Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

LEJLA

Uvod:

Lejla.. . ta prelijepa djevojka koju nikada sreo nisam i najvjerovatnije sresti neću. U stvarnom životu, stvarnog susreta nije bilo, ali se preko virtuelnog života odigralo nekoliko stvarnih događaja kod nas i između nas.

Upoznali smo se i stupili u kontakt preko jedne internet mreže na jednoj stranici, a dopisivanja smo vršili preko mejlova zbog obostrane sigurnosti. Prvo mi pažnju privukla njena nesvakidašnja ljepota. A posebnu pažnju su mi kasnije privukle njene riječi, u kojima mi je napisala da mnogo voli da čita erotske ispovjesti i priče, i da je to mnogo pali, uzbuđuje i zadovoljava. Naslućivalo se da se radi o djevojci kojoj jedino seksualno zadovoljavanje nije bilo u samom seksu, nego da je uživala i u nekim drugim stvarima koje su pobuđivale njenu strast i zadovoljavale do vrhunca strasti.Naša intezivna pisanja i spoznavanja jedno drugog su trajala par mjeseci a paralelno sa tim tu se pisalo i o vrelim pričama koje su pisane o željama, maštama, mjestima i načinima vođenja ljubavi kao i samozadovoljavanja, u kojima smo se oboje žestoko palili. Moja zadovoljstva su bila u tome što sam mogao nju zadovoljiti tim svim pričama, jer je ona više puta čitajući iste napaljivala se iznad svojih očekivanja i svršavala je kako mi je opisivala i u slikama predočavala, jako mnogooooo i jakooooo vlažno.

Ona je već tada počela da osjeća veća zadovoljstva i strast u pisanju i čitanju mojih vrelih priča i poruka, nego što je to kako kaže osjećala bilo kad prilikom vođenja ljubavi u prošlosti. To je meni jako značilo, i to mi je bio kako cilj tako i dalji stimulans da se granice strasti uz njeno dopuštenje pomjeraju, kako bi se i vrhunac doživljavanja napaljivanja, strasti i svršavanja podizao kod nje na veći nivo.U narednom periodu koji je trajao nekih 3, 4 mjeseca ona je uz prepiske sa mnom i čitanjem mojih priča i sugerisanja (šta, kako i na koji način da radi neke stvari) palila se, kad je bilo prilike mazila noge i macu i tako napaljena je dolazila kući i svršavala u prepisci sa mnom, a nekoliko puta je uspjela diskretnim maženjem i dodirima da svrši u kancelariji, restoranu i klupi u parku. A više puta se palila bez svršavanja čitajući moje poruke i zavisno od okolnosti mazila po nogama na sledećim mjestima: kod sestre u gostima, busu, kafiću, kancelariji, terasi stana, parku, u društvu, taxiju, haustoru.. . Sve je to činila ne samo iz mojih želja, činila je to jer su je sve te stvari palile mnogo i sve te stvari su je jako uzbuđivale zbog određenih rizika i podizale adrenalin u njoj kao i strast, A sve to je bilo nešto novo za nju, novo ali ipak jak razlog da ro sve čini dobrovoljno na šta ju je tjerala strast koju je osjećala prilikom svih tih 'akcija' koje je provodila iz poruka u djela.A sad priča:

Napisaću jednu priču od mnogih događaja između nas koji su se dogodili.

Ovaj događaj se odigrao kod nje u stanu. Toga dana smo nekih sat i po se dopisivali erotskim porukama i palili žestoko. Ja sam palio nju riječima a ona mene opisivanjem šta osjeća i kuda i kako se dodiruje, o njenoj maci kako iz nje curi i slično. Po mojoj želji kao i njenoj toga dana je na sebi imala samostojeće čarape i dugu kućnu haljinu sa razrezom do struka. Takva je ležala u krevetu, pisala sa mnom, dodirivala, palila, vlažila, macu mazila malo prstima a malo vibratorom koji bi usnama sisala kad bi ga svojim sokovima navlažila.

Tako vrela, mokra i nabijena maksimalnom strasti bila je spremna da za nekih 10-ak minuta svrši, ali sam ja odugovlačio kako bi se pohota njena i strast sve više sakupljala u njoj i kako bi erupcija prilikom svršavanja bila jako velika.Međutim tu našu igru koja se privodila kraju, prekinuo je jedan poziv na njenom telefonu. To je bila njena sestra koja je prolazeći tim dijelom grada pozvala je da vidi jeli kući da dođe na kafu. Rekla mi je da strast privedemo ubrzanije kraju, da svrši dok sestra nije došla. Rekao sam joj da neće svršavati sad, niti će žuriti kud, nego da.. . otključa vrata kako ne bi morala ustajati, da vibrator stavi-nabije u svoju vrelu macu željnu čvrstog i velikog k.. ca, da tako sjedne sa njim u sebi za sto, da tako dočeka sestru, tako pije kafu sa njom, a prije svega toga da zamoli sestru da im skuva kafu a razlog navede kao da je nešto glava boli.

Priča/događaji iz stana po Lejlinim riječima, Lejlinih usta i opisivanjima u mejlovima ka meni:
Ušla je sestra, pozdravila sam se sa njom sjedeći i kroz šalu rekla:
- 'ajde i ako si starija bar nekad ti meni kafu skuvaj, nešto nisam baš dobro'.

Starija-iskusnija sestra se samo nasmijala i rekla:
- 'pa ne bih ja rekla da si ti nešto bolesna, nego ti oči puno sjaje nekim čudnim toplim sjajem, prije bih ja rekla da si ti možda zaljublena'?
- Provalila me je dobrim dijelom, ja sam još više zasijala u licu kao što mi je sijao telefon od tvojih poruka.
- Dok smo sjedile za stolom i pile kafu uz neobavezne priče kojih se i ne sjećam, jer mi je sva pažnja bila usmjerena na vibrator u meni koji sam osjećala jako, a sve jače kada bih dupe ili noge pomjerila bilo kud, što me je još više palilo. A poruke od tebe su samo još više na moju uspaljenost dolivale ulje na vatru kao i same pomisli da SJEDIM PREKO PUTA SVOJE SESTRE U SAMOSTOJEĆIM, SA MOKROM MACOM SA VIBRATOROM U NJOJ I ČIJI SE SOKOVI CIJEDE NA MOJE BUTINE IZ NJE.

Sve to me neopisivo palilo da sam prosto imala osjećaj i strah da ću prilikom svakog prekrštanja nogu ili pomjeranja dupeta svršiti. Strah me bilo da mi se ne otme kontrola nad mojom napaljenosti i da ne svršim takva pred očima moje sestre.

- Ti si mi slao poruke, pitao, ispitivao kako se osjećam, kako je mojoj maci, jeli joj lijepo, vlaži li koliko.. . ! ! ! Govorio mi da češće prekrštam noge kako bi se vibrator u meni pomjerao i tako me još više uzbuđivao i tjerao na svršavanje a da mene to tjera na maksimalnu samokontrolu a što bi me sve to više i više palilo. Takav vulkan u sebi do tada osjetila nisam, samo sam jedva čekala da sestra ode i da erupcija strasti iz mene krene.

- Sestra mi se obratila u nekom momentu i konstatovala kako više gledam u telefon svojim sve sjajnijim i sjajnijim očima nego što gledam u nju dok priča.

I konstatovala po drugi put da ipak sam ja izgleda mnogo se zaljubila u toga nekoga ko mi piše i odvlači pažnju od nje. A ti si mi napisao kad sestra pođe, da ustanema i da je ispratim do vrata sa vibratorom u meni, i da se snalazim sa hodanjem, kako da hodam da slučajno mi on ne bi ispao iz mene dok nju pratim do vrata. Ta tvoja ideja mi je bila luda, a ja sam u svojoj strasti bila još luđa i poslušala sam te.

- Kada je sestra ustala da ide, ustala sam i ja da je ispratim. Kad sam ustala imala sam strah da mi vibrator ne ispadne, jer je moja maca bila jako mokra kao i on koji bi tako gladak od tih sokova možda mokao da isklizne iz mene. Ona je krenula ka vratima a ja za njom, osjećala sam ga u njoj i imala utisak da svaki korak koji napravim kao da ću da svršim. A moj hod bio takav, kao da su mi noge svezane, koračala sam stisnutih butina i koljena koliko sam mogla.

A osjećaj na mojim butinama koje su pritiskale vibrator, to se opisati ne može.

- Kada je sestra izašla, pozvala sam te i ako nisi bio sam u kancelariji. Ali si želio da od tog momenta slušaš mene, moja opisivanja mojih osjećanja, da slušaš moje uzdahe dok dolazim do vrhunca i da čuješ moje krike dok svršavam. Kad je sestra izašla, ja sam ruku stavila preko suknje i tako rukom ga pridržavala dok nisam na stolicu sjela. A onda sam jednu nogu digla na sto, druga je bila na podu i krenula sam da izvadim vibrator iz nje, nakon 45 minuta provedenog u njoj. Kad sam ga izvadila, bio je sav mokar i sa njega su kapale kapi mojih sokova dok ga nisam stavila u usta tako mokrog i popušila dok sam macu dodirivala. A nakon toga sam ga nabila u sebe i počela ga vaditi i nabijati u sebe jako i duboko, do slatkog bola i čuo si koliko sam se derala, stenjala i vrištala dok sam svršavala.

Potoci sokova su tekli iz mene. Evo i sad stoje ti bijeli tragovi po mojim crnim čarapama koji su tekli kad sam svršavala i koji su ostali od mojih sokova sa vibratora koji sam o čarape obrisala! ! ! !


To što sam ja čuo od nje kada me pozvala pred sam čin svršavanja i u toku svršavanja, to se opisati ne može. Koliko strasti, zadovoljstva, pohote.. . zbog njene napaljenosti kroz riječi i krike i uzdahe sam čuo, to se opisati ne može, to se doživjeti mora.

(žene koje pale moje priče, neka se jave na mejl dinamitzadinamitnu@gmail. com)

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija