Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

KONAČNO SAM POSTALA ŽENA

Bok ja sam Jelena 25 mi je godina nikada nisam imala dečka niti imala ikakvog iskustava na tome području i još uvijek sam nevina, kao mala ostala sam bez roditelja koji su živote izgubili u prometnoj nesreći, a nitko od moje rodbine nije htio da me uzme pod svoje skrbništvo tako da sam od svoje 7 godine pa do svoje punoljetnosti živjela u sirotištu koje su vodile časne sestre koje su bile poprilično stroge i nisu dozvoljavale da se miješamo i družimo sa dečkima. Djetinjstvo mi je bilo jako teško pogotovo u osnovnoj, a kasnije i u srednjoj kada su moji vršnjaci doznavši da sam dijete bez roditelja i da sam domsko dijete počeli su me šikanirati i biti predmet sprdnje tako da su skroz uništili moje samopouzdanje. Kada sam stekla punoljetnost morala sam otići iz doma, a kako sam završila trgovačku školu sa nepunih 19 godina zaposlila sam se u jedno našem supermarketu. Tu sam upoznala Branku koja je desetak godina starija od mene i koja mi je na neki način pomogla da si vratim svoje samopouzdanje i naučila me da se ponašam kao prava žena koja zna što želi, a željela sam da skinem mrak. U tom suprmarketu ima puno kolegica kao i kolega, ali jedan je poseban koji mi se jako sviđa, a taj kolega je Marko koji radi u skladištu. Visok je crnokos i jako razvijen snažnih ruku i ramena, stariji je od mene ima oko 40 godina, ali je pravi komad od muškarca za kojim je otkidalo većina mojih kolegica i nedavno se rastavio nakon 15 godina braka. Za sebe mogu reći da sam atraktivna plavuša srednjih grudiju i kruškolike guzice.

Zbog Branke koja mi je pomogla u vraćanju samopouzdanja postala sam svima jako simpatična i vesela djevojka, koja je uvijek nasmijana, spremna za šalu i sa svakom osobom pristupačna. Ali u sebi sam željela da konačno postanem žena.


Sa Brankom sam odlazila na posao, a ubrzo je sa nama na posao išao i Marko koji je ostao bez auta jer je auto u brakorazvodnoj parnici pripao ženi kao i većina stvari. Jednom prilikom kada nas je Branaka vozila doma sa nama su išla još jedna kolegica i tada sam sjela na zadnje sjedalo zajedno sa Markom, sjedeći tako sa Markom nešto čudno mi se počelo događati. Počela sam osjećati jako ugodnu toplinu u svome trbuhu i ugodne trnce koji su se dešavali cijelim mojim tijelom, a to se počelo odražavati i na mojem međunožju koje je počelo da se vlaži, od tog puta i vožnje na zadnjem sjedalu sa Markom nisam mogla nikako prestati misliti na njega.

Često sam ga znala sanjati kako me čini ženom držeći me i mazeći onim snažnim rukama i njegovom penisu koji prodire u moju unutrašnjost, a kada bih se probudila mokra među nogama i shvatila da je to bio samo san bila sam ogorčena i pomalo nesretna. Branka i ta kolegica dogovorile su se da će svaka od njih voziti jedan tjedan zbog uštede na prevozu, a kako Marko i ja nismo imali prevoz mjesečno smo davali svaki po 50 kn. našim šoferkama, a ja sam uvijek sjedala sa Markom na zadnjem sjedalu i u meni bi se uvijek javljao onaj isti onaj predivni osjećaj i trnci koji su kolali mojim tijelom i naravno mojim međunožjem. Taj tjedan radili smo popodnevnu smjenu i uvečer se vraćali kući bio je petak. Tog petka Marko mi je sjeo bliže meni i položio je svoju ruku na moju nogu i počeo me milovati, cure ispred nisu ni primijetile jer su razglabale o politici, a on je zatim svoju ruku zavukao ispod moje haljine i mojih nogu te počeo milovati unutrašnju stranu mojih bedara primičući svoju ruku sve bliže mom međunožju koje je gorjelo. Kada mi je dotaknuo pičkicu stresla sam se i zadrhtala sva jedva zatomila krik. Zatim sam ja položila svoju ruku na njegova nogu i pomilovala ga. Ugrizla sam se za usnicu da ne vrisnem od zadovoljstva koji me obuzimao dok me milovao između nogu mjesto koje nitko nikada nije vidio, a kamo li dirao. Kada sam osjetila da se više neću moći iskontrolirati uhvatila njegovu ruku naglo je odmaknuvši.
Slijedećeg dana točnije u subotu kada sam izašla iz Brankinog automobila sa mnom je isto izašao i Marko sa objašnjenjem kako mora nešto obaviti, a kada je Branka otišla primio me u zagrljaj svojim snažnim rukama i strasao me poljubio u usne šireći ih svojim jezilom, ja sam ga zagrlila i uzvratila mu poljubac i počeli smo da se strasno žvalimo na sred trotoara. Duboko sam disala i bila napaljena kao nikada u svom životu počevši osjećati ono što nikada nisam. Dođi rekla sam mu hvatavši ga za ruku i vodeći ga u svoj mali iznajmljeni stan.
Ušli smo u stan i na hodniku se nastavili ljubiti i milovati, počeo je polako da me svlači kada sam ostala potpuno gola svukao je sve sa sebe, pogled mi je zastao na njegovom međunožju i bila sam zatečena njegovim kuracem iako mu je bio spušten bio je zastrašujuće velik i poprilično debeo, progutala sam slinu i moram priznati da sam se uplašila njegovog kurca misleći ako to uđe u moju nevinu pičkicu da će me cijelu poderati. Marko je stao iza mene i rukama uhvatio moje sise počevši ih lagano milovati i mijestiti dok me je ljubio po vratu tiho mi govoreći oh Jelena kako si lijepa.
Polako je počeo spuštati ruku po mom trbuhu sve do moje pičkice koja je gorjela i bivala sve vlažnija, kada je svojim prstima dodirnuo moju pičkicu i počeo je lagano milovati i širiti njene usmine, a kada mi je dodirnuo klitoris aaaahhhhhhh oteo mi se uzdah, počela sam se nekontrolirano tresti, dahtati i stenjati, gubeći se u predivnom i nikada doživljenom osjećaju. U jednom trenutku činilo mi se da sam lebdjela u ne znam kojem nebu svršavajući takvim snažnim orgazmom da sam počela gubiti kontrolu nad svojim nogama, Marko me čvrsto držao svojim snažnim rukama dok me orgazam nije pustio držeći me tako u svome zagrljaju dok se skroz nisam smirila. Okrenula sam se prema njemu i počela ga ljubiti po licu, vratu, po njegovim snažnim prsima, puštala sam se sve niže i niže prelazeći jezikom ližući mu trbuh i pupak, zatim sam uhvatila tu njegovu ogromnu kurčinu u ruku i cijelog mu ga počela oblizivati, zatim sam ga strpala u usta i počela ga pušiti kako sam najbolje znala i umjela jer to nikada nisam radila. Nije ga bilo lako pušiti s obzirom na njegovu debljinu i veličinu, ali sam se trudila da ga barem nekako zadovoljim, to sam nekako i uspjela jer se Marko počeo sve više napinjati i sve jače stenjati dok mi nije svršio je po licu i ustima. Kada se malo smirio podigao me u naručaj i odveo me do trosjeda. Polegao me i ponovno me počeo lizati od vrata pa prema niže sve do mojih sisa ližući mi i sisajući
moje bradavice povremeno ih lagano grickajući. Na njima se malo duže zadržao dovodeći me do ludila. Zatim se spustio na moj trbuh, a potom još niže sve do moje pičkice. Kako me samo dobro lizao dolje, bio je jako iskusan i vješt u tome, a ja sam bila potpuno u transu, ahaha mmmmahaha to kako me dobro ližešš aaah stenjala sam dolazeći ponovno do još jednog snažanog orgazama. Grčevito se čvrsto stiskala rubove trosjeda, Marko se podigao raširio mi noge nadvio se nad mene i namjestio svoju kurac na ulaz moje pičkice koja se naglo stisnula. Opusti se rekao je Marko, ne mogu rekla sam mu ja sam još uvijek nevina, djevica si rekao je Marko, a ja sam u sebi tada pomislila kako je sve gotovo kada je saznao da sam nevina potom me poljubio i rekao da će sve biti u redu i da se probam opustiti. Počeo ga je polako gurati, kada mu je jedva ušao glavić ja sam vrisnul, a na oči su mi navrle suze od bolova, opusti se što si napetija biti će ti sve teže rekao je Marko.
Počela sam se nekako opuštati, ali sam i dalje osjetila bol, ponovno sam vrisnula, ali Marko nije odustajao, ulazio je u mene i paro me osjećaj je bio kao da me da me reže. Stisnula sam zube i trpjela nezamislivu bol, ali nisam htjela ni ja odustati mislila sam u sebi želim ga i želim to pa makar umrla, ali barem neću umrijeti kao djevica osjetila sam kako mi širi pičku, kada je konačno došao do moga djevičnjaka stavio mi je ruku na usta čvrsto me držeći i naglim i snažnim pokretom probio djevičnjak. Od silne boli ugrizla sam ga za ruku koju je držao na mojim ustima, a suze su počele da teku niz moje obraze, a još nije ušao cijeli, Marko je nastavio je prodirati u mene i širiti moju pičku cvilila sam i plakala od boli dok napokon nije ušao cijeli u mene te tako ostao nekoliko minuta da se moja pičkica privikne na njegov kurac. Lagano je počeo pomicati kukove i laganim tempom počeo je da me jebe, a moja bol počela je prelaziti u nevjerovatnu ugodu. Polako ga je izvlačio pa ga opet polako vraćao natrag, a sva neugodnost i bol nestali su kao da ih je nešto obrisalo. Jako se brzo moja pičkica navikla na njegovu kurčinu, a ja sam počela divljati govoreći Marku da me jebe sve jače koliko mi je to pasalo, počeo je da me jebe žestoko, zatim me je okrenuo i počeo me jebati s guza i nastavio da me jebe istim tempom dahtala sam i vrištala uživajući kao nikada u životu, jebali smo se do jutra, a ja sam svršavala i svršavala koliko mi je bilo dobro. Tokom noći isprobali više manje sve poze koje smo znali i svaki put bilo je sve bolje i lakše. Tada sam shvatila koliko želim uživati u seksu i da nadoknadim sve što sam propuštala ovo vrijeme. Rekla sam Marku kako sa njim isključivo želim samo za sex i da ne želim nikakvu vezu, uz Marka pojebala sam sve kolege i šefove na svom poslu i postala sam nezasitna u sexu, a Marku sam neizmjerno zahvalna što me napravio ženom i uveo me u svijet sexa te kako je lijepo konačno biti žena.

Ocjena priče

3.3
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 11876

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija