Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica Snežana gutačica kurca!

Poslije prvog seksa sa komšinicom Snežanom nastavili smo da se viđamo kada god smo to mogli a da nas ne provale. Sada je Snežana otišla na more deset dana. Tih deset dana mi je izgledalo kao večnost. Kada se vratila sutradan me je pozvala kod sebe da mi ispriča kako se provela. Dobila je onu crnu prelijepu boju. Sjeo sam pored nje i počela mi je pričati kuda je sve išla i šta je sve vidjela.

Upitao sam je da nije slučajno se jebala sa nekim dok je bila tamo. Rekla mi je da jeste jednu noć sa dečkom jednim sa recepcije i počela mi da priča kako je imao jako veliku kurčinu i kako joj je razvalio bio pičku i guzu da je sutradan morala da ostane cijeli dan u krevetu jer nije mogla hodati. Od te priče sam se jako napalio da sam u isti mah skinuo šorc i izvadio moj veliki kurac. Prinio sam ga ustima i rekao da mi ga popuši.

Bez pogovora ga je strpala u usta i počela pušiti. Dok mi je pušila kurac rukama je mkjesila moja jaja. Zato vrijeme ja sam joj skinuo majicu i štipao njene već sada jako uručene bradavice. Dok ga je pušila zamišljao sam tog dečka koji je jebao i bio sam malo ljubomoran da sam je uhvatio za kosu i počeo jako nabijati na kurac. Nije se bunila nego je sve više uvlači moj kurac u svoja usta.

Sada sam joj rekao da skine trenerku i naguzi se prema meni. Prinio sam kurac otvoru njene pice i jednim potezom se duboko sjurio u nju. To je jako zaboljelo i zamolila me je da malo budem nježniji. Nisam mario za nju mislio sam da jebem najveću kurvu i tako sam se i ponašao. Jebao sam je jako svom silinom. Rukama sam je držao za kukove da nebi mi spadala sa kurca a zatim bi se jako zabadao u nju. Dok sam je jebao govorio sam joj kako je ona jedna obična kurvetina koja je jako željna kurca.

Promijenili smo pozu i sada je ona bila na meni. Tu pozu je obožavala da se nabija na moj kurac. Dok se nabijala ja sam rukama mijesio njene sise a zatim bi ponekad ustao i strpao ih u usta. Nabijala se na moj kurac žestoko. Nakon tvoga bi stala koji tren mijesila u krug na njemu pa bi ponovo počela da skače po njemu. Koliko se samo jako nabijala da sam se u jednom trenutku bojao da me ne povrijedi.

Rekao sam joj da legne na leđa što je i uradila. Stavio sam njene noge na moja ramena a zatim krenuo da je jebem svom silinom. Stenjala je sve jače i jače. Pitao sam je da li voli da je jebem ovako. Ona je rekla da je ona moja kurva da mogu da je jebem kako ja hoću i da radim sa njom sta god poželim. To me je jako palilo. Ubrzao sam tempo kao da sutra ne postojim i kao da mi je ovo poslednja jebačina u životu. Nakon desetak minuta počela je da svršava jako.

Okrenuo sam je ponovo zguza prema meni rekavši da želim da je jebem sada u guzu. Rukama je raširila svoje guzove a ja gurnuo kurac u guzu. U početku je išlo malo teže ali nakon toga jebao sam je sve jače i jače. To je bio moj prvi put da jebem neku ženu u guzu. Ona se derala od užitka ali je stalno ponavljala da je jebem još. Bila je prava jebulja nikada joj nije bilo dosta kurčine. Jebao sam je dobrih još pet minuta a zatim počeo da svršavam u njenu guzu. Kada sam izvadi kurac za njim je izašao i potok moje sperme.

Otišli smo pod tuš gdje mi je počela da drka kurac i puši još jednom. Pušila ga je ovaj put sve dok nisam svršio u njena pohotna usta. Naravno ponovo je sve progutala i oblizala kurac od ostataka sperme.

Ja i komšinica smo se nastavili jebati sve dok nisan otišao na faks ali i tada bi znali da se dobro ponekad izjebemo jer bi ona znala doći kod mene u posjetu ili bi ja otišao kod nje na raspustu dok sam bio kući.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija