Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Košarkašica

Ja sam četrdesetogodišnjak, oženjen, visok oko stoosamdeset i pet. Još uvek se bavim sportom kad god ima vremena.

Kako radim u mestu koje je od mog grada udaljeno oko stoosamdeset km imam vremena posle posla za sport. U kraju u kom živim svaki dan se igra basket.

Ko bi rekao da se na takvom mestu može naći devojka željna seksa.

Letos se na basketu pojavila ona, mlada visoka, zgodna, dugokosa crnka. Kad sam je primetio, bila je u košarkaškoj opremi.

Kako taj dan nisam imao trećeg člana ekipe pozvao sam je da igra sa nama. Odmah se videlo da zna sa loptom. Duga crna kosa vezana u rep, lepo oblikovane obrve i bronzani ten su privukli moju pažnju.

Precizne ruke i dobra dodavanja omogućili su nam nekoliko pobeda.

Nakon basketa smo proćaskali. Ispostavilo se da ima dvadesetsedam godina i da je košarku trenirala od malena.

U međusobnoj komunikaciji bila je prijatna pa sam je pozvao na piće.

Odgovorila je da ne može odmah, ali mi je dala broj telefona i rekla da je zovnem uveče.

Otišao sam do stana ali nisam prestajao da mislim na nju.

Oko sedam uveče sam je nazvao i rekla mi je adresu. Došao sam po nju pristojno odeven.

Pozvao sam je i izašla je. Ostao sam zabezeknut. Pitao sam se da li je to ona ista devojka sa basketa.

Diskretno našminkana, što je isticalo krupne oči, majica uz telo, ističući njene obline, te suknja iznad kolena. Izgledala je božanstvena. Otišli smo u restoran i uz laganu večeru pričali o svemu. Interesovala se kao nevešto, otkud oženjen čovek da je poziva na piće ili večeru. Meni je na pameti bilo samo da je odvedem u krevet.

Rekla mi je kako nema dečka, da momci njene generacije samo žele seks itd.

Ja sam joj počeo pričati o sebi svojim putovanjima. Video sam da se zainteresovala. Uzeo sam telefon i pokazao joj fotografije iz Tokija. Približila mi se, mogao sam osetiti miris parfema. Sama njena blizina me je napalila.

Posle dva sata smo ustali i krenuli prema autu. Otvorio sam joj vrata i sela je. Kad sam seo ja, video sam njene bronzane noge. Povezao sam auto i u priči stavio desnu ruku lagano na njeno koleno. Taj momenat za mene je trajao večnost. Nisam bio siguran kako će reagovati. Na moje zadovoljstvo ona je samo stavila ruku na moju i lagano me mazila.

Nisam je ništa pitao. Dovezao sam nas do mog stana. Nisam ni zatvorio vrata već smo se strasno ljubili. Lagano sam joj zadigao suknju. Osetio sam pod prstima da je već dovoljno ovlažila. Okrenuo sam je. Vešto se namestila uz zid. Rukama podignutim iznad glave, naslonjenim na zid, raširenih nogu očekivala je seks. Ušao sam u nju. Počela je glasno stenjati. Kurac je prodiranje u nju sve dok nisam svršio.

Pitala me je može li se okupati.

Ja sam sedeo bez odeće na krevetu. Nakon kupanja izašla je gola i prišla mi. Samo je rekla da je njen red. Legla je i raširila noge. Počeo sam lizati klitoris. Uvijala se u ritmu lagane balade. Imao sam pri ruci bananu. Lagano sam bananu stavio u njenu pički, pa je izvadio i tako nekoliko puta. Počela je da vrišti. Dodao sam joj bananu, a umesto nje stavio dva prsta. Svršila je veoma brzo. Nisam očekivao više seksa ali ona je bila neumorna. Rekla mi je da sednem na stolicu. Seo sam, ona je sela na mene i počela da se nabija na mog velikog macana. Vrištala je od sreće, toooo, rasturi me. Odskakivala je. U jednom trenutku je samo ustala, naguzila se i rekla daj mi ga u drugu rupicu. Spustila je trup na sto, a ja sam je jebao u guzu. Svršio sam nakon desetak minuta.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija