Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Kvarljivi kompjuter

Ocjena: Nije ocjenjeno

Nakon onog nenadanog seksa sa Tihanom na moj rođendan prošlo je skoro dva tjedna kad sam jedan dan naletio na nju u gradu. Bila je u nekakvom šopingu za klinku koja je bila kod njene mame na čuvanju, pa je sad lutala već razočarana ponudom.

Ozarila se čim me je skužila, pa smo otišli na kavu i malo pročavrljali o svemu što se desilo u vremenu od našeg kresanja. Vidio sam joj u očima da bi ju opet trebalo dobro izjebati, a i sama je to napomenula:

- Znaš da mi nedostaje onaj tvoj monstrum od kurca? Čim pomislim na njega pička mi je odmah mokra.. . -dok je to govorila noktima mi je išla po koljenu.
- Šta da? -upitao sam kao da sam iznenađen, a u sebi sam skakao od sreće.
- Da budalice.. . -rekla je i nasmješila se, a onda dodala mazno- Voljela bih ga danas dobiti u obje rupice ako ti nije problem.
- Naravno da nije -rekao sam i osjećao kakao mi kurac počinje rasti u gaćama.
- Hajde onda, idemo -rekla je i ustala, a ja sam otišao platiti kavu i pošao za njom.

Pošto sam u gradu bio bez auta, a ona sa autom, odvezla nas je van grada i uskoro smo bili iznad grada u šumovitom dijelu, na nekom makadamskom putu koji je koristila samo šumarija i to povremeno. Čim je stala i ugasila auto njene ruke su bile na mom kurcu i trljala mi je kurac preko hlača. Sagnuo sam se prema njoj i poljubio je. Ona mi je uzvratila i uskoro smo se ljubili kao zaljubljeni i nestrpljivi tinejđeri švrljajući rukama jedno po drugome. Gnječio sam joj sise, a ona meni kurac i uskoro smo morali izaći van iz auta jer unutra nije baš bilo mjesta.

Čim smo izašli Tihana je skinula svoju majicu i grudnjak, te sam odmah navalio na njene sise dok je ona pokušavala otkopčati svoje hlače. Onda sam joj pomogao svući hlače i gaćice, pa je ostala samo u čarapicama i tenisicama, a ja sam skinuo svoju majicu i skinuo hlače i gaće, pa sam i ja ostao u tenisicama. Nagnuo sam ju na poklopac motora i čučnuo iza nje, te joj počeo lizati picu i šupak. Ona je samo zastenjala i primila se za rub poklopca motora i rekla:

- Jebiiii meeeee.. ..

Odmah sam stao iza nje i namjestio glavić na ulaz u picu, te joj ga odmah gurnuo do kraja. Samo je zastenjala i rekla:

- To.. to.. . jebi mee.. . daj.. .

Počeo sam ju odmah jebati iz sve snage dok je ona stenjala i cvilila prilikom svakog mog uboda u njenu picu. Nabijao sam ga tako jako da se čulo kako jaja lupaju po njenim nogama. Držao sam ju za bokove i zabijao ga kao klip u motoru, nisam joj dao da dođe do daha, a meni se znoj cijedio niz leđa preko guzice i niz noge. Ona je već dva puta svršila prije nego sam joj ispraznio jaja u pičku. Samo je jauknula kad sam ugurao kurac do kraja i počeo se prazniti u nju. Još par trzaja i istresao sam sve u nju. Izvadio sam kurac iz pičke, te se sagnuo i počeo joj lizati šupak, dok je ona još dahtala na poklopcu motora, pa sam joj najavio sljedeće:

- Draga moja sad ću ti ga zabiti u ovu tvoju predivnu guzu i rasturiti ti šupak -pa sam ga nastavio lizati i ubrzo sam joj gurnuo jedan prst unutra, a ona je počela stenjati od ugode.

Slinio sam ju kao lud i lizao, te ugurao još jedan prst u guzu, a ona je samo dahtala:

- Da, da.. . to tooooo.. . daj ga raširiiii.. .

Imao sam osjećaj da bi i treči prst imao mjesta u njenom šupku, pa sam se uspravio i gurnuo kurac u njenu picu i počeo ju jebati dok sam prstima širio šupak. Nakon minute u njenoj pici kurac mi je opet bio spreman i napet, pa sam ga izvadio i namjestio na zaslinjeni šupak i odmah ga gurnuo unutra. Ušao je bez problema, a ona je samo dugo zacvilila kad je glavić prošao duboko. Još malo sam pljunuo na kurac i počeo sam joj ga zabijati polako i bez žurbe, jer sam trebao malo odmora nakon prve jebačine. Jebao sam ju u guzu polako i bez žurbe ulazeći do kraja u nju. Ona je svaki ulazak popračala jakim dahtanjem, a iz pice su curili sokovi niz njene noge i po blatobranu njenog auta. Nakon desetak minuta takve polagane jebačine sam počeo postepeno ubrzavati, jer sam osjetio da bi mogao uskoro svršiti. Jebao sam ju sve jače i sve brže, što je i njoj izgleda odgovaralo jer me je bodrila:

- Daj daj.. . jebi me.. . mmmmmmmm.. ..

I jebao sam ju ponovo žestoko da su jaja lupala po mokroj pici i ispod nogu sam već iskopao rupu od upiranja u nju. Nije mi trebalo dugo i počeo sam joj puniti šupak svojom spermom, a i ona je svršavala po ne znam ni ja koji put.

Nakon što sam ju napunio spermom izvadio sam kurac i osjetio potrebu da se popišam, pa sam se odmaknuo malo i onako sluzavog kurca pišao po nekom grmu uz put. I ona mi se pridružila i čućnula u blizini, te je i iz nje krenuo potočić pišaline. Gledala me je dok pišam i samo tiho rekla:

- Tako ti je lijep kurac.. . obožavam ga.. .

Ja sam otresao kurac i krenuo prema autu, a ona me je pozvala da joj pomognem da se ustane. Kad sam joj prišao daj joj pomognem ona me je privukla i strpala moj kurac u svoja usta:

- Mmmmm.. . kako je dobar.. . mogla bi ga lizati cijeli dan.. .

Dok ga je lizala milovala mi je i jaja, pa se odmah i digao, a ona ga je brže bolje strpala do kraja u usta i počela se nabijati glavom na njega, a slina je curila niz bradu. Povremeno bi ga izvadila i malo gricnula glavić, te svako jaje posebno. Pušila mi je kurac dobrih desetak minuta dok se nisam ispraznio u njena usta. Iscijedila ga je do kraja i oblizala, te se uspravila.

Obukli smo se i krenuli kući. Odvezla me je do susjedne zgrade, te se odvezla do mame po malu, a meni rekla da bi mogao sutra ujutrio navratiti do nje pošto ju komp opet zeza. Samo sam kimnuo i rekao da se vidimo sutra.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je samo punoljetnim osobama

Da li ste stariji od 18 godina?
Nemam 18 godina