Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma u toplesu II

Vratio sam se iz mora. Kuma i njena kolegica već su ležale na leđima. Blago raširenih nogu i povijenih koljena. Kurac mi se odma dignuo. Bio sam ponovno spreman za izbacivanje sjemena. Sunce je već dobrano pržilo skoro pa za neizdržat pečenje.
Kuma me pozvala da požurim jer ih treba namazati da ne izgore.
Vidio sam da su gaćice i jednoj i drugoj uvučene u pičkice. A mesnate usmine su ih obavile.

Kleknuo sam između njih i uzeo kremu. Počeo sam ih mazati od gležnjeva naizmjence. Tako da sam jednako došao obadvijema do prepona. Premjestio sam se na gornji dio tijela i nanio kremu na prsa i trbuh kod kume. Sa obadvije ruke sam uzeo prvo jednu sisu i namazao pa drugu.
Te božanstvene gromade bile su tako žitke mekane a opet čvrste. Jedino što su bradavice tvrdo stršale sa tamnih aureola.
Jedva sam se suzdržao da ih ne strpam u usta. Bi da se nisam bojao. Još uvijek mi nije ništa jasno. I kako kuma dopušta to da radim. Zašto mi je izdrkala i šta se uopče dešava. Polako sam joj razmazivao kremu i po trbuhu sve do gačica. Kad se oglasila kolegica. Mladiču i ja ovdje gorim. Jesam li možda na redu.
Okrenuo dam se prema njoj i ponovio isto što i kod kume. Ma da su ove sise bile veče i izražajnije. Pod rikom su mi ipak bolje ležale kumine.
Taman kad sam mislio da sam završio. I skupio hrabrosti da razvežem jezik. Uputio sam kumi pitanje. Otkud ona tu.

Ta dva dana prije nego sam išao na more. Bili su ona i kum kod nas. I pričali o tome kako ove godine ništa od mora. Jer kum ide na teren cijeli mjesec. A kuma nemože dobiti godišnji. Nego ovaj mjesec. Pa onda nebi išli.
Objasnila je kako ju je kolegica pozvala da joj pomogne pripremiti kuču za goste. Jer i njen muž nije mogao dobiti slobodno. Nego tek pred kraj ljeta. Onda bi trebali biti slobodni. Pa je kumina kolegica uzela par dana bolovanja da pripreme kuču. Inače su lani za obadvije etaže dobili oko sedam tisuča eura za sezonu.
I tako da su došle sad malo na hlađenje.

U nadi da bi mogao dobiti još koje drkanje ponudio sam se pomoći. Na što je kolegica rekla da če trebati ako budem imao vremena možda već i danas.
Rekao sam kako bi morao otići nešto ručat. Na što je kuma rekla da nisam završio posao. Treba namazati ono što sam preskočio.
Pokazala mi je nabreklu pičku. Nisam puno čekao. Uzeo sam kremu i počeo mazati. Bila mi je puna šaka njene pizde. I mjesio sam ju i mazio. I prst uvlačio ispod gačica. Nije se ništa bunila. Napipao sam klit i počeo ga trljati. Na štoje kuma samo blago stenjala. A ja sam ju sve više trljao. Odmakao sam gačice i drugom ruko ugurao dva prsta u njeno grotlo. Koje je bilo sve toplije i vlažnije. Doveo sam ju do kraja. Tako dok sam ju prstačio gledao sam kako si mjesi sise i nateže bradavice. A tijelo joj drhti kao da ga trese struja. Svršila je uz izbacicanje pice u zrak i izvijanje trupa. A pička joj se napunila sokom.
Izvadio sam prste i polizao.

Već sam zamisĺio kako bi joj i kurac ugurao kad se javi kolegica. Da je rekla da i ona hoce isti tretman.
I njoj sam namazao pičku. A kad sam gurnuo prste ispod gačica otkrio sam da ima ogroman klit. Koji sam mjesio sa dva prsta kao mali kurčić dok sam drugom ruko burao po njenoj pizdulji isto sa dva prsta. I ona je svršila. A ja sam oblizao i njene sokove sa moje ruke.
Kad sam završio. I htio krenuti. Rekle su mi koja je kuća i da dođem za dva sata kod njih.
Kuma je dodala. Da sve što se desilo na moru tu i ostaje.
A ja nisam ni slutio što mi još spremaju. A spremile su već tu večer.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija