Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Komšinica Marija obožava mladi kurac!!!

Ocjena: 1

Živio sam sa roditeljima i jednoj zgradi na periferiji Zagreba. Stan do nas u ulazu je bila konmšinica Marija, žena oko pedesetih godina. Ostala je udovica ima već punih desetak godina. Iako je imala toliko godina moram priznati da je imala jako lijepo tijelo koje bi posebno dolazilo do izražaja ljei kada se ona malo komotnije oblačila pa bi njene sise koje su bile otrpilike dobra četvorka dolazile do izražaja. Voljela je da nosi haljine ispod kojih nije imala brus pa kada bi se kretala njene sise bi se klatile što je kod mene mladića od dvadeset godina istovremeno izazivalo erekciju u gaćama. Kasnije sam saznao da je i ona to primijetila jer je često u takvom izdanju dolazila kod moje mame na kafu.

Osim što je imala velike sise imala je i veliku guzu onako pravu mesnatu sa malo više kilograma. Oduvijek sam maštao da ga stavim među te prelijepe guzove. Ta prilika mi se ukazala nekoliko mjeseci kasnije. Bio je to petak kada sam se vraćao sa posla u stan. Došao sam do stana ali je bilo zaključano. Moji roditelji se nisu još bili vratili sa sela. Da nebi čekao u haustoru pozvonio sam na Marijina vrata. Otvorila mi ih je i rekoa sam da moji se nisu još vratili a ona me je ponudila da uđem kod nje i da ih sačekam. Na sebi je imala ljetnu haljinu jako kratku ispod koje ponovo nije imala brus. Sjeo sam u dnevnu sobu i čekao da se ona vrati sa sokom. Kada mi je spuštala sok na sto njene sise su se jasno mogle vidjeti iz haljine sa ogromnim tamnim bradavicama.

Moj kurac se počeo buditi od te zamisli a da mi ga nebi vidjela stavio sam ruke preko njega. Počela me je pitati ovako o životu a ja sam sve više bio pogubljeniji jer nisam nikako mogao da izbacim iz glave misli o njenim sisama. Zbog toga je moj kurac sve više rastao. U jednom trenutku me je prekinula i rekla mi da nije nešto u redu sa mnom i da želi da zna o čemu. U tom trenu je pogledala u moje hlače i vidjela veliku izbočinu. Pa ti si se naplalio na moje sise reče i poče se smijati. Meni je bilo jako neprijatno. Rekla mi je da je to sasvim normalno umojim godinama i da će mi ona pomoći oko toga ako budem ćutao da to bude naša mala tajna. prišla je do mene spustila se na koljena i počela polako da ga miluje onako tvrdog preko hlača. Ja sam se u potpunosti prpustio uživanju. Polako ga je izvadila napolje i pčela ga nježno drkati.

Moj kurac je brzo rastao u njezinim rukama. Nakon toga sam osjetio njez zadah na mom glaviću, osjetio sam kako ga polako uvlači u svoja usta. Pušila ga je sasvim lagano kao da je željela da taj trenutak traje vječno. Ja sam je polako uhvatio za kosu i počeo lagano njenu glavu da nabijam na kurac. Prihvatila je tzu igru. Nisam više mogao da izdržim pa sam joj rekao da se skine da je želim vidjeti golu. Poslušala me je i u isti tren njena haljina je spala sa nje a ispred mene se ukazala gola žena sa prelijepim grudima i dlakavom crnom pičkicom. Legla je na komodu a ja sam počeo da obrađujem njene sise.

Cuclio sam sise kao mala beba, zatim ih pommalo grickao. To je nju jako palilo da je stalno svojim prstima šarala po mojoj kosi. Onda sam polako krenuo da se spuštam prema njenoj dlakavoj pici. Prstima sam razvukao njene usmine i jezikom počeo polako da je je jebem. Čim sam prvi put to uradio iz nje se začuo ogroman uzdah zadovoljstva. To me je ohrabrilo da nastavim je jebati jezikom sve više. Nije više mogla da izdrži jer je postala sada jako vlažna pa me je zamolila da joj konačno stavim kurac u picu. Prislonio sam kurac otvoru njene pice i počeo gurati. Išlo je to jako teško jer je bila jako uska za moj veliki kurac. Molila me je da budem nježan jer se dugo nije jebala nisakim. Jebao sam je kako je to ona tražila u početku. Uvlačio bi ga pa vadio napolje a zatim svakim novim ubodom kurca polako širio njenu picu sve dok ga jednom nisam ubacio do pola a onda ubrzao tempo.

Tada je počela da stenje jako, svojim nogama me je obgrlila preko leđa a ja sam je počeo jebati iz sve snage. Na uho mi je govorila jebi me sada najjače što možeš, razvali me, razvali moju picu. To me je jako palilo da sam je jebao kako najveću drolju u svom životu. Rekao sam joj sada da mi se naguzi jer je želim jebati od pozadi. Poslušala me je i naguzila mi se, svojim rukama je razmakla svoje guzove a ja sam jednim ubodom ga zabio joj do kraja. Uhvatio sam je rukam za bokove i počeo silovito navlačiti na moj kurac. Koliko sam je jako jebao da su njene sise proizvodile glasan zvuk prilikom sudaranja od inercije. U tom trenu iz njene pičke je krenula lavina sokova. Toliko je jako svršila da je moj kruac ispao iz njene pičke. Srušila se na komodu rekavši da ne može više.

Pošto ja nisam još uvijek bio svršio rekao sam joj da uzm sise u ruke i stavi moj kurac između njih jer je želim jebati u sise. Poslušala me je i ja sam krenuo je jebati u velike sise. Kada bi moj glavić se pokazao između sisa ona bi ga jezikom dočekala da ga malo lizne. To me je jako palilo da je moja sperma krenula iz mojih jaja. Rekao sam joj da otvori usta a zatim još koji put nategao moj kurac i počeo da špricam spermu u njena usta. Sperme je bilo svuda po njoj, jedan dio je progutala a jedna dio je završio na njenim sisama i licu.

Na kraju mi ga je zadovoljno oblizala od ostataka sperme rekavši da je ovo dugo vremena čekala i da bi voljela da još koji put ponovimo. Otišao sam potom u njeno kupatilo da se istuširam. AKda sam završio čuo sam da su i moji roditeljise vratili. Pozdravio sam komšinicu na rastanku je poljubio uz obećanje da ćemo se ponovo družiti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija