Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kruzer bluda 1

Radim već neko vreme na kruzerima i za razliku od onih koji se žale kako je to težak život meni se od prvog dana svideo. Realno putujete svuda po svetu upoznajete devojke raznih nacionalnosti i što je naj važnije uglavnom su sve dostupne.

I tako sam se ja našao u nekom novom svetu gde se maternji jezik jedva govori i ako vidiš nekog sa balkana postaje ti ko rod najrođeniji. Mesto svih dešavanja na brodu je bar za posadu. Posle prvog radnog dana odlazim u bar da vidim ima li nekog sa kim bih mogao da popričam na maternjem jeziku umorio mi se mozak od engleskog jezika. Ulazim u bar i razgledam u jednom uglu filipinci u drugom latinosi ovamo plesači i ostali povlašćeni neradnici, taman pomislim da je nemoguće da nema baš nikog od mojih kad čujem gromoglasno smejanje i dobacivanje naših balkanaca. Upoznamo se svi lepo a za oko mi padne prelepa Ivana. Plava kosa ne baš velike grudi bar koliko sam mogao da vidim kroz majcu, nosila je mini šorcić koj je ocrtavao njeno zategnuto dupe, I'm ala je oko 25 godina. I tako smo se svi upoznavali ispitivali, jedan po jedan svi su odlazili i uskoro smo Ivana i ja ostali sami. Tako je dobro izgledala da nisam mogao da sklonim pogled sa nje što je ona naravno primetila i propratila smeškom.

U jednom momentu mi je okrenula leđa i maltene mi sela u krilo i rekla:"Dal bi me izmasirao malo nešto sam se sva ukočila". Mirisala je na neki mnogo jebozovni parfem odmah mi se digla budža u šorcu. Počeo sam da je masiram koža joj je bila tako meka i nežna kurac mi je sve više pulsirao, toliko sam se naložio da nisam ni obratio pažnju da sam počeo da je lupkam po leđima svojom batinom. Nisam previše obdaren al 19 cm i nije tako loše. "Mmm neko se malo uzbudio! "-reče Ivana u jednom momentu. Toliko sam se uplašio da me slučajno ne prijavi da sam odskoči mislim metar od nje našta se ona samo mazno okrenula i pomilovala po butini. "Hajde". -rekla je "Cimerka mi nije tu otišla je kod jebača. " Pratio sam je kao omađijan ona je nešto pričala al ja sam samo gledao to prelepo dupe kako se njiše i još uvek bio u neverici da ću da jebem takvu ribu već prvi dan na brodu. Došli smo do njene kabine još dok je otvarala vrata sam je zgrabio za guzove više nisam mogao da se kontrolišem. Upali smo bukvalno unutra počeo sam da je ljubim po vratu ona je samo pustila jedan dubok uzdah. Uhvatio sam je za sise iznenadio sam se koliko su ustvari čvrste. Skinuo sam joj majcu i okrenuo je ka sebi. Poljubili smo se strasno. Skinula mi je majcu u prešla prstima preko mojih grudi mislio sam da ću da svršim u tom momentu. Uhvatio sam je za kosu i počeo da je ljubim po vratu spuštao sam se lagano ka njenim grudima. Tako lepe bradavice lizao sam ih ljubio ona je samo dubok uzdisala.

Krenuo sam da se spuštam niz njen stomak skinuo sam joj šorc i osetio omamljujići miris njene obrijane ribice. Napao sam jezikom ko da nikad nisam video pičku bila je vrela i veoma vlažna. Od siline mog napada počela je da svršava nekontrolisano pokušavala je da mi odgurne glavu od sebe al ja sam bio u transu nisam žale nikad da izvadim jezik iz te predivne ribe. Ivana je jedva skupila snage da kaže " Stan, dosta je hoću ga u svojim ustima". Samo se srušila na kolena i svukla mi šorc kurac mi je izleteo ko torpedo, počela je da ga puši istog momenta. Pušila ga je lizala ludačkim ritmom kao da traži osvetu za to što sam je tako brzo doveo do orgazma. Osetio sam da sam blizu uhvatio sam je za glavu i počeo da je nabijam sve jače i jače. Eksplodirao sam u njeno grlo ona nije ni trepnula progutala je sve nije ni jednu kap želela da ispusti.

Kurac mi je I dalje bio kao koplje podigao sam je i prebacio preko stola mazio sam joj pičku sa kurcem da je malo mučim ali se ona samo nasadila na njega nestrpljivo i počela da viče " Jebi me, jebi me ne mogu više da izdržim. " Nabijao sam je u ritmu malo brzo malo lagano onda sam rešio da se poigram i sa njenom drugom rupicom. Gurnuo sam lagano jedan prst našta se ona samo zadovoljno izvila i nešto promrmljala. Pitao sam je da li bi htela da ga oseti i u guzi našta je ona samo raširila guzove u znak odobravanja. Ubacio sam ga polako al je ona toliko bila vlažna da mi je kurac upao odmah. Jebao sam je brzo i grubo a ona je samo vikala " Još, jebi me, jebi! " Bio sam blizu vrhunca ona je to osetila uhvatila me rukama za guzove i nije puštala dok nisam ispraznio i zadnju kap i svojih jaja. Srušili smo se na njen krevet zadihani i zagrljeni. Poljubila me je nežno i šapnula " E ovo mi je baš trebalo. "

Obukao sam se pozdravili smo se i otišao sam u svoju kabinu. Tako su počele moje avanture na brodu a bilo ih je puno o kojima više u nastavku.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija