi je boli meni se kurac odmah počeo dizat pa sam stavio svoju duksericu preko pasa jer me bilo sram da ona to primjeti ja sam. ona je ponovo spustila trenerku i nastavili smo pričao o školi sve dok se moj drug nije vratio i radnje ali je na njegovu žalost kupio pogrešnu stvar i morao je ponovo ić u radnju. Tako smo nas dvoje proveli dosta vremena sami ona je u jednom trenutku otišla do vc-a a ja sam naravno pošao za njom i gledao kroz ključaonicu spustila je trenerku pa zatim i gaćice i sjela na vc šolju da piški, vidjeo sam joj pičku to je bila prva pička koju sam uživo vidio bila je obrijana nakon što je ona završila sa piškenjem ja sam se vratio u kuhinju do malo je i ona došla zamnom.

Poslije kada se drug vratio iz radnje još malo smo učili i ja sam otišao kući nakon toga dana sam dugo zamišljao njenu pičku i drkao ga na nju. Tako sam jednoga dana došao kod druga ali on nije bio tu, tu je bila sano njegova mama i ponudila mi je da uđem u kuću ja sam ušao. Rekla je da je moj drugbotišao u grad da ocem tako smo ja i ona sami ostali u kući ona je izašla u avliju da uzme nešto a ja sam otišao u kupatilo gdje sam u korpi za veš našao njene gaće i osjetio miris njene pičkee nisam se mogao suzdržat odmah sam ga izvadio i počeo ga drkati odjednom sam čuo škripu vrata i nisam ga uspio ni stavit u gaće a komšinica je ušla na vrata i zatekla me sa njenim gaćama u ruci i otkopčanim šlicem samo je okrenula glavu i povikala šta to radiš ja sam se postidio i nisam znao šta da kažem ali sam nekako skupio hrabrosti da joj kažem kako se već duže vrijeme ložim na nju i kako bi želio da imam sex sa njom prišao sam joj i uhvatio je za guzove glavu naslonio na njene grudi a moj nadignuti kurac je kroz šlic nju dodirivao u međunožje ona me odgurnula i rekla da ne može da ima sex samnom ja sam još klinac a oma je starija udata žena i izašla iz kupatila a ja sam posramljen otišao kući. nakon nekoliko dana sam naišao sa motorom i pored puta vidjeo komšinicu kako piški kada je primjetila da sam je ugladao naglo je ustala i obukal pantalone. krenula u grad bila je jako dotjerana.

Nakon nekoliko dana ja i drug smo bili kod mene kući i njega je babo zovnuo da idu u grad i on je otišao ali mu je ostao mobitel kod mene kući nakon nekoliko vremena njegov otac me zovnuo i rekao da njegov mobitel odnesem njegovoj kući. Ja sam uzeo mobitel i otišao da njegove kuće ušao sam unutra bez kucanja i zatekao njegovu mamu u gradnjaku i nekoj trenerci zbunjeno sam rekao da mu je mobitel ostao kod mene kući ona se osmjehnula i rekla jel ti se stvarno toliko sviđam ja sam odovorio zbunjeno da a oda je ona zadigla svoje sise i rekla aa onee ja sam prišao i počeo joj ljibiti sise ona se samo smijala otkačio sam joj grudnjak a ona me uzela za glavu i ubacila je među sise onda je počela otkopčavat moje pantalone i počela ga pušit ja sam ubrzo svršio a ona mi ga je samo slatko oblizala skinula trenerku i odgurnula me na kauč i opkoračila me namjestila ga i počela da ide lagano gore dole uz slatke uzdahe.

Ne znam jeli mi ikad u životu bilo ljepše. nakon nekog vremena sam počeo govoriti da ću opet svršit ona se samo nasmijala i nastavila da ide gore dole ja sam svršio u nju a ona je bez prestanka uzdisala i skakala po meni sve dok me nije uhvatila za ramena i svršila tada je sišla sa mene a ja sam joj oblizao pičku poslije se zavalio na kauč iscrpljen a ona se ponovo osmjehnula i ustala onako gola otišla do ormarića uzela neku kremu i rekla imam ja još jednu rupo nakon toga sam joj namazao šupa i polako joj ga stavio u šupak a oma je uzdahnula tako sam ga spočetka lagano stavljao a onda sam ubrzao sve dok opet nisam svršio. kada je već bilo vrijeme da krenem rekla je da dođem u petak jer će ponovo biti sama kod kuće. Poslije toga sam mnogo puta odlazio kod komšinice Dušanke.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija