Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Konačno sam pojebao tihu patnju

Ocjena: 4.5

U braku sam, solidnom, sa troje djece i ženom koju obožavam, ali već jako dugo sam imao pik na njenu sestričnu. Željka je bila mlađa od moje žene nekih 6 godina, imala je isto dvoje klinaca, ali je i dalje bila jako jebozovna. Čak je i njeno ponašanje ponekad bilo onako, malo kurvanjski, pogotovo kad smo bili skupa. Uvijek je imala neke dvosmislene odgovore ili pitanja, te konstatacije, barem kad bi samnom razgovarala. Čak sam skoro završio sa njom u krevetu, dok sam tek upoznao svoju buduću, a tada nisam znao da su sestrične. Kasnije smo se cerili na tu temu kad bi se sreli.

Godine čine svoje, a dobar brak te i malo opusti, pa sam dobio trbuščić, ali je zato pipa ispod bačvice još uvijek bila postojana i solidno tvrda kad treba. Željkica je bila brineta, a ponekad bi malo eksperimentirala sa nekim crvenim ili čak plavim pramenovima, pa bi bila šarena i onda bi ju cijela familija sprdala. Jedino sam ja nekako bio na njenoj strani. Uz to što je bila brineta bila je i vitka, neki bi rekli i mršava, ali kako se bavila sportom, ostala je vitka i mišićava. Jedino su joj se petice od sisa malo objesile, jer je gravitacija činila čuda. Nedavno je napunila 37 godina, a taj njen rođendan nikad neću zaboraviti.

Naime, njen suprug je građevinac i poduzetnik, pa svojoj ženici pruža sve šta ova poželi, a kako je sad sezona gradnje više je na terenu nego doma, pa joj ne pruža ono najbitnije, a to je seks. I sad se nije pojavio na rođendanu, jer je bio negdje na Murteru sa svojom građevinskom ekipom, pa je samo nazvao i preko Željke nas sve pozdravio. Bila je cijela familija, i u proširenom izdanju, te se dosta popilo i pojelo, a onda razlaz. S obzirom da je moja žena bila slaba prema Željki, raktiči mi je naredila da ostanem joj pomoći oko pospremanja, iako se ova bunila radi toga, ali je ipak popustila. I tako su svi nestali, a ja i Željka se uhvatili pospremanja. Kad smo prikupili sve čaše i tanjure, ja sam se bacio na pranje, a ona na brisanje i slaganje. Klinci su već bili na katu u krevetu, pa smo nesmetano razgovarali. O svemu i svačemu, a nekako se i dodirnuli teme seksa. Sprdala me da mi žena stalno blista jer ju sigurno dobro servisiram, a na moj upit šta njoj fali, samo je uzdahnula i tiho rekla:

- Dobra i tvrda kurčina da mi skine paučinu.. -samo sam ju pogledao.
- Pa kaj ti muž nema tak nekaj?
- Pa nisam ga vidjela već mjesec dana, a kad dođe je umoran i samo spava ili je sa frendovima na pivi, pa mu trbušina samo raste.. -rekla je to tako opisno, a s obzirom da sam znao da i nije baš visok moralo je izgledati komično.
- I kak misliš to riješiti? -upitao sam bez nekih primisli, mada bi ju ja sam najradije naguzio.
- A kaj ja znam.. -slegnula je ramenima i vrtila onu krpu za brisanje u rukama naslonivši se na kuhinjske elemente, pa me pogledala i nasmiješila se- Jedino..
- Jedino, kaj? -upitao sam zatvarajuči vodu i pogledao ju.
- Paaa.. nekad si se palio na mene i skoro smo se pojebali, kaj ne? -rekla je i ja sam samo kimnuo, a ona je nastavila- E pa, ja sam se uvijek pitala kako bi to izgledalo..

Nakon toga smo se gledali u tišini, a nakon skoro minute tišine sam se pomakao i prišao joj, te ju privukao i poljubio uvalivši joj jezik, a ona je uzvratila. Moja ruka se spustila na njenu desnu sisu dok su njene sa mojih ramena krenule na moju stražnjicu i onda naprijed zaustavivši se na mom kurcu. Počela ga je lagano trljati, a onda i stiskati. Zatim mi je krenula skidati traperice, a srećom imao sam one na dugmiće, pa ih je samo razvukla i počela povlačiti na niže. Kurac se već protegao skoro u svoj svojoj dužini od dvadesetak centimetara, kad se odjednom sjetila i otišla brzo iz kuhinje. Ostao sam stajati nasred kuhinje sa gaćama i hlačama do koljena i poludignutim kurcem, kad se ona vratila noseći kondom. Ugasila je svjetlo i sad nas je samo osvjetljavalo ono iz hodnika, dovoljno da mi vidi pušiti kurac dok ga nije učvrstila i onda je navukla kondom na njega, ali nije išao do kraja. Slegnula je ramenima i počela se i sama skidati, te su i njene traperice skupa sa nekim crvenim gaćicama sad bile oko gležnjeva. Imala je urednu frizuricu od tamnih i gustih dlaka iznad pičke, a ja sam ju nagnuo nad kuhinjski stol i stao iza nje, te joj razmaknuo guzove i oblizao joj pičku sve do guze. Stresla se od ugode i njena pička je promtno reagirala, te počela puštati sokove. Malo sam ju lizao, a onda se uspravio, malo savio koljena, jer je bila niža od mene i lagano joj ga ugurao u pičku. Nije bila baš uska, ali sam osjećao njenu unutrašnjost na svom kurcu. Kad joj je ušao do kraja samo je uzdahnula, a ja sam ju uhvatio za bokove i počeo ju jebati. Stol je bio masivan pa nije bilo bojazni da popusti pod nama. Ipak smo se trudili biti čim tiši, pa je prigušivala svoje stenjanje i jecaje, dok je moj kurac do jaja ulazio u njenu pičku. Nije joj dugo trebalo da svrši, te je već nakon par minuta prvi put svršila, a ja ni blizu.

Promjenili smo poziciju i sad je ležala na leđima, a njene noge sam si stavio oko vrata, te sam ju nastavio jebati i dalje žestoko, ali sam sad zavukao ruku pod njenu majicu i iz grudnjaka izvukao one mekane sise i sad sam joj mijesio bradavice dok je ona ubrzano disala i prigušeno stenjala. Drugi orgazam je doživjela istovremeno kad i ja svoj prvi, te smo se oboje tresli u grču, dok sam ja punio onaj kondom njeni sokovi su se slijevali niz njenu guzu na stol. Polako sam se iskobeljao ispod njenih hlača koje su mi bile oko vrata, te izvukao kurac iz njene pičke, a onda skinuo kondom i bacio ga u smeće, a za to vrijeme se ona ustala, došla ispred mene i klekla, te mi na moje iznenađenje oblizala kurac. Zatim je ustala i mljacnula:

- Mmmm.. dobar ti je okus sperme.. -nakon toga smo se obukli i završili spremanje, a ja sam otišao kući ispražnjenih jaja sa osjećajem da sam ispunio davnu želju. Još nisam došao doma kad mi je stigla njena poruka na mob: 'Nadam se da nemaš ništa protiv da ovo ponovimo opet? Recimo, ovaj tjedan? '

Bio sam oduševljen, jer mi se stvarno sviđalo jebati Željku, a i volio bi joj na sise svršiti, ako bude željela, te sam stoga odgovorio potvrdno, a onda je došla njena poruka 'Odlično! ! ! Javim ti kad bi mogli. ' i nekoliko srca i pusa, a ja sam sa smješkom došao doma i otišao pod tuš. Da bi se pridružio ženi pred TV-om i poslije u krevetu. Čekam da mi se Željka javi, a šta će biti tamo napišem vam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija