Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma voli velike

Svadba k'o svadba, parada kiča i poznata cura u belom.. da parafraziram Balaševićeve stihove. Samo što sam na ovoj bio kum, pa je bilo i nekih obaveza. Inače moji dobri prijatelji Alen i Ines su napokon ozakonili ono šta se očekivalo od malena. U biti, od kraja osnovne škole, jer su tada kao službeno postali ura i dečko, a nakon faksa je Ines ostala u drugom stanju, pa ma kako se ovo činilo na brzaka, jer joj je ostalo još pet mjeseci do potomka, ipak je sve ovo bilo očekivano.

Bio sam počašćen što me Alen izabrao za kuma, ali kad sam vidio noćne more oko momačke, pa poslije oko prstena i raznoraznih govorancija, skoro sam odustao. Uglavnom, momačka je bila vrh. Svi su očekivali striptizetu, a ja sam znao da je Alen veliki trtaroš, pa sam ga odveo na skok padobranom, naravno uz instruktora. Da ste vidjeli to vrištanje i opiranje? Nas četvero ga je izbacilo iz aviona i poslije smo se ispričavali instruktoru, a na kraju ga pozvali na feštu. Ubili smo se.. tako jako da je Alen prespavao kod mene dva dana. Jednostavno nije smio pred Ines. Dva dana nisam ja pričao sa njom, ali do samog čina sve je bilo kako spada.

Naravno, opet sam bio sam, jer jebi ga, ali veze mi ne idu. Sex je super i cure su oduševljene mojim velikim kurcem u svim rupicama, ali emocije nula. Na samoj svadbi sam škicao nekoliko komada, ali ništa konkretno, osim nekoliko plesova sa Korinom, Ininom vjenčanom kumom. Korina je inače bila njena školska kolegica i jedina prava prijateljica, a to što je ona nakon srednje otišla u Švicarsku nije umanjilo njihovo prijateljstvo, dapače. Navodno je imala nekog dečka tamo, ali ovdje je bila sama, pa sam koristio plesanje da ju malo približim sebi i da malo osjeti mog macana. Nije se nimalo protivila. Bila je rasna plavuša, velikih sisa, jakih nogu i bujne guze. Radila je u nekoj multinacionalki za iznos od kojeg mi se zavrtilo u glavi. Hej, imao sam solidnu plaćicu za uvjete koji su kod nas, ali vani je drugačije. Dosta smo razgovarali, a meni se od njenog tijela u svilenoj haljini samo dizao kurac.

Negdje iza ponoći, nakon torte i govorancije sam otišao presvući košulju jer sam ju kao nekakav idiot zalio crnim vinom, stara bu mi oduševljena kad joj dam na pranje. Upravo sam bio gol do pasa u hotelskoj sobi kad sam čuo da se otvaraju vrata i vidio Koranu sa usiljenim smješkom, a iza nje je bila Ines koja mi je namignula i brže bolje zatvorila vrata. Korana je stajala kao zec kad se ukopa pred dugim svjetlima auta i vidio sam da joj pogled skače po mom isklesanom torzu. Nisam se imao čega sramiti, osim par tetovaža kojih bi se nekako htio riješiti.

- Da? -upitao sam ju smješkajući se.
- Ovaj.. Ines me je.. mislim.. -zamuckivala je nelagodno dok sam ja prilazio još bliže, a njen pogled se spustio na moje sive hlače i onu moju izbočinu- U biti.. eto nekako me nagovorila.. - i dalje je zamuckivala, a ja sam si pomislio 'A zašto ne, jebi ga', pa joj prišao i prije nego je nastavila poljubio ju zagrlivši ju pritom.

Očekivao sam žestoki otpor, a ona je stajala koji trenutak, da bi mi onda uzvratila poljubac, pa su nam se jezici spojili i sad smo bili u žestokom klinču, jer sam ju privukao na sebe. Osjećao sam njene sise na svojim prsima i nokte koji su mi se zabijali u golu kožu. Zatim je spustila ruke niz tijelo i osjetio sam njenu ruku na svojoj guzi dok je drugom tražila moj kurac. Uzvratio sam joj i primio joj guzu u onoj svilenoj haljini koju sam počeo polako zadizati na više. Na moje oduševljenje nosila je haltere, jer to se baš ne viđa kod mlađih cura. Sad sam joj mijesio golu guzu ulazeći ispod njenih gaćica i spuštajući svoje prste do njene pičke. Pokrenuo sam se i nekako nas naveo do kreveta, pa ju položio na njega. Bio sam iznad nje i ljubio sam ju dok sam rukom milovao njene sise, a onda krenuo na niže preko trbuha do njene pičke. Samo je malo razmaknula noge i ušao sam rukom između njih. Milovao sam joj pičku preko gaćica koje su bile sve više mokre. Zatim sam odmaknuo gaćice i prstom prošao po klitu da bi uz njen uzdah ušao u njenu pičku. Bila je mokra i to kako. Ušao sam odmah do kraja prstom i počeo ju nekako jebati njime. Dotle smo se nastavili ljubiti, a ona mi je mrsila kosu, dok je meni kurac sve bolnije bio napet. Zatim sam se krenuo spuštati između njenih nogu i kad sam završio između njenih raširenih nogu odmakao sam gaćice sa njene obrijane pičke i počeo ju lizati, a ona je počela stenjati. Lizao sam ju par minuta dok je iz nje curilo, a onda sam joj ga jednostavno morao zabiti.

Ustao sam i skinuo hlače i sa njima i bokserice, pa mi se macan klatio lijevo desno dignut poput jarbola na brodu. Sa širokim osmijehom ga je gledala, a onda je samo raširila noge i znao sam da više nema čekanja. Namjestio sam ga na ulaz u njenu pičku i polako ušao u nju. Uzdahnula je i primila se za plahte, a ja sam ga počeo zabijati u nju. Krevet je malo škripuckao, dok je Korana sve glasnije stenjala, a ja se znojio kao građevinac na baušteli. Već ga dugo nisam niti jednoj sa tolikim guštom zabijao kao sad Korani. Slušao sam ju kako stenje i dahće, a u jednom je trenu prostenjala:

- Jebi me.. jebi me.. napuni me.. mmmmmmm.. hoću te duboko u sebi..

Tko sam ja da se bunim, pa sam sad jajima lupao po njenoj guzi dok joj je moj kurac širio ne baš usku pičku i iz njen ispumpavao sokove koji su curili. Ubrzo je svršila primivši me za glavu i nabivši ju na svoje sise, a ja sam nastavio sa štemanjem njene unutrašnjosti i koju minutu kasnije ispalio nekoliko mlazeva sperme u nju. Bio sam zadihan i malo umoran, ali i zadovoljan. Brzo smo se spremili i obukli, te se vratili natrag dolje, a Ines nas je samo pogledala sa smješkom i namignula, dok je Korana imala kes od uha do uha.

Kao što rekoh imali smo sobe u hotelu, pa smo na kraju kad su svi otišli nas četvero otišli do soba. Prva je bila od Alena i Ines, pa Koranina i onda moja. Krenuo sam pod tuš i nisam zaključao kao da sam imao nekakav osjećaj. Ubrzo se tiho pojavila Korana u nekakvoj spavaćici i ušla u kupaonicu. Skinula ju je i ušla pod tuš, a onda se samo klekla i počela mi pušiti kurac. Digla ga je odmah i nastavila sa lizanjem jaja, gutanjem glavića dok je voda curila po nama. Nakon nekog vremena sam ju podigao, zatvorio vodu i izvukao ispod tuša, te nas malo obrisao i odveo ju do kreveta, a onda smo nastavili gdje smo stali. Pušila je vrhunski, a kad mi se popela na kurac bilo je nadnaravno. Korana je bila vrhunska u svakom pogledu. Znala je kako izvući iz mog kurca ono najbolje, a ja sam uživao u masaži i ljubljenju njenih velikih sisa. Desetak minuta joj je trebalo da nas navede da oboje svršimo istovremeno. Nakon toga se samo izvalila na mene i tako smo ostali u krevetu. Kasnije sam nas samo pokrio i zaspali smo. Ujutro kad smo se probudili dao sam joj ga još jednom z guza i opet ju napunio spermom.

Narednih dva tjedna sam praktički proveo kod nje u krevetu, jer su joj se starci vratili natrag u Švicarsku, a ona je imala godišnji. Jebali smo se kao zečevi i Ines je samo prokomentirala da bi mi već bilo vrijeme da se skrasim, a Alen me je krvnički pogledao i rekao uz prikriveni smiješak 'Pa da ti vratim za momačku! ', ali sam dobro znao da će to teško nadmašiti.
Moram vam ispričati i kako sam Korani skinuo junf sa šupka, ali drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija