Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kurva

Nakon zadnjeg prekida nešto je puklo u meni i nisam imao volje da se trudim oko veza. Sve devojke su mi izgledale isto i u svakoj sam video nekog ko će da me povredi. Neko vreme sam uspeo da zatomim svoj nagon ali nakon skoro dve godine morao sam neša da pojebem. Nisam želeo vezu, a i nisam želeo da nekog zavlačim. I dok sam smišljao kako da rešim svoje probleme drugari su mi priredili poklon za rođendan. Bilo je dosta kasno uveče i svi su me bili odjebali za druženje već sam pomislio da su mi zaboravili rođendan. U taj tren netko je pozvonio na vrata. Otvorio sam a na vratima je bila visoka žena crvene kose zagrnuta kaputom. Izvolite rekao sam. Rekla mi je sve i pustio sam je da uđe. Raskomoti se rekao sam. Skinula je kaput a ispod njega je imala samo čipkasti donji veš. Šta mogu da biram pitao sam.

Što god hoćeš sve je plaćeno. Skini se rekao sam ona je skinula sve sa sebe. Imala je velike sise, sigurno četvorku i lepo podšišani crveni grm. Prava crvenokoso to se retko viđa. Hajde dođi idemo u sobu. Polegao sam je na krevet i zgrabio njena stopala. Pitao sam je za broj, rekla je da nosi 41. Predivna su bila, sa sveže urađenom francuskom pedikurom. Skinuo sam sve sa sebe i rekao sam da mi ga digne stopalima. Vješto ga je podigla stopalima i zatim drkala. Želiš da ga popušim rekla je? Naravno. Sedela je na rubu kreveta i počela da ga lagano uvlači sve dublje u grlo. Zgrabio sam je za kosu i počeo da je jebem u usta. Nakon 10-ak minuta stao sam i pitao može bez kurtona? Može sve je plaćeno. Polegao sam je na krevet i rekao da stavi noge iza glave. Bila je jako gibljiva i stavila ih je skroz iza glave. Namestio sam kurac i jednim trzajem ga nabio do jaja. Ustao sam se iznad nje o odozgora je počeo žestoko nabijati dok je krevet jecao pod nama. Jebao sam je životinjski dok nisam svršio u nju. Izvukao sam ga van i legao kraj nje. Digni ga rekao sam. Ona je krenula da ga puši i nakon par minuta opet je bio gore. Zajaši me rekao sam. Sela je na kurac i krenula da meša. Brže rekao sam. Jebala me dok sam se igrao ogromnim sisama i njenim grmom. Spustio sma joj ruke na guzove koji su bili poveći ali tvrdi i zategnuti. Čvrsto sam ih stiskao i pomagao joj da se nabija na njega. Zavuko sam joj prst u šupak i na tren je zastala ali nije ništa rekla nego je nastavila da me jebe. Nakon 20-ak minuta počela je da svršava. Mislio dam da folira ali me zamolila da stanemo i vidno se tresla. Nakon nekoliko minuta rekla je da možemo da nastavimo. Podigla mi je kurac pušenjem. Pitao sam je da li može špagu da napravi. Rekla je da može. Napravila je špagu na kurcu i počela je da me jebe lagano ali nije baš bilo praktično. Polegao sam je na trbuh i rekao da drži noge u položaju špage. Zavukao sam ga u pičku i lagano je jebao dok sam joj razrađivo šupak. Nakon par minuta stavio sam joj ga u guzicu. Išlo je teže od očekivanog, očito ne daje anal često. Krenuo sam da je jebem sve jače. Nakon 10-ak miuta sam je okrenuo na leđa i zabio ga u šupak. Jebo sam je dok sam joj sisao palac na nozi. Jezikom sam obradio sve njene prste na stopalima. Lagano je uzdisala i videlo se da joj odgovara. Ubrzo nisam mogao da se kontroliram i izvadio sam ga van i svršio po njenom crvenom grmu. Potpuno iscrpljen otišao sam po pivo i pitao nju da li želi šta da popije. Rado je prihvatila. Prije odlaska sam uzeo njen broj jer ovo mora da se ponovi.. .

Nakon pola sata drugovi su došli na moja vrata s gomilom alkohola i cura koje su pokupili tko zna gde. Pili smo do jutra. Slušali smo muziku, zajebavali se i karali. Rođendan koji se ne zaboravlja.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija