Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lanino punjenje

Čim sam drugi dan došao sa posla, pojeo i napravio par stvari po kući, poslao sam poruku Lani, da li je kod kuće. Ubrzo je stigao odgovor: 'Doma sam, nema nikoga, čekam te! ! '
Nije mi trebalo dva puta govoriti. Staroj sam rekao da idem nešto obaviti, pa sam otišao niže niz ulicu i ušao u Laninu zgradu. Stanovali su na vrhu dvokatnice u velikom otkrovnom stanu koji je imao veliku terasu. Kupili su stan prije četri godine od nekog arhitekta koji je skoro pola stana pretvorio u veliku terasu, do pola natkrivenu i ono najbolje, nitko nije mogao vidjeti da li si na terasi ili ne, jer na toj strani nije bilo kuća, samo šumarci.

Pozvonio sam i odmah mi je otvorila Lana ogrnuta samo kućnim ogrtačem. Zaključala je za mnom vrata i povela me na terasu. Tu nas je čekalo hladno piće i posudica sa toplom vodom, pjenom za brijanje i ženskim britvicama. Namiješio sam se i pogledao ju, a ona je rastvorila ogrtač i ugledao sam njeno golo tijelo koje sam jučer svojski jebao. Odmah mi se kurac počeo dizati, ali se ona nasmijala i rekla:

- Ništa za njega, on može danas samo gledati.. -dok je to govorila legla se na ležaljku na kojoj je bio ručnik i malo se okrenula prema stolici koja je bila namjenjena meni.
- Ahhh.. danas samo tebe zadovoljavamo, ha? -rekao sam tobože razočarano dok sam se smještao u stolicu gledajući njenu navlaženu pičku.
- Ahaaaa.. -rekla je mazno zabacivši ruke iznad glave preko naslona, a ja sam počeo lagano močiti njene dlačice iznad njene rupice, a onda istisnuo pjenu za brijanje na ruku i počeo joj lagano razmazivati istu po dlačicama.

Sklopila je oči i uživala dok sam ja masirao brežuljak razmazujući pjenu po njemu, a onda oprao ruku od pjene i namočio jednu od onih rozih britvica. Polako sam ju počeo brijati klizeći britvicom po brežuljku. Svako toliko bi zadrhtala, a ja sam onda sa drugom rukom krenuo po njenom klitorisu, pa sam izazvao duboki uzdah kod nje. Klit je odmah regirao i nabubrio, a ja sam ga uhvatio sa palcem i kažiprstom, te ga počeo trljati i štipkati. Nije dugo trebalo da se počne tresti i curiti iz nje. Stao sam sa time i nastavio ju brijati. Samo me pogledala, a ja sam se nacerio i polako ju obrijao do kraja. Zatim sam sa mokrim ručnikom krenuo brisati ostatke pjene, a onda ju namazao i kremicom koja je bila na stolu. Brežuljak se sjajio, a pička je bila mokra od njenih sokova. Natočio sam nam piće i dao njoj, te samo malo pijuckali dok je ona i dalje ležala raširenih nogu. Uzeo sam joj čašu i odložio ju na stol kraj svoje, pa se kleknuo uz ležaljku i podigao joj noge. Zabio sam svoju glavu između njih i počeo joj lizati one sokove koji su iscurili iz njene pičke, a ona je samo zastenjala i povukla si noge na više, pa sam sad mogao lizati im pičku i šupčić, a što sam sa guštom radio. Lizao sam ju dobrih desetak minuta dok nije uz lagani vrisak svršila zašpricavši mi lice svojim sokovima. Pustila je noge i samo se izvalila na ležaljci dok sam si ja brisao lice, a onda sam popio piće i rekao da idem doma, a na njen upitni pogled samo sam rekao:

- Ionako danas neću jebati, pa da se više ne rajcam kraj tvoje mokre pičke. -ona me gledala i nasmijala se, pa rekla.
- Onda ti se za dva dana moram duplo odužiti.. -a ja sam joj namignuo i tiho rekao.
- Nadam se da ga primaš i u onu užu rupicu? -a ona je samo kimnula glavom, pa sam ju poljubio, pomazio po sisama i malo po pičkici, pa sam otišao.

Dva dana sam bio na iglama, jer ju nisam vidio, osim par njenih slika na mobitelu njene pičke i guze. Jedva sam čekao da joj ga zabijem, a naročito me palila činjenica da ću joj moći svršavati u pičku i ako bude raspoložena, u guzu. Otišao sam do nje da ju odvedem kod sebe u stan da dovršimo ono čišćenje. Cijelim putem sam morao trljati njenu pičku ispod haljinice koju je nosila opet bez gaćica. Čim smo došli presvukli smo se u radno. Ona je samo neku dugu majicu stavila na sebe, bez gaćica i bez tajica, a ja sam imao samo bokserice na sebi koje su mi bile pretijesne od napetosti mog kurca. Nakon sat vremena bili smo gotovi sa stanom, ali potpuno znojni, jer je bilo užasno sparno. Sjeo sam na krevet, na kojem je bila samo velika frotirasta plahta. Stala je ispred mene sa onom mokrom majicom, a i obrijani brežuljak iznad pičke je bio orošen kapljicama znoja. Gurnuo sam ruku između njenih nogu i počeo joj milovati pičku, a onda ušao i prstima u nju, pa ju počeo lagano jebati njima. Sklopila je oči i duboko disala dok su joj bradavice na sisama postale krute. Gurnuo sam joj jedan prst do šupka i na moje iznenađenje primila je obje polutke svoje guze i raširila ih da joj moj prst lakše uđe u šupak. Kad joj je cijeli ušao samo je uzdahnula, a onda se odmakla od mene i skinula si majicu, pa pričekala da skinem bokse i ugledavši napeti kurac samo je rekla:

- Ništa od pušenja jer si pred erupcijom.. -pa me gurnula na krevet i popela se na mene i odmah se pičkom nasadila na moj kurac.

Odmah se počela bez zadrške nabijati na mene, jer je i njoj izgleda bilo previše ovih par dana. Skakala je po meni nekih desetak minuta dok nismo oboje svršili i ja sam joj po prvi puta napunio pičku vrelom spermom. Sad se iz njene pičke slijevalo uz njene sokove i dobar dio mojih, pa mi je kurac bio bijel kad se digla sa mene, a onda se odmah bacila na lizanje mog kurca. Sad mi je masirala i jaja, pa ih usisavala jedno po jedno gurnuvši mi prst u šupak i masirala mi prostatu, pa je ubrzo kurac stajao tvrd kao da nisam svršio uopće. Zatim se okrenula i legla na trbuh, pa sa rukama raširila guzove, a ja se odmah bacio na lizanje njenog znojnog šupka. Uzdisala je dok sam joj lizao šupčić, a onda sam gurnuo dva prsta unutra i malo ga proširio uz njeno stenjanje. Zatim sam polako počeo da ga uguravam. Išlo je teško i jako polako, a ona je stenjala sve jače dok mi napokon kurac nije ušao u nju. Zajaukala je prigušeno, a ja sam počeo polako sa jebanjem. Prvo sam samo do pola gurao kurac da bih joj ga nakon par minuta počeo zabijati do kraja. Njeno jaukanje se pretvorilo u glasno stenjanje i uzdisanje. Nakon žestokih dvadesetak minuta rasturanja njenog šupka najzad sam svršio i napunio joj guzu spermom. Polako sam izvukao kurac iz njene guze, a za njim je krenula i sperma. Kad se okrenula na bok sva znojna primjetio sam da joj je oko pičke sve mokro, pa sam skužio da je i ona svršila, ali u onom silnom stenjanju nisam to primjetio.

Sad smo oboje ležali na krevetu i odmarali, pa mi je lagano noktima klizila po prsima i preko trbuha do kurca, pa po jajima i natrag. Bili smo znojni, ali se nismo htjeli otuširati u stanu, jer bi opet morali prati kupaonicu. Nakon pola sata odmaranja smo ustali, pospremili krevet i krenuli kući. Naravno, opet isto u autu, moja ruka među njenim nogama, jedino što se sada nismo mogli suszdržati, pa smo stali u jedan šumarak uz cestu i na brzaka sam ju još jednom s guza izjebao i opet napunio picu svojom spermom. Sad je sjedila sa ručnikom među nogama kako joj ne bi curilo po haljini i sjedalu. Odvezao sam ju do stana, a od tada bi se nalazili svako toliko kod nje u stanu i jebali se na onoj strani. Naravno, dok klinaca nije bilo doma, a kako je bilo ljeto više su bili vani nego doma.
Kraći prekid smo imali kad joj je muž došao na godišnji u osmom mjesecu, a to je bilo dovoljno da ja napunim jaja. I dalje smo si slali slike svojih genitalija i čekali da se konačno pojebemo.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija