Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

letnji vajb

Jednog sunčanog ljeta, Emma je odlučila napustiti svoju užurbanu svakodnevicu i otputovati na zasluženo letovanje. Rezervirala je smještaj u predivnom ljetovalištu pored tirkiznog mora i bijelih pješčanih plaža. Nije mogla dočekati da se opusti i uživa u zasluženom odmoru.

Kada je stigla u ljetovalište, odmah je bila očarana ljepotom mjesta. Odlučila je iskoristiti svaki trenutak i istražiti sve što taj raj nudi. Prvog dana na plaži, upoznala je Davida, šarmantnog i karizmatičnog muškarca koji je također bio gost u ljetovalištu.

David je odmah privukao Emmu svojim duhovitim razgovorom i strastvenim pogledom. Njih dvoje su provodili dane zajedno, istražujući ljepotu okoline, roneći u moru i smijajući se do suza. Bez obzira na to što su znali da njihov odnos može biti prolazan zbog odmora, nisu mogli zanemariti snažnu povezanost koja se razvijala među njima.Kako su dani prolazili, njihovi razgovori postajali su sve intimniji. Otvorili su se jedno drugome, dijeleći snove, strahove i želje. Emma je otkrila da je David slikar, a on je priznao da je njuškao inspiraciju za svoje slike u predivnim prizorima koje je susretao na putovanjima.

Jedne večeri, Emma i David su odlučili provesti vrijeme na izoliranom dijelu plaže, okruženi svjetlom zvijezda i zvukom valova koji se lome. Osjećali su se kao da su jedno, spojeni snagom ljubavi koja je rasla među njima. Emma je osjetila leptiriće u trbuhu i znala je da je zaljubljena.

Njihova ljubavna veza postajala je sve strastvenija, a njihovi dodiri sve intenzivniji. Svaki poljubac bio je ispunjen strašću i nježnošću. Bili su svjesni da će njihova ljubavna priča imati kraj kada se odmor završi, ali nisu dopustili da to umanji njihovu sreću i ljubav koju su dijelili.Posljednji dan njihovog odmora brzo se približio. Emma i David su odlučili iskoristiti ga do kraja. Proveli su cijeli dan zajedno, uživajući u svakom trenutku, ljubeći se na plaži
Lara je oduvijek sanjala o bijelim pješčanim plažama i tirkiznom moru. Stoga je odlučila rezervirati ljetni odmor na egzotičnom otoku. Kada je stigla na destinaciju, bila je očarana ljepotom mjesta i uzbuđena zbog avanture koja ju je čekala.

Na plaži je upoznala Alexa, šarmantnog i zagonetnog muškarca. Alex je bio avanturističkog duha i uvijek spreman na nove izazove. Njih dvoje su se brzo zbližili, dijeleći ljubav prema putovanjima, prirodi i istraživanju.

Dani su prolazili u nizu nevjerojatnih iskustava. Lara i Alex su zajedno istraživali netaknute plaže, ronili među koraljnim grebenima i penjali se na lokalne vrhove.

Svaki dan bio je ispunjen smijehom, avanturom i strašću.

Dok su se zajedno izgubljivali u prekrasnom zalasku sunca, osjetili su kako se među njima razvija nešto posebno. Njihove duše su se spojile na dubljoj razini, stvarajući neraskidivu vezu. Nisu mogli poreći snažnu privlačnost koja ih je povezivala.

Međutim, kako je odmor odmicao, morali su se suočiti s neminovnošću kraja. Osjećaji su postajali sve jači, a tuga zbog rastanka sve dublja. Lara je željela zadržati sjećanje na ovo nevjerojatno iskustvo, ali nije znala kako.

Posljednji dan njihovog letovanja bio je težak. Gledajući posljednji zalazak sunca na plaži, Lara i Alex su razgovarali o tome kako će im nedostajati jedno drugo. Bilo je tužno ostaviti sve te uspomene iza sebe.

Kada su se rastali na aerodromu, Alex je iznenadio Laru posebnim poklonom.

Dao joj je košaru s pismima, svakom slovu označenim jednim danom njihovog letovanja. U tim pismima bili su njihovi osjećaji, sjećanja i ljubav koju su dijelili.

Lara je svaki dan otvarala po jedno pismo, obnavljajući uspomene na njihovu ljubavnu priču. Ta pisma su postala most koji je spajao njihova srca, bez obzira na udaljenost koja ih je dijelila.

Iako su se vratili svojim svakodnevnim životima, Lara i Alex su ostali povezani. Udaljenost ih je u

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 1229

Autor priče

mladen
mladen
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 182 cm
Težina: 86 kg
Izgled: Vježbam svakodnevno!
Boja očiju: Tamno smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Ovan
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija