Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kuma voli velike 2

Kao što rekoh, Korana i ja se nismo dva tjedna praktički ni vadili iz kreveta, ili bolje rečeno, ja ga nisam vadio iz njene natečene pičke. Stvarno nisam znao da pička može tako oteći od svakodnevnog jebanja? U stvari i mene je kurac već bolio, a o jajima da ne pričam. Neka dva dana prije nego se trebala vratiti u Švicarsku, sjedili smo u kafiću i čekali Ines i Alena, naše kumove, pijuckali i razgovarali kad mi se požalila:

- Znaš, mene već sve boli dolje od tvog kurca. Da napravimo pauzu? -gledala me preko sunčanih naočala a ja nisam znao da li se zajebava ili misli ozbiljno.
- Kako to misliš? -pitanje kao odgovor.
- Paaaa.. . šta ja znam, mogu ti ga popušiti, ali da se ova moja malo odmori. Natekla je kao Crocksice.. -tu smo oboje prasnuli u smijeh, a ja sam samo kimao glavom u znak slaganja, pa nakon kračeg dubokoumnog razmišljanja ispalio.
- A šta kažeš za guzu?
- Šta za guzu? -sad je ona podigla sunčane naočale i kiljila u mene upitno.
- Pa da te jebem u šupak, eto šta.. -rekao sam izbacivši svoj najbolji osmijeh od uha do uha.
- Jebote, pa ja to nikad nisam probala.. -rekla je tiho navukavši opet sunčane na oči, pa nisam vidio kud gleda.
- Pa možemo probati, a ako ti ne bude pasalo, prekidamo.. -rekao sam uvjerljivo kao da sam obećao da ću iskorijeniti siromaštvo u svijetu.

Nije stigla ništa reći jer su nam banuli Ines i Alen i priča je otišla u drugom smjeru. Cijelo vrijeme je Korana sjedila praktički na mojoj ruci kojom sam joj milovao guzu. Koji put bi se malo pomakla, ali većinom se nije micala i uživala je u mojem milovanju. Od Ines nije to mogla sakriti, pa se ona samo smješkala na sve to. Zatim su njih dvije otišle do grada u šoping za bebu, a Alen i ja smo otišli kod njih nešto složiti. Bilo je kasno kad su se vratile iz kupovine, a kad smo došli ja i Korana kod nje, samo se izvalila na trosjed žaleći se na bolove u nogama. Naravno da sam joj počeo masirati noge i tabane, a kako se pomalo opuštala, tako sam joj već bio sa rukama među nogama, ali me zaustavila i rekla da mora pod tuš. Nisam ništa rekao i pustio sam ju da ode. Ubrzo se vračala gola iz sobe i samo me pogledala:

- A šta ti ne ideš pod tuš? -u trenu sam skočio i poskidao sve sa sebe, pa smo uskoro bili u prostranoj tuš kabini koja nam je i zadnjih nekoliko dana bila nekoliko puta mjesto gdje bih joj ga zabio do jaja.

Ubrzo smo prali jedno drugoga, a vidio sam da joj je pička naročito osjetljiva, pa sam bio jako nježan pri milovanju. Uskoro sam se uhvatio njene guze i prst mi je sve više i više bio na njenom šupčiću. Trzala se svaki put kad bih pokušao ući u njega, ali se nije odmicala. Uz pomoć vode sam nekako uspio ući prstom u nju, a ona je samo ispustila prigušeni uzdah, te se počela sve više opuštati. Nakon desetak minuta masaže njene guze izašli smo ispod tuša, te otišli u sobu ogrnuti ručnicima. Ja sam izvukao iz svog rukaska lubrikant i skinuo ručnik sa sebe, a onda i njoj skinuo ručnik, pa se spustio kraj nje. Mazno me je privukla na sebe i šapnula mi:

- Samo te molim da budeš nježan..
- Važi.. -rekao sam i poljubio ju, a onda se ljubeći njene sise polako spuštao preko trbuha do pičke.

Neko vrijeme sam joj lizao pičku, naročito klit, a onda joj zadigao noge u zrak i počeo joj lizati šupak. Uzdisala je i stenjala, a onda sam joj počeo širiti guzove i gurati jezik unutra. Stenjala je, a kad sam joj prvo ugurao jedan prst zamumljala je, a kasnije i drugi samo je ciknula. Zatim sam ju okrenuo na trbuh i počeo istiskati onaj lubrikant na njen šupak, pa joj ga utrljavao u šupak. Uzdisala je i stenjala, a dok sam njoj jednom rukom mazao šupak, sebi sam drugom mazao kurac. Nakon toga sam ju zamolio da si razmakne guzove, a ona je to rado napravila. Ja sam naciljao njen šupčić i polako krenuo u njega. Išlo je polako i trebalo joj je da se opusti, a kad je ušao glavić i dio kurca samo se čuo jedan dugački:

- Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. -pustila je guzove i počela stiskati plahtu ispod sebe.

Dodao sam još malo lubrikanta i počeo ju jebati. Oslonio sam se rukama na krevet i počeo sa zabijanjem. Ispočetka polako, a onda sve brže. kako sam ubrzavao tako je ona sve više i više stenjala i cvilila, dok je moj kurac sve dublje ulazio u njen šupak. Uskoro se počela grčiti i stiskati mi kurac svojim šupkom, a onda je vrisnula i stresla se, te opustila i oslobodila mi kurac. Svršila je dosta obilno i sve je bilo mokro ispod nje, a ja sam nastavio sa jebanjem i uskoro sam se i ja istresao u njenu guzu. Trzao sam se dok sam se praznio u nju, a onda ga polako izvadio i gledao kako se sperma polako rasteže od šupka do glavića dok nije pukla i ostala na onom razrezu prema pički. Malo sam istrljao kurac između njenih guzova i legao se kraj nje, te joj dao poljupce u svaki guz posebno, a onda ju privukao k sebi. Oči su joj bile suzne, ali se smješkala, pa sam ju nastavio ljubiti. Sad je i službeno, nije više nevina niti na jednoj rupici.

Tu večer se nismo više jebali, ali se ona oporavila do jutra i probudile su me njene usne oko mog kurca, te prst u mom šupku. Masirala mi je prostatu i navela me na eksploziju svršavanja, pa sam ju pošpricao po licu sa spermom, a krenulo je i malo pišake. Samo se zacerekala i otjerala me u kupaonicu. Kasnije je krenula sa pakiranjem i spremanjem stvari, te sam joj pomogao da sredi kuću prije nego što ode. Uz obavezni oproštajni seks na brzaka na stepenicama koje vode na kat, napunio sam joj ponovo pičku, a ona je rekla da ide bez gaćica jer ju pička boli za izluditi. Samo sam joj ao poljubac i veliki liz dolje, a onda sam ju ispratio.

Nakon toga smo se znali čuti po nekoliko puta na dan, a Ines mi je jedan dan rekla, dok je gladila onaj svoj već dobrano vidljivi trbuščić (inače, biti će dečko):

- Dobro je tebe Korana smotala, ha? -na što sam samo odmahnuo rukom i nacerio se, a ona je nastavila- Bez brige, pazi šta ti kažem..

I dobro je govorila, jer mi je negdje krajem osmoga mjeseca Korana javila da je u drugom stanju. Prvotni šok, te polagano trežnjenje, a onda prihvačanje situacije, iako moram priznati da sam se opirao tome dobrih mjesec dana. Rekao sam starcima, a stari je samo sarkastično rekao dok mu se brk smijao: 'Ajde konačno je i tebe jedna sjebala! ! ', mama je bila presretna, a najsretniji je bio Alen koji je već počeo sa pripremama za moju momačku. Odlučili smo svadbu napraviti nakon bebina rođenja, iako bi svi to htjeli čim prije. Ja sam dao otkaz u firmi i otišao kod nje u Švicarsku. Još nisam počeo raditi jer moram riješiti papirologiju, ali me čeka posao u jednoj radionici.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija