Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Komšinica Tatjana

Ovo je osobno sexualno iskustvo s komšinicom, koje se dogodilo ima par godina.
Moja komšinica Tatjana ima dvije kćeri i živimo na istom spratu. Bez muža je više od tri godine. Prosvjetni je radnik, posvetila se kćerkama koje su sada na fakultetu, poslu i kući. Petnaest godina dobre smo komšije, uvijek smo pili zajedno popodnevnu kavu.
I ja imam dobru i lijepu ženu i prekrasnu djecu.
Zima je, studeni, veoma hladan mjesec. Žena mi je otišla kod njenih u drugi grad. Sjedim i sa komšinicom Tatjanom pijem kavu. Donijela je i kolače . U stanu centralno grijanje, veoma je toplo. Kablovska TV, pomalo nervozno mijenja programe. Nailazi na golotinju i nespretno je prebacuje. Pričamo o djeci i ona će : »Lako je tvojoj Marti kad ima tebe. Ja sama podižem kćerke, zapostavila sam sebe. Evo znaš stalno sam u kući i sa Vama, četrdeset pet mi je godina«. Počeo sam je tješiti da treba naći čovjeka i da ima uvjete za to. Znaš ja sam udovica, muška ruka me nije dohvatila ima tri godine, da postanem drolja neću ni rade sebe niti zbog kćerki. Pomilovao sam je sa rukom preko kućne haljine od kuka do koljena.. Šta će reći tvoja Marta? Upitala je. Ništa, samo se ponašaj sa nama normalno kao do sada, odgovorio sam.
U takvoj atmosferi stvorenoj za dobru jebačinu, privukao sam komšinicu i ispod kućne haljine uhvatio je rukama za guzice. Inače komšinica od 45 godina bila je dobro očuvana, dobrih guzica, upadljivih sisa, dugih nogu i nježnih ruku. Prosječna pička. Ja sam imao 33 godine, u dobroj kondiciji, mogao sam dobro pojesti, popiti i cijelu noć jebati. Ženu sam prevario par puta sa nekim studenticama koje su bile podstanarke na našem ulazu.
Nisam nikada bio sa starijom, a komšinica je bila idealna prilika.

Komšinica me bez ikakvog kometara prihvatila i počela strastveno ljubiti. Iznenadio sam se od nje, a kako neće udovica željna kurca.
Sjela je na mene, trljala svojim butinama dok me ljubila, i uzvikivala da jedva ceka kurac.
Otišli smo na bračni krevet i za tren obadvoje bili goli. Imala je velike sise i prijanu pičku i polako sam je počeo maziti. Ona je odmah podivljala, stenjska, hvatala za kurac, nježno prevlačila usnama preko njega, divila mu se više od ikakve neiživljene djevojčice. I ja sam upotrebio svoje iskustvo, sise, butine, guzice i sve ostalo pripremio sam kako valja. Uz stenjanje i jecanje je rekla »ne mogu više izdržati , uguraj ga, jebi me, rasturi me …«. Sa uzdahom je vikala i nastavila miješati tako vješto da je i mene izluđivala. Jebi me slobodno, svrši u mene, trebam da dobijem ovih dana.
Baš je bila napaljena. A ja željan njezine pičke jer sam već bezbroj puta drkao na nju. Mijenjali smo razne poze, a na kraju mi je sjela na kurac. Rekla je da jako voli jahati na mom tvrdom kurcu. Držao sam je za sise, lupao po guzicama, a ona je vrištala i sa lakoćom se nabijala, uvijala i mješala. Njezina pička je jako dobro gutala moj kurac. Postavio sam ju na rub kreveta
i rekao da napne guzu. A imala je jako veliku i široku guzu da sam jednostavno želio ostati dugo u toj guzi. Nakon laganog probijanja, ušao sam u nju čitavom dužinom. Krenula je jako stenjati. Okrenuo sam ju i uz jebanje počeo trljati pičku. Nedugo zatim svi su njezini sokovi bili razliveni po meni i krevetu. Nisam prestao da je jebem i trljam dok se nije ispraznila do kraja.
Osjećajući da je moj kurac još u dobrom stanju kako i dalje mrda i dalje je sva drhtala od dobre jebačine, jer ga nisam vadio.

Kleknula je i počela ga jako pušiti.
Rekla je da je jebem u usta.

Počeo sam je jebati sve jače i gurati ga doslovno do kraja grla.
Tako sam ga jako bio nabio da sam je pritiskao za vrati svrsio u njenim ustima. Držao sam ga tako čitavu minutu. Jako mi je godilo, a i ona se nije bunila. Legli smo na krevet. Rekla je da joj je ovo bio dobar sex i da dobro jebem. Nije joj nitko do sad ovako svrsio ugrlu. Nasmijala se.
Obukli smo se, popili kavu u dnevnoj.

I tako sam ja dbro izjebanu komšinicu i vruću udovicu Tatjanu ostavio na trosjedu, a ja sam sa uspomenom na nju, jednom šljivom na vratu i brazdom na leđima od njenih nokata otišao svojoj kući.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija