Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kurvice na partyu

Ocjena: Nije ocjenjeno

Dosla je i ta subota i mi smo sjele u taxi i odvezle se na adresu koju nam je dao. Pozvonile smo na vrata a otvorila nam je njegova supruga.. . vidno raspoložena .. sto od alkohola.. sto od kojekakvih supstanci.. . "hej cure! Dobrodošle! Uđite! .. .. " wooow koji doček.. . zena je ocito znala sve o nama.. .. " muzićuuuuuu.. . dosle su tvoje prijateljice.. . predstavi ih ekipici.. .. " .. dosao je on i uveo nas u salon u kojemu je bilo vec 8 ljudi.. kolko sam ih uspjela izbrojati.. . svi su bili barem polugoli.. ako ne i goli.. . a tko zna koliko ih je jos bilo gore po sobama.. .. . jer su se glasovi.. vrištanje i uzdasi čuli odasvud. Ponudio nas je pristojno bijelom hrpicom sa stola.. . i ja sam povukla.. . a dora je odbila.. .. .. ona je uzela čašu šampanjca koju joj je natočila supruga našeg domaćina..

. ali ja sam znala.. . ako ce se jebat s više njih.. trebat ce joj goriva.. .. . ubrzo su ju dvojica počela skidati.. i maziti.. . svi oko nas su se jebali bez da su uopće obraćali paznju na nas dvije.. . a bilo je tu.. voditeljica.. manekenki.. cak i dvije pjevačice.. . sve cure koje to rade kolko mi se čini iz istog razloga ko ja i dora.. .. . dakle di god se okrenem.. svi se jebu.. cure puše kurčine na veliko.. i svi se smiju.. svi su hepi! ! Bijelo je fakat bila prvoklasna roba.. . i ja sam odjednom pocela msziti svoju domaćicu.. . imala je predivne umjetne sise i igrala sam se s njima prvo prstima.. . pa jezikom.. al pazila sam da uvijek vidim di mi je Dora i šta radi.. . a imsla sam šta i vidjeti.. .. drzala je dvije kurčine u rukama i drkala ih dok su ju frajerili ljubili po vratu i sisama..

skinuli su joj haljinu i ostala je samo u crnim čipkastim tangama.. samostojećim čarapama.. i čizmama preko koljena.. . i dok joj je jedan sisao bradavice drugi joj je pomaknuo gaćice u stranu i uvukao joj prst u mačkicu.. a ona je zajecala .. . prstenjačio ju je neko vrijeme a onda joj je stavio prst u usta i dao joj da ga poliže.. poljubio ju je u lice i cula sam da joj je reko "jebat cemo te obojica.. znaš? " Dora se samo nasmiješila i kimnula glavom.. spustila se u čučanj između njih dvojice i počela im je pušit kurčine.. . prvo jednom.. . pa drugom.. . lizala im je jaja a onda im gutala cijele kurčine.. dok je jednom pušila.. drugom je drkala i tako naizmjence.. . stvarno je uzivala u tome.. pogotovo kad joj je lik izvadio kurčinu iz usta i pljusnuo ju par puta njime po faci..

. nastavila im je pušit naizmjence još neko vrijeme a onda su je prebacili preko fotelje tako da ju je jedan mogo jebat zguza dok je drugom pušila.. taj prizor me jos vise napalio i sama sam se naguzila svom domaćinu da me jebe dok je njegovu zenu jebao neki od prisutnih nogometaša.. .. . Dora je uskoro opet imala dvije kurčine u ustima i vidjela sam da ju likovi doslovno jebu u usta.. nisu ju štedjeli nimalo.. . pa sam joj odlučila pomoći.. .. cim moj domacin svrsi.. . a to nije trebalo dugo čekati.. .. posisala sam svaku njegovu kapljicu i otpuzala napraviti par lajnica za Doru i mene na malo ogledalu.. . dala sam joj da povuče.. a deckima sam natrljala koku na vrh glavića.. .. pridruzila sam joj se u pusenju.. i uskoro nam se pridruzio jos jedan decko.. . znaci svaka ga je primala i u mačkicu i u usta..

. jebali su nas satima.. .. . samo su se mijenjali.. bijelo je napravilo svoje . nikad nam mačkice nisu bile više mokre i potrebite.. dok sam jašila kurac jednom od likova gledala sam kako Dora prima dvojicu u sebe .. .. gnječili su joj sise i ljubili ju po vratu.. ušima.. i istovremeno joj ga nabijali do kraja.. . na kraju su ju zašpricali cijelu.. po faci.. i sisama a ona je rszmazala njihovu spermu po sebi.. i taman kad je pitala di su vlažne maramice-s vrata ju je pozvala naša domaćica da joj se slobodno pridruži pod tušem.. .. ..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina