Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Kvarljivi kompjuter

Nakon onog nenadanog seksa sa Tihanom na moj rođendan prošlo je skoro dva tjedna kad sam jedan dan naletio na nju u gradu. Bila je u nekakvom šopingu za klinku koja je bila kod njene mame na čuvanju, pa je sad lutala već razočarana ponudom.

Ozarila se čim me je skužila, pa smo otišli na kavu i malo pročavrljali o svemu što se desilo u vremenu od našeg kresanja. Vidio sam joj u očima da bi ju opet trebalo dobro izjebati, a i sama je to napomenula:

- Znaš da mi nedostaje onaj tvoj monstrum od kurca? Čim pomislim na njega pička mi je odmah mokra.. . -dok je to govorila noktima mi je išla po koljenu.
- Šta da? -upitao sam kao da sam iznenađen, a u sebi sam skakao od sreće.
- Da budalice.. . -rekla je i nasmješila se, a onda dodala mazno- Voljela bih ga danas dobiti u obje rupice ako ti nije problem.
- Naravno da nije -rekao sam i osjećao kakao mi kurac počinje rasti u gaćama.
- Hajde onda, idemo -rekla je i ustala, a ja sam otišao platiti kavu i pošao za njom.

Pošto sam u gradu bio bez auta, a ona sa autom, odvezla nas je van grada i uskoro smo bili iznad grada u šumovitom dijelu, na nekom makadamskom putu koji je koristila samo šumarija i to povremeno. Čim je stala i ugasila auto njene ruke su bile na mom kurcu i trljala mi je kurac preko hlača. Sagnuo sam se prema njoj i poljubio je. Ona mi je uzvratila i uskoro smo se ljubili kao zaljubljeni i nestrpljivi tinejđeri švrljajući rukama jedno po drugome. Gnječio sam joj sise, a ona meni kurac i uskoro smo morali izaći van iz auta jer unutra nije baš bilo mjesta.

Čim smo izašli Tihana je skinula svoju majicu i grudnjak, te sam odmah navalio na njene sise dok je ona pokušavala otkopčati svoje hlače. Onda sam joj pomogao svući hlače i gaćice, pa je ostala samo u čarapicama i tenisicama, a ja sam skinuo svoju majicu i skinuo hlače i gaće, pa sam i ja ostao u tenisicama. Nagnuo sam ju na poklopac motora i čučnuo iza nje, te joj počeo lizati picu i šupak. Ona je samo zastenjala i primila se za rub poklopca motora i rekla:

- Jebiiii meeeee.. ..

Odmah sam stao iza nje i namjestio glavić na ulaz u picu, te joj ga odmah gurnuo do kraja. Samo je zastenjala i rekla:

- To.. to.. . jebi mee.. . daj.. .

Počeo sam ju odmah jebati iz sve snage dok je ona stenjala i cvilila prilikom svakog mog uboda u njenu picu. Nabijao sam ga tako jako da se čulo kako jaja lupaju po njenim nogama. Držao sam ju za bokove i zabijao ga kao klip u motoru, nisam joj dao da dođe do daha, a meni se znoj cijedio niz leđa preko guzice i niz noge. Ona je već dva puta svršila prije nego sam joj ispraznio jaja u pičku. Samo je jauknula kad sam ugurao kurac do kraja i počeo se prazniti u nju. Još par trzaja i istresao sam sve u nju. Izvadio sam kurac iz pičke, te se sagnuo i počeo joj lizati šupak, dok je ona još dahtala na poklopcu motora, pa sam joj najavio sljedeće:

- Draga moja sad ću ti ga zabiti u ovu tvoju predivnu guzu i rasturiti ti šupak -pa sam ga nastavio lizati i ubrzo sam joj gurnuo jedan prst unutra, a ona je počela stenjati od ugode.

Slinio sam ju kao lud i lizao, te ugurao još jedan prst u guzu, a ona je samo dahtala:

- Da, da.. . to tooooo.. . daj ga raširiiii.. .

Imao sam osjećaj da bi i treči prst imao mjesta u njenom šupku, pa sam se uspravio i gurnuo kurac u njenu picu i počeo ju jebati dok sam prstima širio šupak. Nakon minute u njenoj pici kurac mi je opet bio spreman i napet, pa sam ga izvadio i namjestio na zaslinjeni šupak i odmah ga gurnuo unutra. Ušao je bez problema, a ona je samo dugo zacvilila kad je glavić prošao duboko. Još malo sam pljunuo na kurac i počeo sam joj ga zabijati polako i bez žurbe, jer sam trebao malo odmora nakon prve jebačine. Jebao sam ju u guzu polako i bez žurbe ulazeći do kraja u nju. Ona je svaki ulazak popračala jakim dahtanjem, a iz pice su curili sokovi niz njene noge i po blatobranu njenog auta. Nakon desetak minuta takve polagane jebačine sam počeo postepeno ubrzavati, jer sam osjetio da bi mogao uskoro svršiti. Jebao sam ju sve jače i sve brže, što je i njoj izgleda odgovaralo jer me je bodrila:

- Daj daj.. . jebi me.. . mmmmmmmm.. ..

I jebao sam ju ponovo žestoko da su jaja lupala po mokroj pici i ispod nogu sam već iskopao rupu od upiranja u nju. Nije mi trebalo dugo i počeo sam joj puniti šupak svojom spermom, a i ona je svršavala po ne znam ni ja koji put.

Nakon što sam ju napunio spermom izvadio sam kurac i osjetio potrebu da se popišam, pa sam se odmaknuo malo i onako sluzavog kurca pišao po nekom grmu uz put. I ona mi se pridružila i čućnula u blizini, te je i iz nje krenuo potočić pišaline. Gledala me je dok pišam i samo tiho rekla:

- Tako ti je lijep kurac.. . obožavam ga.. .

Ja sam otresao kurac i krenuo prema autu, a ona me je pozvala da joj pomognem da se ustane. Kad sam joj prišao daj joj pomognem ona me je privukla i strpala moj kurac u svoja usta:

- Mmmmm.. . kako je dobar.. . mogla bi ga lizati cijeli dan.. .

Dok ga je lizala milovala mi je i jaja, pa se odmah i digao, a ona ga je brže bolje strpala do kraja u usta i počela se nabijati glavom na njega, a slina je curila niz bradu. Povremeno bi ga izvadila i malo gricnula glavić, te svako jaje posebno. Pušila mi je kurac dobrih desetak minuta dok se nisam ispraznio u njena usta. Iscijedila ga je do kraja i oblizala, te se uspravila.

Obukli smo se i krenuli kući. Odvezla me je do susjedne zgrade, te se odvezla do mame po malu, a meni rekla da bi mogao sutra ujutrio navratiti do nje pošto ju komp opet zeza. Samo sam kimnuo i rekao da se vidimo sutra.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija