Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lastnik podnajemniškega stanovanja

Zgodbo bom začel tako, da vam povem, koliko sem bil star od tam, kjer sem in tako naprej! Star sem bil 15 let, z mamo sem se preselil v majhno vasico blizu Osijeka. Preselili smo se, ker v Zagrebu ni mogla najti službe. Preselili smo se v hišo s starejšo žensko. Natančneje lastnica Maria, stara je bila 57 let.

Dobro zgrajena, svetle dolge lase, joške nekje 4 in dobro stoječe z velikimi bradavicami, trda in velika zadnjica. Imela je večjo hišo in najela stanovanje zgoraj. Bil sem mlad fant z napaljenimi možgani, bil sem navdušen nad vsem, kar se premika, in je ženska, vendar vedno starejše ženske.

Ta fetiš imam še danes. Nadaljujmo zgodbo. Lastnica Marija ni imela nikogar, živela je sama. Z mamo sva se z njo pogovorila takoj, ko sva se preselila. Čez nekaj časa sem šel takrat v svojo sobo in začel gledati nekaj pornografije, a je niti nisem potreboval, ker me je Marijin videz tako vznemiril in moj kurac je bil tako visok, da sem prišel v sobo.

Dve uri sem ga drgnil do izčrpanosti in nisem stal. Mama je bila z njo in se pogovarjala o tem, da me pazi, ko je bila v službi. Naslednji dan je mama hodila v službo, jaz pa sem seveda šla k Mariji, da bi se z njo pogovorila, da bi se srečala in fotografirala iz vseh zornih kotov, da bi zajela vse, kar se je videlo, a nič se ni videlo.

Vsak naslednji dan sem lahko le naslikal njeno čudovito rit, ker je bila v trenirki in v tangicah. Že kot mlad sem vedel, da nimam nobene možnosti z njo, in nisem vedel, kako naleteti nanjo. Nekega večera je mama z nekaj izjemami šla v službo in moral sem spet k Mariji, kar mi je ustrezalo.

Tisto noč sem imel srečo, ker je bila takrat oblečena nekoliko bolj zahtevno. Gamaše, tangice, britanska majica, črni modrček s dekoltejem, ki ji je še bolj dvignil čudovite joške. Uspelo mi jih je naslikati. Bilo je okrog 23h in moral sem do objektiva. Ulegel sem se v njeno spalnico in začel drkati slikam, ki sem jih posnel.

Odtrgal sem približno eno uro, dokler ni prišla preverit, ali spim, in me prijela s kurcem in mobilnim telefonom v rokah. Vprašala me je: "Kaj počneš? In kaj je to na tvojem mobilnem telefonu?" Sem se namrčila v zadregi in nekoliko v želji, da bi me morda želel.

Spustila sem mu kurac in on je kar naprej držal ven. Bila sem tiho, nisem vedela, kaj naj rečem. Prosila me je, naj vidim njen mobilni telefon, dal sem ji svoj mobilni telefon in imela je kaj videti. Njene joške in rit. Vpila je name in rekla, da nisem običajen otrok.

A iz nje je bilo razvidno, da jo ima celo rada, da jo fotografiram. Na vse sem odgovoril, da me to vznemirja in da jo želim pofukati ter da želim, da je moja prva. Presenečena je bila nad tem, kar je rekel. Zapustila je sobo in po njej približno teden dni ni skrbela za mene.

Prišel sem se ji opravičiti, potem pa sem jo ujel golo in ko je zvonila, nisem pristopil, ampak sem slekel spodnje hlačke in hlače za njo in začel drkati na prizorišče. Slišala je, kako so se moje hlače prestrašeno razbijale in se obrnila in ni mogla verjeti, da sem spet jaz z mojim kurcem v rokah in ni mogla verjeti, v kateri sceni sem jo ujela.

Pristopil sem k njej in ji rekel, naj mi naredi uslugo in da bo prvi po tem, da sem jo prijel za dojko, da vidim, kako se bo odzvala. A se ni odzvala, ampak je poljub vrnila z usti. Poljub je trajal dolgo. Poljubila sva se, nato pa je šla v akcijo. Zagrabila je moj kurac in ga začela drkati, jaz sem gnetla njene joške, od katerih se nisem ločila.

Uklonila se je in začela kaditi moj kurac, kar je bilo zame čudovito, ker je bilo prvič. Nadaljeval sem z gnetenjem njenih čudovitih in okroglih jošk. Vstala je in se ulegla na kavč ter mi rekla, naj glavo naslonim na njeno muco in jo oblizem. Svojo kodo sem lizal in lizal ne prvič, kar je pokazala tudi s tem, ko je stoknila in stiskala mojo glavo ob pico.

Vstala sem, vtaknila sem ji kurac, ista koda pa nisem prvič. Zajebal sem jo nekako silovito, toda njena paša me je začela praskati v kriku in jamranju. Potisnila me je vame in začela prekleto razbijati in razbijati. Jaz sem jo zabil, ona se je zabila in tako sem tudi končala v njej.

Vzela ga je, spet dala v usta, kadila še 10 minut, nisem mogel zdržati in sem spet prišel. Ulegla se je k meni in rekla: »Ne dovolite, da bi kdo izvedel in morda jih bo še kaj.« Po tem stavku in po tem prekletem seksu se vsak dan jebemo in vsak dan je vedno boljši, bolj sem in bolj izkušen.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija