Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Laura za sve

Laura je moja šogorica, žena od mog mlađeg brata. Sa onom od starijeg se baš ne slažem.
Ali da krenem od početka. Od nas trojice ja sam ispao crna ovca u familiji. Nikad se nisam ženio, bio i ostao kurviš, a čim bi nanjušio dobru picu kao pas krvosljednik bi bio uporan dok ju ne bi izjebao, a onda nakon tjedan ili dva, bi samo otišao. Koji put bez riječi, jer sam jednostavno bio takav. Do sada sam pojebao dosta žena, sa nekima ostao u dobrim odnosima, ali te sam mogao nabrojati na prste jedne ruke. Bio sam dobar u seksu, možda malo previše egocentrik, ali su žene uživale u mojih 22 centimetra tvrdog i debelog kurca. Ali, eto, ni lancem me nisi mogao staviti u vezu.

A Laura, e pa to se desilo nekako slučajno, mislim, imao sam ja pik na nju još odavno, ali bila je u familiji i malo sam prikočio. Ipak nisam baš takav seronja, tj, nisam bio do nedavno.

Dakle, Laura je bila sama doma, u četvrtom mjesecu trudnoće, dok je moj mlađi burazer Mario radio vani, u Munchenu. Trebali su se već svi preseliti tamo, ali je moj buraz htio da se dijete rodi u Hrvatskoj. Koja patetika na domoljublje. Rekao sam mu da je bolje da se mali, da trebao bi biti dečko, rodi u Njemačkoj radi državljanstva i ostalog, ali prije bi mazga popustila nego on. Kao nekakav hommage starom koji je poginuo u domovinskom ratu. Idiot, buraz, ne stari. I tako dok je on bio vani i zarađivao euriće, mene je Laura zamolila za nekakav popravak ormara kod njih u stanu. Ionako nisam imao nekog posla, pa sam obećao doći u subotu.

Došao ja na vrata, a kako je bilo ljetno vrijeme, Laurica lagano odjevena u neku poluminicu i tanku majicu ispod koje nije bilo grudnjaka, pa su njene inače savršene trojke lijepo napinjale majicu skupa sa malim trbuščićem. Zagrljaj i pusa u obraz, zapahnut mirisom njenog dezodoransa i oprane plave kose ušao sam u njihov mali stan. Odmah je rekla da će skuhati kavicu, a da ja vidim šta mogu napraviti sa ormarom. Kimnuo sam i otišao u spavaću. Znao sam da je ormar onaj stari koji im je pokojna mater dala, pa nisam očekivao čuda. Rastavljali smo ga i sastavljali svi nekoliko puta i znao sam da neće dugo iako je to bila ona stara škola izrade namještaja. I bio sam u pravu.

Jedva se držao skupa. Ona stara iverica je već popustila oko utora i mjesta za šerafe, pa bi dodatna intervencija bila samo prva pomoć. Sjetio sam se da imam jedan ormar, neraspakiran, kod sebe doma. Kupljen u jednom trenutku inspiracije, ali kako sam bio sam nije mi ga se slagalo. Zato sam otišao u kuhinju gdje je Laura upravo završavala kavu i samo rekao:

- Čuj, ovo ti je uzaludan posao. Ormar će se raspasti sam od sebe. Jebi ga star je kao i Mario. -tu sam se nasmijao, jer je stvarno kupljen nakon njegova rođenja.
- A jebemu.. . baš mi ne treba sada nekakav trošak.. -opsovala je i uzdahnula Laura, a baš je bila slatka kad je bila ljuta.
- Nego, ja imam jedan ormar doma, neraspakiran, pa da ti ga donesem, ionako ga ne trebam. -rekao sam i kad sam vidio njen upitan pogled samo sam nastavio- Ne pitaj.. .

Popili smo kavu, a ja sam otišao po ormar dok je ona rekla da će izvući stvari iz ovog starog. Vratio sam se za sat i pol jer je trebalo doći sa jednog kraja grada na drugi, te ukrcati i iskrcati ormar iz auta. Nije djelovao teško, ali su bila tri paketa. Dovukao sam sve u stan, znojan kao da sam otrčao po njega, a ne se vozio u klimatiziranom autu. Maknuo sam stari ormar i za nekih pola sata složio novi. Bio sam tako znojan da su mi i bermude bile mokre, pa je Laura rekla da se otuširam dok ona bude slagala veš u ormar. Otišao sam u kupaonicu i nisam zaključao vrata. Od tuša nisam ništa čuo i baš mi je pasao, jer je stvarno bilo vruće. Izašao sam iz tuš kabine i našao se pred Laurom. Gledala me, ali je više gledala moj kurac, sad opušten, ali i dalje velik. Grickala je usne, pa onda rekla:

- Nikad mi nije bilo jasno kako uspijevaš sa toliko žena i čime ih namamiš u krevet, ali.. . -tu je malo stala i uzdahnula, pa nastavila prigušeno- sad mi je posve jasno.
- Čuj Laura.. -pokušavao sam uhvatiti ručnik i pokriti svoj kurac kad sam vidio kako su joj se bradavice na sisama ukrutile, ali sam tiho rekao- ipak smo familija.. a Mario..
- Mario ne treba ništa znati -prekinula me i dodala- Uostalom ja trebam seks, šta god on o tome mislio, a kako si rekao familija smo i sve ostaje u familiji..

To je rekla i prišla mi, pa primila moj kurac, tako nježno, a onda ga počela maziti i milovati da se počeo odmah dizati. Stisla ga je čvršće i počela natezati kožicu preko glavića dok je sve brže drkala moj kurac. Zatim mi je dala poljubac, lagani, na usne i krenula se spuštati u klečeći položaj, da bi onda osjetio prvo njene usne na glaviću, a onda i jezik, da bi potom skoro pola kurca nestalo u njenim ustima. Osjetio sam toplinu i ugodu koja mi je pasala. Počela se ubrzo žestoko nabijati ustima na moj kurac koji je sad bio u punoj dužini i širini, pa ga je jedva gutala. Ja sam ju povukao na gore dok joj se slina cijedila niz bradu i odmah ju okrenuo leđima prema sebi i naslonio ju na veš mašinu. Oslonila se čvrsto na mašinu, a ja sam zadigao onu suknjicu i skinuo joj potpuno mokre bijele gaćice. Malo je raširila noge i ja sam prošao glavićem duž mokre pičke i protrljao ju, a ona je uzdahnula:

- Jebote ne provociraju, zabij ga unutra..

I jesam, prvo malo glavićem razmaknuo usmine, a onda krenuo unutra. Bila je mokra, dobrano, ali i jako uska. Kako sam ga uguravao tako se odizala na nožne prste glasno stenjući, kao da ju jebem u šupak. Malo pomalo i ušao joj je cijeli. Malo smo mirovali, jer je tražila da se privikne na veličinu mog kurca, a onda sam krenuo. Ispočetka polako, da uhvatimo ritam i da se uskladimo, a onda sam joj ga počeo zabijati sve jače i jače dok je ona stenjala, cvilila da malo stanem i dahtala uz poticaje da ju jače jebem. Nisam se uopće obazirao na ništa, već sam se tako skoncentrirao na jebanje, da nisam ni primijetio da već po drugi put svršava na mom kurcu dok i ja nisam eksplodirao duboko u njenoj pički, puneći ju solidnom količinom sperme. Kad sam ga polako izvukao, ponovno znojan kao da se nisam ni tuširao vidio sam da su joj butine s unutarnje strane potpuno mokre od njenih sokova, a onda i svoju spremu kako se cijedi niz njih. Kurac mi je i dalje bio tvrd, jednostavno me napalila do bola. Okrenula se i pogledala mi kurac, pa se osmijehnula:

- Opa, pa ti možeš još.. . mmmm.. . ajd, ja bi još -rekla je i skinula majicu da bi ugledao njene tvrde sise, te se riješila suknjice i sad je potpuno gola bila ispred mene.

Primila me za ruku i povela u spavaću sobu. Krevet je još bio krcat njenih majica, gaćica i još koječega, a ona je to samo povukla skupa sa prekrivačem na pod i imali smo prazan krevet. Ubrzo smo bili u pozi 69 i ja sam joj lizao pičku mokru od naših pomiješanih izlučevina, a ona je sa guštom lizala moj kurac i jaja.

Nakon obostranog oralnog napaljivanja okrenula se licem prema meni i opkoračila me, te se polako uz pomoć svoje ruke nasadila na mene. Ovaj put se samo nabila do jaja, pa onda malo mirovala dok sam osjećao kako joj vaginalni mišići stišću moj kurac, a onda je krenuo ples na kurcu. Vrtila je bokovima kao trbušna plesačica i kao da nisu njeni. Da bi onda počela sa odizanjem skroz do vrha glavića, a onda spuštanje do jaja. Malo me boljelo kad bi se nabila na jaja, ali sam uživao. Mijesio sam joj tvrde sise sa svijetlim bradavicama, a ona je samo sklopila oči i nabijala se. Trajalo je to nekih pet minuta kad je ponovo svršila. Tresla se na meni, a ja sam čekao da se smiri i onda ju povukao sa sebe i okrenuo ju na bok i zadigao jednu nogu, pa joj ga utjerao s leđa do kraja. Vukla je plahtu i jastuk nabijala na glavu kako bi prigušila stenjanje i jecaje. Ja sam se zabijao u njenu usku i mokru pičku kao da mi je to zadnja koju ću jebati.

Nakon dobrih dvadesetak minuta iscrpljujućeg seksa ponovo sam svršio i napunio ju do kraja. Kurac se napokon opustio i sad je ležao opušteno preko moje butine dok se ona stisla uz mene pritisnuvši ga svojom čvrstom guzom. Ležali smo na potpuno mokroj plahti nekih desetak minuta bez ijedne riječi, a onda sam rekao da bih trebao otići. Pogledala me i rekla da bi voljela da ponovimo to još koji put.

I ponovili smo još nekoliko puta, a kako su ju hormoni sve više pucali, tako je i svaki novi seks bio sve divljiji. Na kraju sam doživio četverostruki orgazam za jednu noć kad je bila u osmom mjesecu trudnoće i kad sam joj razvalio šupak jer nije više htjela u pičku. Nakon što je rodila ostali su još mjesec i pol doma, a onda je i ona sa malim Lukom preselila u Munchen. Evo sad se spremam kod njih, pa sam se prisjetio svega od prošle godine. Do sad mi je to bio najbolji seks i skoro pa najduža 'veza' do sada. Od sada tražim samo neku kao Laura, što bi moglo potrajati.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija