Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuja Jasna Kraljica Kurca

Jasnicu sam upoznao preko sexy chata.. . Ništa neobično za današnja vremena, gdje nemožeš upoznati djevojku u kafiću ili negdje drugdje, jer su svima face udubljene u mobitele koje bjesomučno tipkaju i vrte po rukama.. .
Sexy chat je upoznavanje novoga doba, 21st.. .

Najvažnije je da smo se razumjeli.. . uvijek smo izgovarali bezobrazne riječi jedno drugome, jer nas je to palilo za dobar chatsex, a u stvarnosti sam vidio da je to bila jedna pahuljica od osobe, duša nad dušama, nježnoga srca i toplih usana.
Teško je to opisati, mada je ona uvijek od mene tražila da joj pišem priče i pričam o njoj kakvu je zamišljam.
Tražila je muškarca, tražila je all-in-one tipa koji ce joj osvojiti srce i biti sve na svijetu.. . lijepe su to misli i odavale su mi mladosti koju je posjedovala.. .
Jebavala se cijelo jutro po chatu sa običnim klošarima, a ja sam kao pas morao sliniti i čekati da se javi.. . obožavala je kako sam je čekao i plazio za njom.. . vrtjela me oko malog prsta...

Dobro, rekao sam sam sebi, neka se jebe i sa ostalima ako hoće, ja ću je čekati.. . uvukla mi se pod kožu.. .
Jednom mi je došla jebeno dobra poruka:
-"Dragi, mozeš doći sutra do mene, pokupi me ispred ljekarne i idemo se ševiti! "- kazala je ona.. .
Ja sam bio u vezi i rekao sam svojoj partnerici da imam posla u tome gradu, sjeo u auto i odvezao se..
Kupio sam jedan lijepi cvijet i čokoladu za poklon.. . i naravno kutiju prezervativa od 12kom ( da ne pofali, hehe)
Sat vremena vožnje i došao sam u taj grad.. . pokupijo sam je na dogovoreno mjesto i prvi put sam ugledao njezino lice u stvarnosti.. . pogledali smo se i nasmijali, poljubila me je u obraz.. . to je bila velika sreća.. . Puno me je veselila njezina radost kojom je isijavala.. . nije to mogao vidjeti svatko! A ja sam to vidio.. .. .. .
-"Ovaj cvijet i čokolada je za tebe Jasna! "- rekao sam od uzbudjenja što smo se susreli.

-"Hvala ti, puno me usrećuješ, daj gasa da što prije budemo sami! "-rekla je.
Pričali smo kako je ovo sve čudo, ovaj naš spoj!
I dan danas uživam kad se sjetim tih trenutaka.. .
Ona je navodila, jer mi je preko chata rekla da bih se volila izjebati s menom na jednoj od šljunčanih plaža.. . ta plaža je bila dosta blizu nudističke plaže jer sam poznavao te plaže i dolazio tu kad sam bio mlađi.. .
Dok smo se vozili počela me zajebavati kao i preko chata i govorila mi kko bih se željela samo dobro izjebati jer je kuja i da je tako tretiram.
Došli smo do plaže i izašla je iz auta, zažvalila me i ščepala za kurac.. .. dovukli smo se nasred plaže i rekla mi je da je ovdje izjebem.. .
Skinula je hlače, legla i raširila noge.. . uf, to je bio prizor.. . primjetio sam neke golače u daljini kako nas gledaju sa nudističke plaže.. .
Prišao sam joj kurcem na koji sam nabio prezervativ i počeo joj ga trljati o pičić.. . uživala je i sokovi su joj se cjedili iz pičke.. ..
Kako sam je trljao, kurac mi je sam kliznuo u pičku nakon nekog vremena.. . počeli smo se ševiti.. .
Bila je jebeno dobra pička!
Osjetio sam ljepotu njezine pičke koja mi se sve više otvarala, te sam joj nakon već nekoliko uboda, zabijao kurac do kraja.. . jaja su joj tukla o pičku.. . vrištala je od užitka.

Ja sam pogledao malo oko nas i primjetio sam u nekoliko parova sa nudističke plaže, kako muški drkaju kurčine, a njihove partnerice kako stavljaju prste u pičku.. . mi smo bili zvijezde, a nakon nekoliko trenova, svi parovi okolo nas su se počeli jebavati.. .
-"Jebi me jače"- šapnula mi je i zagrila oko vrata.
Pojačao sam ritam i ubrzao.. . uvijala se i primala moj kurac koji volio rasturati moju pičku od Jasne.. .
Uživala je i ja skupa sa njome.. . ubrzo sam osjetio nalet sperme, izvadijo sam kurac iz njezine pičkice, skinuo prezervativ i išpricao se po trbuhu moje kujice Jasnice.. ..
Preuzbudjen sam bio i brzo sam svršio.. . Jasnica se tresla od orgazma i malo klonula.. . pogledala je okolo i vidjela ostale parove kako se ševe nedaleko od nas.. ..
Uhvatila mi je mlitavi kurac i počela ga je drkati za ponovni jeb!
-"Izjebat ćemo se danas i nećemo se više nikad vidjeti"-rekla je.. .
Tako je i bilo.. . taj dan smo se izjebali bezbroj puta.. . pušila ga je, jebao sam je u guzu.. ..
Gutala je moju spermu i oblizivala je usne nakon toga.. .
Nikad se više nismo našli zajedno.. . takva je bila sudbina!

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija