Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komsinica Rada

Načuo sam od nekih mlađih komšija kako se u mom ulazu projebala mirna komšinica Rada koja je živjela sprat ispod mene. Meni je to bilo u prvi mah nezamislivo jer je imala jako zajebanog muža koji je dosta bio i sirovog ponašanja. Gledajući sa strane on je bio sirovina i to žešća, i kao takav bio je glava kuće od koje su strepila i djeca a i njegova žena Rada. Zato mi je to bilo nepojmljivo da je Rada smjela zbog njega takvog da pogleda drugog muškarca a kamo li da se jebe sa njim.

Pošto je ovo mali grad, tako da se sve da zapaziti i primjetiti ako se imalo više posveti pažnja ka nekome. Tako sam i ja od momenta tih informacija od mlađih komšija počeo više da obraćam pažnje na komšinicu, ne bi li zapazio i uvidjeo neke promjene kod nje.

I stvarno sam zapazio da češće u toku radnog vremena dok joj je muž na poslu ona odlazi do grada, ali dotjerana, sređena, našminkana, sa nekim uskim suknjicama, ali isto tako i da se vraća kući prije njega, prije nego što on dođe sa posla.Poče se zapažati ta njena promjena i upadanje u oči, kako rekoh zbog toga što je ovo mali grad, i poče skretati pažnju na sebe svojim oblačenjem, sređivanjem i odlascima u grad dok je on na poslu. Ali počeše i priče pratiti sve to, poče se o njoj pričati.. . te jebo je ovaj, jebo je onaj, bila sa ovim, bila sa onim i slično.

Jedne prilike joj stadoh da je povezem dok sam se vraćao sa jutarnje pauze, zaista je bila jako dotjerana, seksipilnog izgleda i slobodnije obučena. Dok je vozih njene noge su jako mi upadale u oči. I u toku vožnje, poče kao da se po jednoj nozi dodiruje. Ja malo zatečen na to, a ona reče: 'joooj izgleda da mi je pukla čarapa, kako danas ništa više nema kvalitet, pa ako nije problem da me odvezeš tu i tu, da kupim jedne čarape, pa ću ih promjeniti u toaletu nekog lokala'.

Rekoh joj da nije problem i da stojim na svakoj vrsti usluge svojoj dragoj komšinici. Nasmijala se toplo i zahvalila.

Kad sam je odvezao do mjesta gdje treba da kupi čarape, sačekao sam je da je odvezem i do lokala gdje je kao pošla na kafu. I kad je sjela u auto, vidio sam da je kupila samostojeće čarape. Tad mi je još više postalo mnogo toga jasnije.

Od tada je nekako postala ka meni toplija, umiljavala se više kada bi se sreli u stubištu ili ispred zgrade. Nekako je imala opušteniji odnos prema meni i veću komunikaciju. Jer je sve prethodne godine naš odnos bio zdravo za zdravo i dobro veče za dobro veče.

Jedno veče dok mi je bila žena na poslu, začuh zvono na vratima. Već je bilo po kasno, oko 22 sata, otvorim vrata kad na vratima Rada. Drži u ruci dvije video kasete, osmjeh je imala na licu kroz koji me pitala da li bih mogao da joj vratim kasete u videoteku kad pođem na posao? .

Dok je to govorila, već je jednu papuču sa noge bila izula, jer je bila ubjeđena da ću je pozvati da uđe. A ja malo zatečen, a malo više smotan sam odreagovao tako što sam pružio ruku, uzeo za kasete i rekao joj da nije problem, da ću ih vratiti.

Kad sam to rekao i kasete uzeo, i njen taj blaženi osmjeh sa lica je nestao, a nakon nekoliko sekundi nestala je i ona.

Tek kasnije sam shvatio da sam sasvim drugačije trebao odreagovati, jer je očigledno imala namjeru da uđe kod mene a da su joj kasete bile argument pred mužom-ili joj je muž već bio zaspao, pošto je vrlo često i pio.

Jedne večeri ja dolazim iz grada sa kafe. Bilo je negdje oko 21 sat, a to veče mi je žena radila drugu smjenu do 22:30. Ja se penjem uz stepenice na zadnji (četvrti) sprat, i kad se popeh na svoj sprat ugledah pored mojih ulaznih vrata na prozor na dlanove ruku naslonjenu Radu.

U to vreme šta li ona traži tu na prozoru ispred moga stana zapitah se u momentu. Dok sam se približavao svojim vratima i Radi, zapažao sam kako joj je dupe jako zateglo ispod uskeduge suknje koja je imala veliki razrez od pozadi.

Pozdravih je: 'Dobro veče Rado', ona uzvrati istim riječima ka meni, ali ne okrećući glavu ka meni, nego je to rekla ne pomjerajući niti svoje tijelo niti svoju glavu.
Upitah je šta radiš? Reče mi da gleda zvjezdano nebo koje je prelijepo i da je najljepši pogled sa tog prozora sa kojeg i gleda.. .

U tom momentu dok sam otključavao vrata, nestade svjetla u stubištu, jer je bilo automatsko-da se gasi nakon 2 minuta. I ja u tom mraku otključah stan, ali ne uđoh. Nego prilazeći iza nje rekoh: 'da i ja vidim to zvjezdano nebo, i da i ja uživam u njemu'-da vidim kako će odreagovati.

Reče mi: 'pa stani i pogledaj i živaj u onome što vidiš'. Stao sam iza nje, naslonio rukama na prozor pored njenih ruku, tako da sam je poklopio cijelu, a on iz gaća već nadošao, naslonio se na njene jedre guzove.

Reakcija je njena bila poruka i meni. A odreagovala je tako, što je blago počela da mješa svojim guzovima kad je moj tvrdi i nabrekli k.. . c na njima osjetila. Onda sam ruke sa prozora, spustio na njene noge i zavukao ih ispod njene suknje i počeo je maziti po butinama i njenoj maci koja je već tad bila počela da natapa njene gaćice.

Rizik preveliki.. . dole joj stan, muž i djeca, a na mom spratu još 3 stana iz kojih u svakom momentu neko može da izađe, ali.. . mrak je bio taj što je davao hrabrost i meni i njoj.
Dok sam je mazio po butinama, shvatio sam da je u samostojećim što me još više popalilo.

Podigao sam joj suknju, njega izvadio brzo, gaćice u stranu pomjerio , oko kukova je obuhvatio i počeo sam joj ga nabijati od pozadi, jakoooo i dubokooooo- Što sam je jače jebavao, sve je više stenjala i prodornije glasove ispustala.

Pošto je rizik sam od sebe bio preveliki, još većim ga je činila ona svojim jakim stenjanjima i piskavim glasovima koje je ispustala kad bi joj ga utjerivao do kraja.
Uhvatio sam je za ruku i poveo u moj otključani stan, kako bi smo se sklonili iz stubišta i od prevelikog rizika.
U hodniku stana je bio zamrzivač, čim sam je uvukao na zamrzivač sam je podigao. Onda smo se počeli ljubiti jako i strasno, dok sam joj vadio jedre sise ispod njene majice, koje sam sisao svojim vrelim usnama i čije sam bradavice laskao svojim još vrelijim jezikom.

A onda sam je za noge ispod koljena obuhvatio, moj k.. . c u nju duboko nabio i tako sam je navlačio na sebe da joj dublje ulazi dok se na brzaka jebemo, jer znamo da vremena za duži seks nemamo.

Kad sam osjetio da baš mnogo vlaži i da se grči i da me noktima po leđima pra, znao sam da će uskoro i da svršava. Tako je i bilo, počela se grčiti, uvijati, glasove jake iz sebe ispustati dok se prosto gubila dok je svršavala. A ja sam potom njega iz nje izvadio i svojim ustima njenu macu obuhvatio i počeo usisavati i upijati te njene sokove, jer sam htio da mi svrši u usta dok je moj jezik u njenoj maci još više iritira.

Kad je svršila i ja sokove njene polizao, onda sam joj u tu vrelu i izmorenu macu njega tako velikog i nabreklog nabio da je izjebem baš kako treba i da njena maca bude zadovoljena maksimalno.

Jebavao sam je još nekih 5 minuta jako i duboko nabijajući joj ga a onda sam počeo svršavati po njenoj maci i njenim butinama. A sperma moja se sa njenim sokovima spajala i niz njene crne čarape curila, ostavljajući naše bijele tragove strasti.. . ! ! !

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija