Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma u toplesu III

Nakon doživljaja sa plaže odbauljo sam u viksu. Ekipa mi je umrla od smijeha. Jer su me kao zajebali.
Pustio sam da uživaju u tome. I razmišljao kako da ih se oslobodim na dva dana. U tom dobivam poziv od kuće. Zove mama da vidi kako smo šta radimo itd.
Nakon kratkog ispitivanja. Kaže kako je kuma došla tu. Da se čula sa njom danas. I da ako bude šta trebalo da im pomognem.
Malo je falilo da mi izleti da sam ju vidio. Ali sam samo pokorno pristao vidjeti dali joj treba pomoć.

Dva su sata brzo prošla. A ja već spreman za pokret. Ovima sam rekao da moram nešto obaviti za staru. Nisu puno zajebavali. Jer svi oni moraju isto iči po ulje masline kojekakve pripravke za kućnu apoteku. Bar su mislili da i ja moram tako.

Ta kuća je bila nekih kilometar od ove gdje smo mi bili.
Malo povučena sa glavne ceste. Tako da se do nje nije moglo doči slučajno. U toj uličici je bilo još par kučica a u svakom auto stranih registracija.
U svakom je gorila peka ili roštilj. Pripremale se večere. Srednjovječni muškarci oko roštilja. A žene u pripremi stolova. Sve mahom isto tako stare. Ali zato i guzate i sisate. Defiliraju po dvorištima u kupačima. naravno več sam ja njih zamislio kako bi valjalo svaku vidjeti i bez tih krpica.

Negdje pred kraj se nalazila i ova kuća. Kuma i kolegica su sjedile na trijemu i pile kavu. U izdanju sa plaže samo sa grudnjacima i maramama oko struka.
Ušao sam onako naivno i sav sretan se javio evo mene. Obadvije su se onako nacerile i spustile me na zemlju sa rječima i šta sad što eto tebe. Malo sam zastao zbunjeno. A onda onak naivno promucao da mi je mama rekla da kumi treba pomoč. Pošto više nisam bio siguran dali su me na plaži zezale za večeras ili su me stvarno zvale.
Na to ona kolegica kaže.
Ako je tako. Onda ajde popij kavu. Pa češ na posao.

Sjeo sam, kuma mi je natočila kavu i započela.
Da zvala sam ti mamu. Jer joj neču moč sutra pomoč šta smo se dogovarale. Nego da odgodi dok se vratim. Kad sam joj rekla gdjesam ona mi je ponudila da če nazvati tebe da nam pomogneš. Jer treba iznjeti neki stari namještaj i sutra unijeti novi kad dođe. A i ovako možeš ekipi reč da nam moraš pomoči. Tako da te nitko negnjavi.
Mislim nije prvi put da pomažem kumovima. Često me je i kum zvao da pomognem i njemu i kumi kad njega nema i kad ga ima. A treba nešto premjestit po kuči i dvorištu. Tako da je ovo normalna pojava.

Jedino mi nije normalno da vidim kumu bez grudnjaka i da mi ona onako prodrka kurac a ja buram po njenoj pički. Ipak je to mamina vjenčana kuma i na nju sam gledao kao drugu mamu. Dok je nisam vidio u toplesu.
Uh kako mi je laknulo. Jedino se ona kolegica nadovezala. Samo o onakvim stvarima sa plaže nema hvalisanja. Jer bi ti mogla svezati jaja na mašnu oko glave.
Kuma me odmah počela braniti. Da nisam takav i da nebrine. I da znam šta se ne priča. Jedva je kuma Sanja smirila Anđelu. Tako se zove ta kolegica.
Pitao sam da bi išao napraviti sve šta treba. Jer situacija nije bila ni približna onoj na plaži. Tamo je bilo sve opušteno i napeto i samo se događalo.
A ovdje se obadvije prave lude. A ja neznam kako bi pitao. Jer su me več dosta bile isprepadale. Anđela se nasmije i kaže ajde sad če ti teta anđa pokazat.

Krenuli smo na kat. A anđa je mrdala dupetom meni ispred nosa. Onako sam prokomentirao. Kakav divan pogled. A ona se naglo zaustavi tako da sam nabio glavu u tu guzu. A ona če na to.
Tebi se to stvarno sviđa.
Joj samo da znate. Pa imate predivno tijelo.
E tu sam je dobio. Samo je ubrzala uz stepenice još više mašuči. A ja zanjom kao pas slineči.

Ušli smo na kat. Ona se okrenu. Uhvati me za glavu i uvali mi jezik u usta. Odmah sam prihvatio njene guzove. Zavlačeći prste ispod gaćicca i mjeseči ih kao tijesto. Jedna mije ruka ostala na njenom dupetu. A drugom sam joj razvezivao grudnjak. A ona se nije odvajala od mojih usta.
Zastala je na tren i viknula Sanji. Hajde dođi poćet če bez tebe. Za tren je i kuma bila gore i počela mi maziti jaja i natezati kurac. Zaustavila se i rekla.
Da li ti stvarno želiš nas jebat. Ali pazi onda si ova tri dana tu kod nas. Oprosti se sa društvom jer češ imati pune ruke posla. Bez razmišlja nja sam pristao. A kuma je skinu sve sa sebe i anđe. A meni rekla da nazovem ekipu i da kažem da ču doč kasno.
Nazvao sam kolegu. Rekao da me stara poslala da pomognem kumovima oko pripreme vikse. Pa da možda ostanem do kasno nočas radit. Kad su čuli da se radi više ih nije interesiralo. Nisu pitali ništa. Bilo je bitno da oni ništa ne rade. A ja kad završim nek dođem.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija