Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma na jeziku

Sjedio sam na rubu kreveta i završavao razgovor. Gledajući dvije predivne starije ljepotice kako me okružuju kao lavice oko lovine.
Kad sam odložio mob. Kuma me upita da li volim lizati. Na što sam potvrdno odgovorio. A ona je do tad već raširila usmine i izbacila klit van. Polegla me je na krevet i opkoračila glavu.

Spustila mi se na lice ilagano protrljala pičku po nosu. A ja sam već isplazio jezik i pokušavao osjetiti kumin okus. Pičku mi je spustila do jezika a klit naslonila na nos. I počelaga lagano utrljavati po vrhu nosa.
Osjetio sam slankastu ljepljivu vlažnost iz njene pice. A jezik mi je palacao po njoj pokušavajuči sve dublje uči.
Rukama sam uhvatio mjesiti kumine mesnate guzove. Koji su bili blago mekani ali opet dovoljno tvrdi. Čuo sam samo teško disanje dok se utrljavala. A moji zločesti prsti su joj trljali analnu rupicu. Koja je bila dobro zatvorena.
Kad god bi prst prislonio na ulaz čuo bi uzdah sa jecajem. Ali nisam ulazio. Jer nisam znao sta kuma voli.

U jednom trenutku je rekla.
Ajde zlato kumino polako ga gurni. I budi njezan. Kuma to voli ali polako. Prst je poceo pritiskati rupicu i polako propadati. Kad sam osjetio da je Anđa polila prst sa kremom a on samo propao u vruču rupu.
Kuma je glasno uzdahnula.
Toooo zlato moje. Počelo je širenje rupice. Gurao sam prst u nutra i zakretao ga pa izvlačio. Kuma je uzdisala i izvijala se. A iz pice je dolazilo sve više soka.

Dok sam uživao u kuminom međunožju . Anđa mi je blago raširila noge i uzela kurac u ruku. Laganoga nadrkavajuči jednom rukom. Drugu je zavukla pod jaja i počela ih mjesiti.
Kurac mi je bio sav balav i jako tvrd.
A onda sam osjetio aAnđin jezik kako ga liže od korjena prema vrhu.
Kad je došla do vrha. Prešla je jezikom po njemu i lagano vrh jezika počela gurkati na otvor kurca. Gdje su se skupljale kapljice iz njega. Kako mi je ludo lzala kurac uživao sam i sve žešče palacao po kuminoj pički jezikom. A u anus sam joj ugurao dva prsta i igrao se u njemu.

Osjetio sam kako anđa utrpava kurac u usta i počinje ga dudati uz cmakanje i mumljanje. A kuma je sve više trljala klit po mom nosu zapinjuči za vrh nosa i drhteči. Osjetio sam i njene prste kako trljaju klit sve življe. A tjelo joj sve više drhti.
Anđa je dole mjesila jaja i gurala svoje prste prema mom anusu. I divljački nasrtala na kurac nabijajuči glavu do kraja.
Osjetio sam kako ga pritišce jezikom i zubima. Grcka glavič a onda srče slinu što krene niz kurac iz njenih usta. Ponovo se spuštajuči niz njega i gutajuči ga do grla.
Kumini drhtaji su postali sve intezivniji a jecanje jače.
A moja usta sve punija kuminog soka.
Miris i okus te pičke bio je toliko intenzivan da mi je kurac bio i tvrd i ukočen kao da sam uzeo viagru.

Kuma se još jače zatresla i kriknula ajde zlato liži trpajga sad če te kuma nagradit.
Sjela mi je svom težinom na lice i žestoko se protrljala. A iz pičke je špricbulo malo tekučine pravo u moje grlo.
Malo sam se zagrcnuo i pokušao maknuti kumu sa lica. Aki ona je bila svom težinom na meni.

Uhvatila mi je ruke i rekla. Još samo malo zlato moje.
Trajalo je par sekundi a onda se ustala. Izvadio sam prste iz guze. A ona je spustila glavu do mog lica. Polizala mi lice. I uvalila je zik u usta.
Prihvatio sam njenu sisu i počeo stiskati tvrdu bradavicu. A kuma me je ljubila i palacala jezikom u mojim ustima kao ja po njenoj pički.
Rekla mi je da sam predivan. Pogledali smo Anđu koja je divljački pušila moj kurac.
A kuma joj je rekla da ostavi i njoj malo. I da proba moje lizanje. Okrenula se prema meni i pitala. Ako još možeš. Onako sa kurvanjskim smješkom.
Naravno da sam mogao. Pa samo treba sjesti na mene. I jezik sve sam radi. Rekao sam joj uz isti vražji osmijeh.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija