Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kupanje sa Nelom i drugaricom

Posle već nekog vremena izlaženja, druženja i redovnog seksa, Nela i ja smo odlučili da uključimo još nekoga u naš seksualni život. Dogovorili smo se da će nam se jedna njena drugarica pridružiti, trebalo je to biti jedne večeri pored mora. Nela mi je rekla da će sve dogovoriti i da ja ništa ne brinem, video sam da je puna samopouzdanja i da je veoma sigurna u ovo novo iskustvo u koje se oboje upuštamo.

Subota uveče 19h, sedeo sam sa Nelom ispred kuće na tremu, mazili smo se i ljubili, u tom trenutku njoj zvoni telefon, ona se javi, kaže: mi smo spremni, čekamo te. Ja sam odmah znao da je to njena drugarica koja će nam se uskoro pridružiti, bio sam veoma raspoložen kao i Nela. Ubrzo posle čuli smo auto koji dolazi, to je bila ona, visoka, zgodna devojka, duge plave kose i plavih očiju, preplanulog tena. Nela me je upoznala sa njom: ovo je Sara moja najbolja prijateljica. Nasmejao sam se i rekao da mi je veoma drago što imam to zadovoljstvo da upoznam tako prelepu curu kao što si ti Saro. Svo troje smo seli i prvo popili kafu, pa smo onda malo pričali o seksu, šta nas dvoje volimo i radimo, a Sara nam je pričala o njenim iskustvima.

Posle toga smo prešli na stvar, mesto gde smo vodili ljubav, bilo je sakriveno od radoznalih pogleda i relativno blizu mora, nekih dvadesetak metara. Njih dve su skinule u bikini, ja sam bio u šorcu. Bućnuli smo se u vodu prvo i skunuli goli skroz i počeli da se ljubimo, ja sa Nelom malo, pa malo sa Sarom, a onda njih dve dok sam ih gledao kurac mi se dizao. Bila je to lepa predigra, sa dosta strastvenih glasnih poljubaca. Izašli smo iz vode, peškiri su bili rašireni na pesku, legao sam prvo ja a njih dve oko mene. Osećao sam se kao kralj sa moje dve prelepe kraljice, crnkom i plavušom, dve bombe. Nela me ljubila, a Sara krenula da mi drka kurac, a onda da mi liže glavić i mazi jaja, onda su se zamenile. Tako naizmenično su mi sisale kitu, imao sam savršeno pušenje. Ponovo su se ljubile i obe primakle svoje usne da se istovremeno ljubimo u troje, tako da su nam se jezici isprepletali, svako je osetio svačiji jezik, skinuo sam ima obema karmine.
Onda Sara reče: ajde da mi ližeš Nikola, želim tvoj jezik dole na njoj. Nela se namestila da joj Sara liže dok sam ja njoj lizao, prstenjačio je, gurnuo joj prst u guzu, a ona toliko oblino svršila da me isprskala malko po licu. Nela je želela i moj jezik u njenoj pici, polizao sam i njoj, trebalo joj je malo duže da svrši, ali je svršila i bila zadovoljna. Ustao sam, njih dve su kleknule i ponovo mi pušile kurac nabrekli, Nela mi sisala levo jaje, a Sara desno, od uzbuđenja prevrtao sam očima kako su to dobro radile, i međusbno se ljubile kada im se usne sastave na mojoj kiti.

Tada je Sara rekla Neli: hoću da gledam kako te tvoj Nikola dobro jebe, kao što si mi pričala, da se sada i očima uverim. Položio sam Nelu na leđa i stavio joj kurac u već mokru pičicu, tucao sam je lagano, pa sam ubrzavao sve više, Sara je od napaljenosti drkala svoju pičku i ljubila me, grizla me za uvo i šapnula mi: ovako ćeš i mene posle da jebeš, želim te u sebi. Bio sam jako napaljen, kao i njih dve koje su me želele da ih rasturim od kurca tvdrog.

Konačno sam ga izvadio iz Nele i svršio obilno po njenim sisama, uzela mi ga je u ruku i posisala svaku kap. Legli smo desetak minuta da se odmorimo, ali Sara nije mogla da čeka, izazivao sam je, tako što sam joj trljao pičku prstima, i stiskao je za guzu, počela je da mi puši opet, i ubrzo mi je ponovo bio krut kurac i tvrd kao kamen. Ovog puta sam Saru jebao u drugačijoj pozi od Nele. Sara mi se naguzila, a Nela je bila ispod nje legla na leđa, uhvatio sam Saru za kukove, i gurnuo joj kitu i vruću pičku glatko obrijanu. Tucao sam je lagano, želela me je grubo i pričala mi: jače jebi me, oljušti mi pičku, da bude modra od tvoje kite. Razvaljivao sam je jako, žestoko i duboko sam ga gurao, a sokovi Sarine pičke su se cedili i kvasili moj kurac, kapali na Nelinu picu ispod, njih dve su se pomalo i ljubile dok sam jebao Saru, što me je dodatno napalilo i ubrzo sam raspalio rafal po njenoj guzi. Legla je na stomak, a Nela joj je to polizla sa guze. Bili smo izcrpljeni i zadihani od divljeg seksa, a mrak samo što nije pao.

Otrčali smo jop jednom do vode da se speremo i malo pohvatamo još, jednostavno nisam mogao da odolim tim svim oblinama, dve guze, četiri sise, prelepe pičke u mojim rukama kakve sam samo mogao da poželim.

Bilo je vreme da ispratimo Saru, pa je ona otišla, sela u kola i odvezla se kući.
U odlasku rekla nam je: moraćemo da ponovimo bar još jednom ovo, i namignula i meni i Neli. Tada sam znao da je trojka sa dve dame, moja prva ispunjena fantazija.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija