Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Koncert

Kada sam bio mlađi često sam odlazio na razne koncerte i festivale. Na takvim druženjima stvorile su se uspomene kojih ćemo se sjećati do kraja života. Jedne godine za vrijeme ljetnih praznika bili smo na nekom malom lokalnom festivalu. Bilo je svakakve glazbe ali uglavnom su to bili amaterski bendovi koji traže svoj dio scene. Bilo je poprilično kasno kada su neki klinci počeli žestoko prašit i zvuk sirovog rocka odzvanjao je daleko u noć. Svi smo bili pripiti, a neki i nešto više.

U cijelom košmaru ugledao sam curu koja je bila u svom svijetu. Muzika ju je nosila i nije ju bilo briga što se dešava okolo. Promatrao sam je dok se pomalo nespretno gibala uz muziku. Bila je slatka u licu i vidjelo se da je u ranim dvadesetim. Bilo je ljeto i na sebi je imala kratke hlačice koje su jedva prekrivale guzicu i majicu bez rukava koja se već mokra od znoja i cuge poljepila po njoj. To je isticalo njene solidne trojke koje su pokušavale pronaći put van. Guzica joj je bila savršeno zategnuta, sigurno trenira pomislio sam. Nakon što je koncert završio prišao sam joj. Saznao sam da se zove Eva i da ju zaimaju mnoge stvari koje i mene. Pričali smo dugo dok je nisam zgrabio i poljubio.

Ljubili smo se nekoliko minuta a zatim je rekla hajde dođi. Primila me za ruku i odvukla u obližnji šumarak. Odvukla me u neku osamu za koju je očito dobro znala. Naslonila me na obližnje drvo i skinula mi hlače prije nego sam se snašao. Potrpala je moj kurac u usta i nastavila ga pušiti. Pokušavala ga je gurnuti skroz u grlo što joj tek nakon par minuta pošlo za rukom. Uživa sam u ljetnom povjetarcu koji mi je draškao kožu dok sam gledao u zvjezdano nebo i nisam mogao vjerovati da mi prelijepa cura puši kurac. Uskoro nisam mogao izdržati i rekao sam da je moram jebati. Ustala je i naslonila se na drvo leđima prema meni. Svukao sam njene hlačice i polako odozada ušao u njenu pičku. Bila je vlažna i lako sam kliznuo u nju. Nakon par laganih potisaka pritisnuo sam je uz drvo i počeo jače nabijati. Nakon par minuta povukao sam je za kosu unazad i jebao je žestoko dok nisam ispraznio sve u njenu pičku. Sjeo sam umoran na pod ali se nije dala. Uskoro je ležala i pokušavala mi dići kurac. Unatoč velikoj količini alkohola uspio se brzo ponovo dići. Skinula je majicu sa sebe i ukazale su se lijepe gole cice obasjane mjesečinom.

Izluđivala me luđački. KOnačno je sjela meni u krilo i kurac je opet bio u njoj. Ruke je stavila oko vrata a nogama je obavila oko mene. Nabijala se dok sam je prignuo sebi i ljubio je po vratu. Njeni uzdasi su se sigurno u tišini daleko čuli ali nas nije bilo briga. Zavukao sam joj lagano prst u guzu što ju je dodatno izludilo. Približavala se vrhuncu i nakon svega par minuta je počela luđački svršavati. Šaptao sam da me nastavi jebati i nakon 10-ak minuta sam svršio u nju. Sjedili smo zagrljeni i ljubili se dok nije izašao iz nje. Pobrali smo sve što smo imali i krenuli prema gradu.

Pošto ona nije bila lokalac već je isključivo radi koncerta došla predložio sam da prespava kod mene. Kada smo ušli u stan pokazao sam joj gdje je tuš kako bi mogla isprati sa sebe dane tulumarenja. Nakon što sam joj dao par minuta fore pridružio sam se njoj pod tušem. Zagrlio sam je oko struka i lagano ljubio po vratu dok je topla voda milovala naša tijela. Približio sam je zidu i lagano raširio njene noge. Razmaknuo sam njene guzove i namjestio kurac na njen šupak. Brzo sam ga probio i počeo zalaziti dublje u nju. Drhtala je. Ušao sam do kraja i počeo sam lagano jebati njen uski šupak. Svakim zamahom sam pojačavao i nabijao sam je na kraju uz pločice dok je vrištala iz sveg glasa. Svršit ću nemoj stati rekla je. Nastavio sam dok nije počela svršavati. Stisla je moj kurac u guzici tako jako da sam ispraznio sve što sam imao ravno u njenu mladu i usku guzu. Nakon tuša smo otišli spavati preumorni za išta drugo.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija