Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kruzer bluda 2

I tako svaki dan nova luka, nova zemlja. Danju radiš noću luduješ. Upoznao sam veliki broj ljudi (devojaka), bacio sam oko na jednu tamnoputu devojku iz bara, u uniformi je izgledala sasvim obično ali uveče kad se namontira za žurku uauuu, velike sise sa bradavicama koje probijaju čak i kroz brus dupe kao dve polu lopte savršeno okrugle lep mali struk prosečne visine. Imala je predivan osmeh koj je pokazivao njene savršeno bele zube. Nekako sam uvek uspevao da izvučem ples sa njom al je osim toga izgledala skroz nezainteresovano.
Jedno veče dok smo plesali pustili su neki stiskavac malo sam popio pa sam se malo više osmelio, spustio sam ruku na njenu guzu i čekao njenu reakciju, samo se jako pribila uz mene i šapnula mi na uvo da je to čekala već duže vreme.

Kurac mi se digao u sekundi i pulsirao o njenu butinu. Uhvatila me za ruku i povela sa sobom. Pitala me je "Jel bi voleo da me imaš! " Samo sam nemo klimnuo glavom. Izašli smo na terasu sa đakuzijem počela je da se skida i ušla u đakuzi, pokazala mi je prstom da dođem. Pogledao sam oko sebe da vidim dal nema još nekog, rekla mi je "Ne brini u ovo doba nema nikoga sami smo, požuri želim te! " Mislim da sam se skinuo i bio u đakuziju za sekund. Bez ikakvog pardona sam je uhvatio za te ogromne sise o počeo da joj grickam bradavice. Uhvatila me je za kosu i nabijala na te velike sise. Skočio sam na noge i počeo da je jebem među sise, kakav divan osećaj.

Trudila se da ga lizne svaki put kad sam je nabio to me je toliko uzbudilo da sam vrlo brzo počeo da prskam po njenom licu i vratu. Pogledala me je malo razočarano i krenula da ustaje iz đakuzija. Uhvatio sam je odpozadi za guzove I reko "Gde si pošla tek smo počeli! " Privukao sam je nazad i zagnjurio se u njenu rozu obrijanu pičku.

Uzdahnula je uzbuđeno i nasadila se još više. Mirisala je na hlor iz đakuzija, lizao sam je lagano, nabijao sam joj jezik u pičku što je ona ispratila potezima guzom gore dole. Počeo sam da joj masiram klitoris lagano a jezikom prešao na zadnju rupicu. Bila je lepe roze boje što me je neverovatno uzbudilo. Gurnuo sam joj jedan prst u picu a jedan u guzu, stenjala je sve više i više. Osetio sam da će da svrši pa sam ubrzao jebao sam je prstima i lizao čas jednu čas drugu rupu, počela je da se dere "Da jebi me, jebi me! " Odjednom sam počeo da osećam kako squirtuje po mojim prstima tresla se nekontrolisano skoro pola minuta. Kad se smirila okrenula se prema meni i poljubila me strastveno uhvatila me za kurac koj je već uveliko bio kao koplje i nasadila se na njega.

"Ah da kako mi prija to sam čekala, jebi me probuši me! " Nabijala se dok je voda prštala na sve strane, ljubio sam joj sise mesio ih sa uživanjem. Okrenula mi je leđa i opet se nasadila, počeo sam da joj milujem klitoris, počela je opet da se uvija, zbog pritisak njene pičke i ja sam bio blizu vrhunca. "Ne brini uzimam pilulu hoću da svršiš u mene. "-rekla je. Uh kako me je to napalilo, drugom rukom sam je pribio na sebe i mesio sisu. Osetio sam opet kako počinje da se grči, počela je opet da squirtuje što je mene dovelo do vrhunca, njeni sokovi i moja sperma su se sudarili i napravili takav pritisak da je samo odskočila sa mene a iz nje je curilo ko iz boce šampanjca. U sledećem momentu se samo srušila na mene iscrpljena i mazno se zahvalila.


Ostali smo tamo još neko vreme, sad da bi se opustili u penušavoj vodi i ćaskali o nekim totalno nebitnim stvarima.
Posle toga smo se povatali još par puta a onda je ona otišla kući a ja prešao da tražim novu žrtvu.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija