Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma

Ime mi je Dario. Još od malih nogu sam obožavao svoju kumu. Stalno me držala u krilu i svima pričala kako sam sladak i dobar. Bila je uvijek dobra pića i ko klinac sam uvijek drko na nju makar nam je bila poput familije. Nedavno sam napunio 19. Visok sam i tamnoput. Prošlo ljeto smo išli kod kumova na more. Putovali smo dugo, a iskreno sam se i veselio jer dugo nisam vidio kumu. Kada smo stigli ja i starci ona nas je čekala na terasi u kupaćem kostimu i pregaći.

Pripremala je ručak. Kada sam je vidio odma mi se digo. Dupe joj je bilo ogromno i svakim korakom se zatreslo.. . ma jednostavno božanstveno. A sise su bile ogromne, samo su se tresle i udarala jedna u drugu. Nisam ni primijetio da kuma nema. Nažalost ili na sreću je je moramo na poslovni put. Pojeli smo ručak i ušli svi u kuću. Starci su se odma ko mala djeca spremili i otišli na plažu, a ja pošto sam bio umoran i napaljen na kumu nisam nigdje išao. Starci su otišli, a ja i kuma smo ostali sami. Mislim da je ona mislila da sam ja otišao na plažu pa je to iskoristila. Pratio sam je po kući i u jednm trenutku se počela skidati. Nisam mogao vjerovati šta vidim. O tome sam mašta cijeli život i sada je to pred mojim očima. Krenula je tako gola prema vratima kroz koja sam špijunirao, nekako sam se sakrila i samo je gola prošla do kupaonice. Ušla je i vjerojatno iz navike zaključala. Utrčao dam u njenu sobu i podigao gaće s koje je skinula s poda. Bile su vlažne.. . ja sam ih počeo trljat po svom kurcu, aaa kako sam samo uživo. U tom trenutku me netko lupnuo po glavi. Iskreno usro sam se da me nije neko of staraca ulovio, kako bi mi samo neugodno bilo.

No vratimo se temi. Iza mene je stajala kuma sa omotanim ručnikom oko sebe. Upitala je ljutito "šta radiš? ? ! ". Bilo mi je jako neugodno pa dam samo spustio glavu. Ona je gledala u mene i samo se derala da me je netko mogao vidjet. Digao sam glavu i povukao joj ručnik. Ona me u čudu gleda i pitala "što je sad ovo? ". Gurnuo sam je na krevet i raširio joj noge. Samo me pogledala s onim pogledom iz kojeg se dali pročitat "to sam čekala". Počeo sam joj lizat pičku. Bila je potpuno mokra. Jezikom sam vrtio po njenom klitorisu. Uzdisala je glasno. Digao sam glavu i počeo joj kitom ic po njenoj pički. Udarao sam joj kitom po pički da se opusti. Kada se opustiti sam joj kurcem masirao pičku. Rekla je" daj pusti sad to, uđi".

Gurnuo sam joj ga istog trena do jaja. Vrisnula je jako glasno. Iznenadilo me što je tako uska. Počeo sam sve brže i brže ić. Vikala je sve glasnije i glasnije. Vikala je "aaaaaaaaaaaaaa tooo, jače mali, jače". Izvukao sam ga iz nje i lego na leđa. Ona me zajahala. Kako je samo lupala po mojim jajima. Sise su joj skakale ko lude. Gledala me svojim luđačkim pogledom i glasno uzdisala. I to je trajalo nekih 3 minute a onda sam je skinuo s kurca. Naguzio sam je i polako počeo po šupku ić. Ništa bio siguran do kuda mogu. Polako sam ga počeo gurat ali nije isto. Bilo mi je jako neugodno. Gurnula je ruku ispod jastuka i izvukla nekakvo ulje. Nauljio sam dobro kitu i njen šupak. Kako je samo kliznuo. Vidjelo se da uživa. Kada sam shvatio da dolazi kraj nažalost izvukao sam ga iz nje i pljusnuo ju snažno po guzicu. Sišla je s kreveta i stala na koljena. Svršio sma puno vruče sperme po njoj. Oblizala se i otišla se tuširat. Ja sam samo navukao kupaca i otiso do staraca na plazu. Od onda svaki put kada se vidimo me prljavo gleda. Znam da jedva čeka da ponovno budemo sami.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija