Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Konačno sam imao seks sa Mirelom!

Mirela je bile moja daleka želja, žena koju sam maštao da tucam svaki put kada bi drkao. Žena koja je bila jako pohotna kako sam kasnije saznao, da je voljela mlade dečake da ih troši. Konačno se sve otkrilo ono o čemu nisam mogao ni da sanjam. Uspio sam da konačno uz pomoć njenog sina Marka saznam o kakvoj je ženi riječ. Pravio sam plan kako i ja da osjetim njenu toplu dlakavu pičku kao što su osetili i ona dva mlada momka što sam vidio prošli put. Klip koji sam snimio sam gledao mnogo puta i mnogo puta ga drkao na njen seks sa tim mladim momcima.

Sutradan ja i Marko smo sumirali utiske šta smo sve videli sinoć. Marko mi je priznao da je sinoć bio jako napaljen sa jedne strane iako je znao da to nije u redu. Ja sam takođe mu priznao da sam i ja bio jako napaljen i da mi je i sada njena slika gole žene u mojim mislima. Nisam mogao da verujem koliko su joj jako velike sise i kako joj je lijepa dlakava pička. Tu sliku nisam mogao da izbacim iz glave i nisam vjerovao da ću to doživiti. Otišli smo zajedno kod Marka. Tamo nas je dočekala Mirela u trenerci uskoj. Ponašala se kao da se nije ništa desilo. Bila je sva vesela i raspoložena.

Nije ni slutila da smo je sinoć ja i Marko gledali kako se tucala sa dva momka Markova frendova. Dok smo bili kod Marka za kompom svako malo bi ona ulazila kod nas nudeći nas sokom kolačima. Imao sam utisak da mi se malo nabacuje, jer je izbacila njene sise skoro napolje tako što je povukla na trenerci rajfešlus i napravila veliki dekolte. Pošto nas je ostavila konačno sam smogao snage da kažem Marku da je želim tucati. Rekao sam mu za moj plan. Nedugo zatim otišao sam do wc i počeo da ga drkam. Namjerno sam ostavio otvorena vrata da me čuje.

Dok sam drkao bio sam jako glasan i govorio njeno ime kako bi je volio tucati. Bio sam siguran da me je posmatrala. Krajičkom oka sam pogledao na vrata i ugledao nju kako se dira po sisama i pici kako je mazi preko trenerke. Nije mi još dugo trebalo da svršim govoreći da otvori usta da joj svršim u njena pohotna usta. Ubrzo sam otišao kući. Sutradan sam ponovo došao do njih. Marko je bio u sobi a Mirela je bila u kuhinji. Previla je palačinke. Pogledao sam u nju. Na sebi je imala usku bijelu majicu na bretele i uske helanke.

Polako sam joj prišao otpozadi i uhvatio je za sise. Počeo sam jako da je stežem. Ona se trgla u taj mah govoreći da je Marko u sobi. Lagano sam joj šapnuo na uho da znam da je pohotna i da voli mladi kurac. Lagano sam jednu ruku spustio sa sisa na helanke na mjesto njene dlakave pičke i počeo da je trljam. Sve manje se opirala. Lagano je zabacila glavu prema meni i stenjala dok je rukom polako prelazila preko mog šorca drkajući mi kurac. Naredni trenutak sam izvadio moj veliki kurac napolje. Bio je jako tvrd i sperman za tucanje.

Čim ga je ugledala rukom je posegnula ka njemu. Uzela ga je u ruku i počela drkati. Nije joj dugo trebalo da se spusti na koljena i da moj kurac završi u njenim ustima. Pušila mi ga je kao prava profesionlka onako kurvanjski dok me je gledala u oči sa mojim kurcem u ustima. Nekoliko puta je lizala moja jaja govoreći mi kako su mi ukusna i sigurno puna sperme, kako je ona prava kurvica koja želi da je tucam žestoko. Pušila mi je kurac dobrih desetak minuta. Svršio sam joj direktno u usta. Nisam mogao da izdržim. Govorio sam joj kako je dobra pušačica i prava kurvica.

Sve je to jako ložilo. Skinuo sam joj majicu i oslobodio njene velike sise. Tada mi ga je stavila među sise i počela da ga drka sisama. Stavila mi ga je među sise i počela žestoko da ga drka. Dok mi ga je drkala sisama svaki put bi jezikom liznula moj glavić. Nije mi dugo vremena trebalo da ponovo budem tvrd. Tada sam je podigao i okrenuo je preko stola. Ona je skinula helanke i gaćice ispod koljena, gaćice koje su već bile natopljene njenim picinim sokovima jer je kurvica bila jako napaljena.

Ušao sam u nju jednim potezim. Ona je to propratila sa glasnim stenjanjem. Rukom sam je lagano uhvatio za kosu i počeo žestoko da je tucam. Tucao sam je brzo i žestoko. Stenjala je jako glasno. Dok sam je tucao uvidio sam da nas Marko posmatra. To me je jako ohrabrilo pa sam počeo još žešće da je tucam. Govorila mi je kako je kurvica i kako želi da je jebem jako. Tražila mi je da ne prestajem da je tucam. Tada sam je okrenuo na leđa da legne na kuhinjski sto. Uzeo sam je za noge i ponovo počeo žestoko da tucam njenu dlakavu pičku.

Krenula je da steže svojom picinim mišićima moj kurac i da se sva trese. Shvatio sam da svršava na mom kurcu. Njena pička je bila jako vlažna i vrela. Stenjala je sve glasnije govoreći da je jebem idalje. Nastavio sam je jebati idalje istim tempom. Samo sam sada stavio njene noge na moja ramena i počeo tako da je tucam jer sam imao bolji pregled ka njenoj dlakavoj pici. Jebao sam je sigurno preko dvadeset minuta kada sam konačno osjetio da iz mojih jaja je krenula sprema. Izvadio sam ga ponovo napolje rekavši da čučne ispred mene i izbaci jezik napolje jer joj želim ispuniti njena pohotna usta mojom spermom.

Uradila je to kao prava kurvica sa otvorenim ustima čekajući moju toplu spermu. Na nepun minut sam špricao joj spermu u usta govoreći joj da je to što ona želi. Najveći dio je završio u ustima. Jedan dio po licu i kosi. Uzela ga je ponovo u usta i obilizala od ostatka sperme. Rekla mi je da je stvarno ukusna i da sam opako dobar jebač. Ustala je i počela se oblačiti. Pogledao sam ka vratima i vidio da Marka nema više. Rekla je i meni da se obučem i idem kod Marka da nešto ne posumnja a ona mora do wc da opere lice od moje sperme.

Nastavio sam da je tucam idalje. Postala je moja prava kurvica.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija