Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kristina

Imao sam 25 i kao i uvijek prilično napaljen za ubacit mog Miška „na pravo mjesto“, kao refren one pjesme od Aerodroma „stavi pravu stvar na pravo mjesto, učini to često“-e to je bila u ono vrijeme moja misao vodilja. Kao i obično subotom prošao sam u grad popiti par piva. Opet sam u svom omiljenom lokalu sreo Kristinu. Znali smo se već neko vrijeme, bila je razvedena a tada je imala 43 godine i još uvijek je super izgledala. Figura za pet, s oblinama na onim mjestima na kojima obline moraju biti. Sjedili smo za šankom.

Nosila je kratku suknju i bluzu, koja nije baš puno toga skrivala. Ispod bluze je imala, izgleda za broj ili dva premali grudnjak, jer samo joj lijepo mogao nazrije bradavice. Započeli smo razgovor i večer je krenula svojim tijekom. Tijeko razgovora slučajno sam ju dodirnuo po prćastoj stražnjici. “Oprosti“ rekao sam. “Nema problema, bičlo je vrlo ugodno“. Preselili smo se u jedan kut koji nije bio na vidnom mjestu , nego onako malo po strani i u polumraku i tu sam nastavio svoje istraživanje rukom, a počeo sam ju milovati po natkoljenici, a kada sam krenuo prema gore raširila je bedra i mogao sam vidjeti mrlju na gaćicama na njenom pičiću. Gurnuo sam ruku ispod ruba gaćica i gurnuo joj prst u vlažnu rupicu. “Idemo k meni, tamo nam nitko neće smetati“ rekla je. Dok smo išli prema njenom stanu zastali bismo ponekad i žvalili se i šamarali jezicima, a još sam joj mijesio cice, stiskao bradavice preko bluze, bilo je očito da joj je godilo, stenjala je pomalo
Kad smo ušli i njen stan nije više bilo suzdržavanja, sve ograde su pale.

Raskopčao sam joj bluzu i počeo lizati i cuclati njene stvrdnute bradavice, gurajući pritom ruku pod njenu suknju i mazeći ju po pičkici preko navlaženih gaćica. Ni ona nije bila neaktivna i počela me drepati preko hlača po kurcu i koji brzo dizao i uskoro postigao punu veličinu i tvrdoću. Dakle, dolje s robom i na krevet. Počela mi je nadrkavati kurac, a ja sam joj gurnuo dva prsta u mokru pičku, cuclajući pritom tvrdu bradavicu. Konačno sam htio jebati i legnuo sam na nju. “Ne tako brzo mali moj, prvi špric iz tebe ću ja izvuć“ rekla je, nagnula se preko mene prema kurcu i počela ga obrađivati ustima. Nakon kraćeg vremena reako sam joj da bih joj lizao pičku i nabila mi je mokru pičku na lice. Pušila je sve u šesnaest i osjetio sam da neću jošdugo moći odgađati svršavanje i rekao sam joj da mi dolazi i ona je sve što sam imao istresao njoj u usta. Kao u transu sam joj lizao klitoris i uskoro je i ona svršila. “Bila je to prva runda, idemo pod tuš“ rekla je i uzela u ruku moj, još uvijek tvrdi kurac, i povela me u kupaonicu.

Uzeo sam šampon za tuširanje i našamponirao ju, prvo velike cice i zatim još mokru ribicu. Nakon što sam završio slijedilo je isto kod mene, pri šamponiranju mi je ponovo nadrkala kurac do pune veličine. Zatim se naprčila ispred mene i nije mi preostalo drugo nego joj svoju batinu zabiti s guza u ribicu što je prouzročilo uzdahe i stenjanje. Nastavio sam se kretati u njoj i jebao sam ju prilično jako. “Miči guzu, idemo u sobu, na krevet“. Rečeno, učinjeno.

Legao sam na krevet i ona je sjela pored mene, igrajući se s mojim jajima. Ja sam gnječio njene debele grudi i vrtio bradavice među prstima. Zatim je legla na leđa, a ja sam skliznuo polako dok nisam došao do njenog klitića Lizao sam ga, cuclao, dok joj nije došlo, dok nije počelo curit iz nje, nabila mi je glavu na ribicu „Nemoj prestati“ rekla je. Prijali su mi njezini sokovi, gutao sam ih zajedno sa svojom slinom. Sada sam iapk konačno htio ubost i pomaknuo sam se na gore dok moj kurac nije došao ispred njene vlažne ribice. Lagano sam ga gurnuo u nju i ponovno je iz njenih usta čulo uzdisanje i stenjanje. Jebao sam ju sve brže, a njene cice su se tresle u istom ritmu. Naizmjence samo joj cuclao jednu pa drugu bradavicu, što ju je još više raspaljivalo.
„Okreni se na leđa“ rekla je nakon nekog vremena da bi se zatim popela na mene i nabola na moj kurac jašući me kao kaubojka, a njene cice su skKle ispred mojih očiju. Uhvatio sam ih u ruke i mijesio. Kada je bila pred svršavanjem sišla je dolje i naguzila se, bilo mi je jasno što želi i zabio sam ga u njenu rastvorenu rupicu. Kod svakog uboda lamatale su joj grudi i uhvatio sam ih sprijeda i čvrsto primio.

Kad je osjetila da ću uskoro svršiti ispružila se , okrenula na leđa i raširirenih je nogu ležala ispred mene. Njena otvorena pičkica je bila ispred mene, njeno rozo meso me je mamilo da ga još malo obradim svojim jezikom i još sam ju neko vrijeme lizao, prije nego sam ju nastavio jebati. “Svrši u mene, napuni me“ rekla kad je osjetila da sam blizu svršavanja. Svršili smo zajedno, a dok sam svršavao tako mi je pičkom stisnula kurac da sam mislio da će mi ga slomit. Poslije ga je cijelog polizala i oblizala da je bio čist kao sunce. “Moramo to jednom ponoviti“ rekla je na kraju. i ponavljali smo to još skoro godinu dana.
Onda sam upoznao curu svojih godina i jednako napaljenu kao i ja. Savršeno smo se slagali u krevetu. Ispričao sam joj jednom o Kristini i zablenuo sam se u nju kad je rekla “pozovi ju jednom da napravimo trojku“. I pozvao sam ju, ali o tom u nekoj drugoj priči.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija