Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma u toplesu

Ljetovanje kao svako drugo. Samo ovaj put bez staraca. Imao sam osamnaest. Išli smo na more kod kolege u vikendicu. Malo mjesto u biti neko selo gdje su kuće bile jeftinjak a njegov stari uletio i kupio pa preuredio u dobru vikendicu sa dva apartmana.
Za to mjesto sam znao da dolaze uglavnom starija ekipa. Jer sam već prije znao tu ljetovati sa starcima.
Bilo je puno manjih uvala gdje sam viđao da se baš opuste. Uglavnom žene u toplesu.
Uglavnom to sam otkrio tako što bi išao zujati uz obalu dok su starci "odmarali" popodne.
Tako da sam već imao svoja mjesta za promatranje.

Jako sam volio gledati kad se mame i kćeri onako raspuze po plaži i onda skonu grudnjake i počnu se mazati sa kremama za sunčanje. Uh koliko sam puta na to svršavao.
Uglavnom stigli mi tamo i prvih par dana pustinja. Uglavnom mi na plaži. Pokoja domača baka i dedek ali ništa naročito.
Svaki dan isto nešto pive. Roštilj kupanje. A navečer ubijanje u alkoholu.
Jedno mamurno jutro mi na plažu. Nije mi puno trebalo samo sam nastavio od noči prije i za dva sata bio pijan. Zalegao grmak i zaspao. A ekipa se skupila i otišla. A mene namjerno ostavili.

Probudio sam se a njih nema. Vidim neke stvari su na pijesku i dvije ženske u moru. Odlučim sačekati i ostati gdje jesa. Pa kad iziđu jaču se kao probuditi. Jer ako im nisam smetao kad su došle onda im nebi ni sad trebao smetati. Več sam zamišljao kako bi možda mogao i kebati nešto i kurac mi se počeo dizati. Kad sa vidio da plivaju prema obali.
Legao sam onako na leđa da se vidi šator na šorcu. I počeo žmiriti.
Slušam kako izlaze iz vode i nešto komentiraju. A glasovi poznati. Neda mi vrag mira čekam još malo i otvaram oči kad ispred mene kuma i još jedna gospođa iz mog mjesta. Obadvije u toplesu.

Jedna i druga žene u pedesetim godinama. Onako blago popunjene večih sisa. Sa velikim nabreklim bradavicama. Sise su blago opuštene ali ogromne. Kuma ima onako duguljaste sa večim aureolama a kolegica velike tanjuraste. Obadvijema su kupače uvučene u pičku tako da do izražaja dolazi devin papak. A mesnate pičke bubre oko kupačih.
Kad sam to sve vidio skoro sam svršio. Ali od neugode i srama skroz pocrvenio.
O kume pa šta ti radiš tu. Počeo sam mucati da sam zaspao i da me ekipa ostavila. A ona onako mrtva hladna eto baš dobro sad imamo tko nas može namazati. Kao da ju svaki dan vidim golu. Ako nemaš pametnijeg posla.

Naravno da nisam imao a šorc mi je postajao sve mokriji gdje je bio glavič.
Ja to nisam kužio koliko sam se uzbudio. Ali one jedu. I bilo im je drago što su me napalile. I nastavile su dalje igrati tu igru.
Legle su na trbuh. Kuma mi je dodala kremu i rekla da ju namažem. Uživao sam trljajuči krenmu po leđima i dodirujuči joj leđa. A ona uviče kupači u guzove kao tange i kaže ajde i noge. Počeo sam od gležnja prema gore i kad su mi ruke bile na njenim preponama blizu pičke rekla je da ne zaboravim i guzu.
Dok sam ju tako mazao namjerno sam dodirivao i pičku i onako par puta provukao prst ispod ruba gačica a ona nije reagirala.

Kad se javi prijateljica da bi i nju namazao.
Prešao sam na nju a ona kaže da želi isto onako kao i kuma.
I dok sam mazao ovu. Osjetio sam kako me je kuma primila za kurac. Pogledao sam ju a ona da znak da šutim i nastavim.
Provuklaje ruku kroz nogavicu šorca i počela mi drkati mokri kurac. A ja sam uživao i mazao joj kolegicu. Jedva izdržavajuči da nesvršim.
Započela je ja sam tu još tri dana. Nemoj nikome reči da si nas vidio. A mi nečemo da smo tebe.

Stegla je kurac u šaku protrljala glavič a ja sam ispalio u njenu ruku. Izvadila ju je van. I onako kurvanjski oblizala.
A onda me poslala da se malo osvježim u moru. Pa ču ih kasnije namazati i sprijeda.
Poslušao sam ju i otišao u more. Da operem kurac i jaja koji su bili uljepljeni. A one su ostale razgovarati.
Kad sam se vratio iz mora ležale su na leđima i čekale mazanje. U nastavku če biti kako sam prvi put dodirnuo kumine sise.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija