Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kuća na prodaju

Ocjena: Nije ocjenjeno

U oglasu sam vidio da se prodaje jedna mala ali lijepa kuća na kraju grada, a pošto sam završio faks i radim već dvije godine i primam dobru plaću odluči sam da podignem kredit i da si kupim neku kuću. Ne treba to biti neka velika kuća.. . Taman za mene tako da mi se ta kuća sa oglasa svidjela, nazvao sam broj koji je bio izložen ispod opisa da se dogovorimo kad mogu doći da vidim lokaciju i sam objekata.

Nazvao sam a na telefon mi se javila jedna malo starija žena; oko četrdesetak godina. Dogovorio sam kad da dođem da pogledam i da se ako mi se svidi dogovorimo za cijenu. Dva dana nakon je bio dogovor da se nađem sa tom ženom koja je prodavala tu kuću. Došao sam na tu adresu u točno vrijeme kad smo se i dogovorili. A ispred vrata me je čekala zgodna žena sa dugim nogama i plavom kosom. Ušao sam u dvorište i predstavio da sam ja ona osoba sa telefona koja je zainteresiran za kupnju kuće.. .. Tako smo zajedno prošli kroz dvorište prvo a zatim i kroz kuću nakon toga smo sjeli na kauč da se dogovorimo za cijenu.   " kuća je jako zgodna i ima dobar raspored " rekao sa a ona je potvrdila, " pa da se dogovorimo za cijenu, ja je cijenim 40 000 eura" rekla je. Cijena mi nije odgovarala jer nisam imao dovoljno ali mi se kuća jako svidjela i pokušao sam je spustiti za 5 tisuća eura jer sam za toliko bio kratak.

Ona je rekla da mi može najviše spustiti za 3 tisuće. I dalje mi je falilo 2 tisuće " pa jel možete još barem spustiti za 2 tisuće nemam dovoljno " molio sam je ali nije popuštala. Nakon nekoliko minuta pokušavajući je nagovoriti da spusti cijenu rekla mi je da ipak će spustiti cijenu ali pod jednim uslovima. " kojim ? " pito sam a ona je odgovorila " znaš.. . nisam dugo imala nijednog muškarca.. . spustiču cijenu jedino ako me budeš sad ovdje seksualno zadovoljio ". Na prvu sam se iznenadio jer se ne dešava svaki dan da te neko vita za seks, ali sam zatim brzo razmislio.. . jako dobro izgleda a i spustiti će cijenu pa ne mogu ništa izgubit nego samo dobit, tako da sam pristao. Isti tren kad sam pristao skočila mi je u krilo i počela u isto vrijeme uzdisala i govorit kako jako, jako dugo nije osjetila nećiji kurac u njoj.

Ustala se na kauč skinula haljinu i stavila mi njezinu pičku u lice i rekla da joj ližem klitoris da to najviše voli. Sa ona dvije ruke sam joj uzeo pičku raširio ju i počeo sa vrhom jezika da idem joj po njezino klitorisu a ona je sve više počinjala uzdisati i stiskat mi lice sa pičkom. Zatim sam je bacio na kauč brzinski skinuo hlače i maicu i turnio ga u usta a ona mi je sa jezikom i usnama klizala po kurcu. Kad mi ga je dobro popušila raširio sam joj noge i sa glavičem počeo trljati pičku da je navlažim da lakše uđe u nju, a zatim sam ga naglo stavio u pičku a ona je vrisnula jer je bila strašno uska. Primako sam je k sebi i počeo je jebat iz sve snage a ona je stenjala i govorila da ne staje. Nakon nekoliko trenutaka počela je vikati kako će svršiti a ja sam ga pred trenutak kad će da svrši sam ga izvadio i počeo joj trljati pičku sa prstom.. . samo je vrisnula i svršila je po cijeloj dnevnoj sobi.

Zatim sam je okrenuo na stomak malo nagazio i počeo stavljati ga u šupak polako a ona je samo vikala kako nije spremna za to i da je prevelik za njezinu guzu. Ali je nisam slušao nego sam ga nastavio da turam. Napokon sam joj ga stavio cijelog u dupe a ona je nastavila da govori kako je prevelik.. . počeo sam da ga stavljam i vadim i sve brže i brže. A ona je samo mlatarala sa rukama jer nije znala što da radi. Nakon nekoliko vremena izvadio sam ga van a šupak joj je bio skroz otvoren od jebanja. " sad zbog tebe neću moći da hodam nekoliko dana" rekla je i nasmijala se a ja sam sjeo i stavio je u krilo i turnio ga nazvat u pičku. Počela ja da skače i da se nagađa na kurac sve brže i brže. U jednom trenutku sam samo svršio u nju i napunio je sa spermom. " oprosti na ovome nadam se da nije problem " rekao sam a ona je samo odgovorila " ne brini se.. . to sam i htjela ".

Obrisali smo se i sjeli onako goli na kauč nazad i dogovorili smo se da ipak spusti na onu cifru na koju sam ja prvo predložio. Na izlasku mi je dala svoj bro mobitela i rekla ako hoću da će mi spustiti još za dvije tisuće ali ako ovaj puta je moram jebati isto ovako još barem dvaput. Klimnuo sam glavom i namignuo joj i tekao " srećo tebe bi mogao da jebeti još što puta kako si dobra" i otišao sam.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina