Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komsinica iz kraja

Sve je pocelo slucajno, Rada je moja komsinica na koju sam kao klinac drkao kurac mnogo puta, bila je starija od mene nekih petnaestak godina i sa dvadeset se udala za komsiju. Danas Rada ima cetrdeset dvije godina, ima odraslu djecu, a jos uvek je dobra picka. Njen muz se poprilicno zapustio imala je problema sa njim zbog alkohola ona je jedina radila u kuci i svaki dan je cekala autobus da bi isla u drugi grad. Ja u najboljim godinama dobro gradjen bio u sorcu i majici gde se ocrtavali moji misici. U jednom trenutku Rada je spustila ruku na moje medjunozje pitao sam je je li zeljna kurca u tom trenutku je spustila glavu i krenula da ga pusi tako je to dobro radila izludjivala me svrsio sam joj u usta i rekao da svratimo u jedan motel da je razvalim tako je i bilo. Usli smo u sobu. Bio je tu veliki bračni krevet i popela se na njega Dodji šapnula je..

. Legao sam na ledja a ona me počela ljubiti polako se spuštala do njega i jezikom obradjivla vrh strpala skroz u usta i počela pušitiUhvatio sam je za kosu i polako pratio njene pokrete„Okreni se „rekao sam jojUstala je i okrenula mi guzu, prebacila nogu preko mene i nastavila ga pušiti.. . spustila mi je pičkicu na lice.. . ne da je bila mokra, kapalo je iz nje.. . počeo sam je lizati a ona je počela stanjati.. . gurao sam joj jezik koliko je mogao ući a ona se grčila.. . Bila je to jedna od mojih najboljih poza 69.. .. znala je kad da se nabije na jezik.. . a istovremeno uvačila moj kurac nemilosrdno.. .. Počela je da ubrzano diše i stegla me nogama.. .. “Ti si lud, pa ja nikada ovako brzo nisam svršila u životu“.. Ustala je i polako se okrenula i opkoračila me..

. “Jebi me komšija.. . jebi me molim te“.. . polako se namještala da sjedne na njega. Molim te samo polako dugo se nisam seksala a nisam navikla na tolikog“.. u tom momentu se počela spuštati na njega.. .
Lagano je ulazio unutra vrelo klizavo. Spustila se par centimetara pa onda se podigla pa opet se spuštala ahhhh nemoj samo naglo molim te“ “Ne brini samo polako“rekao sam joj dok sam osjećao pičkicu oko mog ukrućenog kurca. Malo pomalo se sve više spuštala i kad je sjela skroz prolomio se krik
“Aaaaaaaa „sad sam je uhvatio za guzove i privukao ka sebi do kraja“Podigla se i nabila se naglo opet do kraja.. “Aaaaa majko moja kako mi je lijepo“pokako smo ubrzali i već smo uvatili ritam dobre jebačine. Nemoj samo unutra molim te, ne koristim zaštitu“Ok ne brini se , samo nastavi“te su je riječi valjda dodatno raspalile, pa je nastavila nemilosrdno da se nabija dok sam je držao za guzove i pomagao joj da se diže i spušta..

.. Ne znam koliko je potrajalo ali je odjednom stala dok je kurac bio skroz unutra i počela da mješa i neartikulisamo da diše. “Svršavaaaaammmmmm“.. klecala su joj koljena i tresla se sva. Osjetio sam da i meni nadolazi pritisak i još sam joj ga nekoliko puta jako nabio unutra i izvukao ga.. . Spustila se uhvatila me za njega i počela pušiti.. . Krenuo je mlazNije dopustila da ništa izadje do zadnje kapi ga je iscjedila. Okrenula se i legla na moje grudi bila je zadovoljna. Posle nekog vremena kada smo odmorili ponovili smo sve mislim da je Rada dozivela svoj vrhunac tako sam jr divljacki navlacio na kurac dok je stenjala i vristala. Okrenuo sam je i zabio ga od pozadi. Tiho je jauknula. To je ono shto me ispunjava, ti uzdasi i jauke. Gurao sam ga sve jace i jace, sa strane..


Stao sam i okrenuo je. Rashirio sam joj noge, podigo ih i bukvalno se zabio u njeno medjunozje iz kojeg su lile reke. Ufff. Stavio sam njene noge na svom desnom ramenu i nabio ga tako silno, da je vrisnula jako. Radio sam je a ona me je jednom rukom drzala oko vrata, a drugom je mazila svoje nabrekle bradavice. Svrshavala je ispod mene, a ja nikako da je zalijem vrucom spermom, sto je, lako je pretpostaviti, jedva cekala. U jednom trenutku sam joj reko “stize”.
Daj, rekla je. Poshto je ispalo na brzaka, svrshio sam joj po stomaku. Razmazala se po stomaku na kraju sam stao iznad nje i dao da sisa kurac da olize svaku kap sperme. Bio je to lud dan

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija