Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kucna pomocnica

Svoj život mogu opisati u nekoliko rečenica. Od ponedjeljka do subote radim u jednoj velikoj stranoj firmi kao prevoditelj. Budući da moja supruga svake subote ide frizeru, kozmetičaru, šoping ili na ručak s prijateljicama, ja u subotu nakon posla odem do jedne obližnje teretane s dvojicom prijatelja. Supruga ima udio u vlasništvu obiteljske firme koju vodi njezin mlađi brat, a preko tjedna radi kao profesorica u jednoj srednjoj školi. Financije nas ne muče, a djeca su nam velika i imaju svoje živote. Sin Jan ima smisla za jezike kao i ja, pa je već tijekom studija anglistike počeo raditi za jednu veliku firmu. Kćerka Ingrid studira u Mostaru i namjerava nakon studija preseliti u Beograd kod svog dugogodišnjeg dečka Borisa. Supruga nije oduševljena njihovom vezom, a ja se ne želim miješati.

Ingrid je pametna cura, uskoro će biti liječnica, ako joj se ne svidi Srbija, uvijek može doći raditi u Hrvatsku ili pronaći sreću u inozemstvu. Liječnika svuda nedostaje, zar ne? Što radimo supruga i ja nedjeljom? Ništa. Ponekad odemo na ručak kod mojih ili njenih roditelja. Seksa ima na kapaljku otkako mi je supruga u menopauzi. Prije par godina sam se još trudio popraviti naš seksualni život, ali sam na kraju odustao.

Jedne nedjelje supruga me je pozvala na ručak u restoran. Njeni roditelji su otišli u Mostar kako bi posjetili Ingrid, a moji roditelji su renovirali vikendicu na Krku. Tijekom ručka spomenula mi je da će angažirati jednu djevojku koja se zove Elena da svakog ponedjeljka čisti našu kuću. Rekla mi je da ju bole leđa, a da ja nemam vremena za održavanje velike kuće.

Kimnuo sam glavom. Ostatak ručka proveli smo u ugodnoj atmosferi razmišljajući o ljetovanju na Maldivima.

Kako sam ja bio na godišnjem odmoru, red je bio da dočekam tu Elenu i uputim ju u sve što mi je supruga rekla. Kada se na mojim vratila pojavila fatalna crnka odmah mi se ukrutio. Bila je jako zgodna. Nisam mogao prestati gledati u njezine obline. Nisam mogao procijeniti koliko ima godina, ali rekao bih oko dvadeset. Imala je velike grudi, okruglu guzu, dugu crnu kosu koju je splela u pletenicu, velike smeđe oči, pušačke usne, a svidjelo mi se i to što se kvarca. Brzo sam ju u sve uputio i odmah dao novce. Stalno je gledala u moje međunožje i napeti kurac. Direktno me je upitala koliko bi novaca dobila za seks, a ja sam rekao da ona sama predloži cijenu. Dogovorili smo se da će dobivati po sto eura za seks.

Htio sam ju odmah isprobati, pa sam ju odveo u spavaću sobu za goste. Priznala mi je da ima mengu i predložila da ju karam u dupe. Kako sam to oduvijek htio probati, odmah sam pristao. Skinuo sam joj hlače i tange i zavezao remenom za metalni rub kreveta. Kada već plaćam za seks, želim isprobati sve. Kada je osjetila između guzova nešto veliko, odmah je prepoznala da to nije moj kurac. Pitala je što je to, a ja sam odgovorio - crni dildo. To sam davno kupio za svoju suprugu u nadi da ću je nagovoriti na neku perverziju, a kako nisam uspio, spremio sam dildo u tu sobu. Počeo sam joj razvaljivati guzu s tim ogromnim umjetnim kurcem.

"Joj, čekaj.. Prevelik je.. Boli me.. Molim te stani" - počela je preklinjati.

"Razvalit ću ti dupe, kurvice mala! " - odbrusio sam.

Ugurao sam ga cijelog i jebao ju s tim dobrih deset minuta.

Kada je bila sva znojna od muke koliku je kurčinu primila, a izabrao sam najvećeg u seks shopu, ubacio sam i svoj kurac u njenu rupicu. Žestoko sam ju nabijao i zalio spermom. Odvezao sam ju i potjerao pod tuš. Malu sam preporučio i prijateljima. Za sto eura radite joj što hoćete, a usput dobiva i novac za čišćenje stana ili kuće. Prava poslušna kujica.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija