Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kvantna fizika

Danijela bi trebala ove godine da polaže maturski ispit. A potom da upiše fakultet, po mogućnosti Elektrotehniku, jer joj otac i majka rade u istoj struci, pa i joj preko svojih veza lako našli posao.
I da sve ne bude kako treba pobrinula se sama Danijela. Iz ključnih predmeta, matematike i fizike, imala je ocene koje joj ne obezbeđuju ružičastu perspektivu.
Sve ovo sam saznao kad je njen otac, simpatični, proćelavi čikica, kojem sam se uvek javljao sa "dobar dan" pozvonio na vrata.
- Izvinite, komšija, što vas uznemiravam – reče on, pošto odmeri moju figuru u pidžami u ranim popodnevnim satima.
- Ma, nema veze, komšija, uđite.
Par trenutaka se kolebao, a onda prevlada želja da pomogne svom detetu. Uz čašicu smo razvezli priču i on se, jadnik, iskukao na današnju omladinu i njihove radne navike. Samo sam klimao glavom i polako shvatao o čemu se radi. Bario me je da pristanem da njegovoj ćerci dajem časove matematike i fizike. U sebi sam već davao pristanak jer mi je lova bila preko potrebna, samo još nisam mogao odrediti cenu. Toliko da ne radim za džabe a opet da ne zacepim previše i odbijem ga cenom jer nisam znao koje su cene na tržištu nastave.
Srećom, on mi je ponudio veći iznos nego onaj koji sam ja imao kao maksimalnu cifru i prihvatio sam. Nešto kasnije pomislio sam da sam mogao tražiti i više. Šta ti je čovek.
Prvi čas je prošao u upoznavanju sa Danijelom i njenim znanjem i neznanjem, da bih znao odakle da počnem. Kasnije smo prešli na lekcije, a mala je imala neverovatno slabu moć koncentracije na gradivo. Sve vreme se nešto smeškala i doterivala frizuru, sedela prekrštenih nogu u tesnim farmericama ili nekim suknjicama na koje nije utrošeno puno tkanine.
Ipak je Danijela iz dana u dan sve više napredovala. Njeni roditelji koji su prvih dana stalno zavirivali u sobu sada su smanjili svoje ulaske, tek toliko da mi donesu piće ili kafu.
Posle nekih dvadesetak dana, kada sam došao na čas, nisam se puno iznenadio što Danijelini roditelji nisu bili kući. Više me je iznenadila njena garderoba, ionako smela, sada je bila više nego oskudna. A onda još veće iznenađenje.
- Izvini, rekla je Danijela - pozvala sam i Marinu da sluša fiziku. Ne ljutiš se?
- Pa ne znam baš, ne, nije novac u pitanju.. .
- Samo danas, važi.. . ?
- U redu, samo danas – rekoh, mada mi u tom trenutku nije palo na pamet da se za jedan čas ne može baš puno naučiti.
Za razliku od Danijele koja je bila smeđokosa i kratko podšišana, Marinina plava, talasasta kosa bila je duga. Najveća sličnost među njima bila je u oskudnoj garderobi i osmesima koje su jedna drugoj upućivale, nekako zaverenički.
Udubljen u čitanje lekcije o elementima kvantne fizike nisam obratio pažnju na neobičnu tišinu. Mislio sam da me konačno pažljivo slušaju.
Ali kada sam digao glavu bio sam šokiran. Marina i Danijela bile su zagrljene i jedna drugoj milovale grudi preko tankih bluza.
Zurio sam u njih paralisanog mozga. Nisam znao šta da kažem ili učinim. Samo onaj deo mene u preponama je reagovao prirodno. Ud mi je naglo porastao.
- Devojke – počeh sa falsetom u glasu, a onda se nakašljah da pročistim grlo, no ne nađoh reči.
Nastavile su da se miluju, zavlačeći ruke pod bluze i između bedara, a dah im je postajao čujniji i teži.
Danijela podiže pogled i proveri da li ih posmatram. Nasmejala se i vratila svoje usne na Marinin vrat, dok joj je desna ruka zalazila duboko među Marinine noge. Verovatno dodirujući gaćice ili je prste zavukla ispod njih.
Koliko puta sam posle časova odlazio kući i zamišljao Danijelino telo i kako moj ud ulazi u njenu pičku ili kako mi ga sisa. A evo, sada, mala pokvarenica je sa drugaricom iscenirala ovu lezbejsku scenu. Znao sam da neču ostati samo posmatrač. Ili ću pobeći ili će me uvući u igru. A ja nisam imao snage ili volje da ustanem i odem.
Marina je povukla bluzu preko glave i male čvrste grudi se zatalasaše pred Danijelinim usnama. Marina zatim usta i dopusti da joj Danijela skine suknju, a zatim i gaćice. Mali crni komad svile.
Opet su malo zastale i pogledale u mene, proveravajući moju reakciju, a zatim se Danijela oslobodi odeće. Istim redosledom. Prvo bluza, suknja pa gaćice. Male, bele pamučne, opšivene čipkom.
Gutao sam knedle dok sam posmatrao jedra tela opružena na kauču i premeštao noge, ukrštao ih i ispravljao omogućujući svom otvrdlom udu da nađe mesto među nogavicama.
Marina je ležala opružena na leđima, a Danijela je klečala nad njom i ljubila je po vratu i usnama se uputila naniže. Meke tople usne su se zadržale na grudima koje je Marina obuhvatila šakama i stisla ih kao da ih nudi. Između usana se povremeno pojavljivao mali crveni jezik i igrao na vrhu dojki. A zatim se Danijeline usne naglo spustiše na dole preletevši preko trbuha i glava joj uroni između Marininih nogu.
- Ohhhh, tako, tako je lepo – mumlala je Marina i trzala bedrima dok je Danijela zavlačila glavu sve niže i niže.
Nisam mogao videti šta joj rade jezik i usne jer ju je Marina uhvatila nogama i rukama i prosto je gurala u sebe.
- Uhmmm – promumla Danijela, kada se konačno izvuče iz Marininog međunožja – Kako ti je ribica ukusna. Hoćeš li i ti moju da probaš?
- Aha, daj mi je, okreni se.. . tako .. .
Glave su im se smestile među noge i lizale su jedna drugu sočno i bučno. U ovom trenutku sam se osećao suvišnim jer su se ponašale kao da ne postojim iako su to sve radile zbog mene. Došlo mi je da zavučem ruku u pantalone i izvučem ud napolje i sam se rešim napetosti u njemu.
Ali i dalje sam sedeo ukočen, posmatrajući dojke kako se trljaju o butine, bedra koja se trzaju, kada bi usne ili jezik pronašli senzibilno mesto. A tek njihovi uzdasi i stenjanje. Zavrtelo mi se u glavi i imao sam utisak da u mojim venama teče sama sperma umesto krvi.
Oba tela na kauču su zadrhtala. Na tren su se smirila, a onda su ustale i pošle ka meni. Pokušao sam nešto da kažem ali mi usne nisu oblikovale reči. Samo neartikulisano mumlanje i šištanje.
- Hajde, pridruži nam se – rekla je Danijela, a onda obe klekoše pred mene.
Danijela položi dlan na moj šlic i opipa izbočinu koja je zatezala platno pantalona. A Marina mi dohvati kaiš i raskopča ga.
- Izgleda da je momak sasvim spreman – reče Danijela posmatrajući raskopčan šlic. Moja kita je iskočila napolje i napela platno gaćica.
Zabacila je svoje šiške unazad da joj ne smetaju dok je sa Marinom svlačila moje pantalone. Pomerio sam se malo i odigao zadnjicu od fotelje da mi lakše skinu pantalone.
- Ja ću se pobrinuti za njegovog mališana, a ti se pobrini za ostalo – reče Danijela dok mi je vukla pantalone naniže.
Penis mi je iskočio napolje iz gaćica i njihao se u vazduhu pre no što ga Danijela dohvati u ruku i poče da se kreće polako dore-gore. Marina se spusti niže i zavuče glavu među moje noge. Ubrzo sam osetio njen jezik na svojim nabreklim testisima. To je znači bilo ono ostalo, na šta ju je Danijela uputila.
Uskoro se i Danijelina glava spusti niže i njihove kose se upletoše i pomešaše, više nisam znao koji je čiji jezik, koji mi se zabadao u rupicu glavića, a koji mi je lizao jaja. Drhtao sam od uzbuđenja i ustezao se da svoj gusti sok ne prolijem suviše rano.
Sva sreća i one se nisu dugo zadržale usnama i jezicima na mojoj batini. Očigledno da su je poželele na nekom drugom mestu. Ustale su i svaka me uhvati za ruku i kikoćući se, odvukle me do kauča na kome su one maločas razmjenjivale nežnosti.
- Ja ću ti lizati ribicu dok ti ga on bude nabijao – reče Marina Danijeli – I lizaću tvoja jaja, tako su lepa, tvrda, mmmm – obratila se meni, prelazeći mi dlanom preko testisa.
Marina je legla prva na krevet i počela sama da se mazi. Prešla je vrhovima prstiju preko svojih usana, a zatim je jagodicama prstiju ispitala svoje grudi, dovodeći ružičaste vrhove u erekciju, a onda joj se ruka zavuče među zlataste kovrdže i prsti nestaše unutra. Preko nje kleče Danijela i opkoračivši je, usnama ispita njene grudi pre nego što glavu spusti niz trbuh i jezikom se umeša među Marinine prste. Sada je Danijelina zadnjica štrčala uvis otkrivajući privlačne rupice među belim polutkama. Stajao sam još par trenutaka posmatrajući kako jedna drugoj zavlače prste između zlatastih i smeđih kovrdžica i kako mumlaju.
- Ohhh, to je tako dobro, tako je.. . hajde, dragi, pridruži nam se – mumlala je Danijela.
Nastavila je istovremeno da liže Marininu ribicu i zavukla prste unutra. Ud mi je već sav bio mokar od sluzi. Oslonio sam ga između Danijelinih latica i pečurkastim vrhom prokrčio put u omamljujuću toplinu. Kada se uglavih do kraja na testisima osetih nežne titraje. Marinin jezik se usmerio na njih. Pomerila je glavu naviše da bi ih uvukla u usta i da ih usisa, kao bombone.
A kada bi jezik otišao do Danijeline ribice na mojim mudima i ostali njeni prsti i nežno me stiskali. Ponekad bih izvukao ud do kraja i njegov blistavi glavić prepustio Marininim usnama, a zatim se još žešće zabijao u pičku njene drugarice. Danijela je stenjala i uvijala bedrima zabijajući glavu u široko raskrečene Marinine noge, uvlačeći zmijoliki jezik dokle god je mogla.
Ruke su mi klizile Danijelinim telom od slabina do grudi. Kad samih osetio u šakama, stisnuo sam ih i nabio svoju kitu do kraja, pljesnuvši mudima po ribici svoj vlažnoj. Zastao sam malo unutra dopuštajući Marininom jeziku da nas oboje obliže, a onda nastavih sa sporim pokretima.
- Da, da, hajde, sada do kraja, hajde.. . – stenjala je Danijela, bližeći se kraju.
Par puta sam prodro do samog dna i osetio kako ud počinje da mi drhti. Povukao sam se naglo nazad da svoj topli mlaz izbacim po Danijelinim leđima. Ali mi ud završi u Marininim rukama.
Ovila je svoje fine, duge prstiće oko njega i gladila ga dok joj je jezik palacao po glaviću. Kad sam počeo da svršavam otvorila je usta i uvukla mi glavić unutra. Osetio sam kako me sisa i kako mi ud pulsira u njenim ustima dok se i zadnja kap nije prelila u njena usta.
Kad se izvukla ispod Danijele na njenom licu nije bilo ni kapi.
- Hmm, profesore, dobar si u fizici, nisi loš ni u ovome, ali moraš još da učiš. Ne brini imaćeš besplatne časove.. . Hajde, sada se sredi u kupatilu, pa ćemo onda i mi – reče Danijela, otirući preostalu sluz Marinine pičke sa svojih usana.
Otišao sam do kupatila i sredio se, a zatim to uradiše i njih dve.
- Hajde, požuri kući – Danijela reče – moji bi trebali uskoro da dođu.
- Važi, ćao.
Otišla je u poslednji čas. Već posle nekoliko minuta stigli su Danijelini roditelji i zavirili u sobu.
- Kako ide učenje? Danijela, da li si gosta ponudila nečim?
Pogledao sam ka njima i uz blaženi osmeh odgovorio umesto nje.
- Da, da, ništa i ne brinite.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija