Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tetka me uvela u svijet seksa

Moja teta Jana je bila 10 godina starija od mene. Bila je sestra moje majke i 12 godina mlađa od nje. Uvijek me skoro svuda vukla, jako me voljela, a i ja nju. Kad sam bila mala, uvijek me pazila kad je trebalo. Kad je počela izlaziti s dečkima, ponekad bi me nosila tako da sam uvijek znao s kim izlazi.
Kad sam imala 13 godina udario me pubertet i lijepo sam napredovala i razvijala se. Počeo sam i ja drkati, a kurac mi je lijepo narastao i udebljao se. Budući da smo teta i ja bile jako bliske i gotovo uvijek zajedno, ona se nije sramila presvući dok sam ja bila u njenoj sobi, a čak se par puta dogodilo da sam je vidio golu. On me kupao do 12 godine. Kad sam ušao u pubertet, naravno, prestala me kupati, ali se nastavila presvlačiti pred ženom bez srama, ostala bi samo u grudnjaku i gaćicama.

Inače je bila zanosna brineta, prekrasne zaobljene zadnjice, sise malo veće od tri, lijepih nogu i jako slatka.
Kad sam ušao u pubertet i počeo drkati, ona je naravno bila prva na koju sam se najviše napalio. Bila mi je najbliža, jako smo se voljele i znao sam gotovo svaki detalj njenog tijela. Puno sam drkao i gotovo uvijek zamišljao njezino tijelo. Koristio sam svaku priliku da je zagrlim i slučajno joj dodirnem sise ili zadnjicu.
To se dogodilo kad sam završio prvi razred srednje škole. Moja teta je imala dečka s kojim je hodala malo duže i uplatili su si ljetovanje na moru. Desetak dana prije odlaska su se jako posvađali i moja teta je prekinula s njim. No, uplata za godišnji odmor je ostala, a mama je predložila da me povede sa sobom, jer to ljeto nisam mogao nikamo s obitelji.

Naravno, teta Jana je to sa zadovoljstvom prihvatila, a i ja sam. Stigli smo na more i smjestili se. Trebali smo dijeliti bračni krevet, jer je bilo predviđeno da idu njih dvoje, pa su to i tražili prilikom plaćanja.
Teta me malo zezala, jer je znala da sam malo sramežljiv kad su cure u pitanju, kao sad spavamo zajedno, sad smo par i tako dalje. Malo sam se zacrvenio, ali prihvatio sam šalu, pa sam se i ja šalio, pa sad moramo spavati goli.
“Vidi malog, a kako znaš da parovi spavaju goli” – nastavila se šaliti
Bilo me je malo sram što sam tako nešto rekao, ali me teta zagrlila i poljubila u obraz
- Samo te zezam što si se naljutio - nasmijala se.
Kako smo stigli oko podneva, malo smo se sredili i dogovorili da idemo na plažu.

Skinuo sam majicu i uzeo kupaći sa sobom, pa sam otišao u kupaonicu presvući se. Brzo sam završila i izašla, a teta je imala samo donji dio pa je obukla gornji dio bikinija. Kad me ugledala samo je okrenula leđa i nastavila, iako sam joj na trenutak vidio gole sise.
Ubrzo smo završili, uzeli sve što nam je trebalo i otišli. Plaža je bila jako blizu, ali smo kasnili i nije bilo ležaljki, pa smo postavili podmetač.
“Dođi ovamo da te namažem kremom, nemoj da se opečeš prvi dan” – rekla je
Legla sam potrbuške na strunjaču i teta mi je namazala leđa i noge, zatim sam se okrenula i namazala se po grudima i stomaku. Sada je legla i ja sam je mazio, prvo po leđima pa po nogama. Milovao sam je dok joj nisam došao blizu dupeta, a zatim sam prestao.

Kupaći joj je prekrivao tek pola stražnjice.
“Hajde mali, neću da mi izgori guzica da ne mogu sjediti”, rekla je
Izlio sam joj kremu na noge ispod guze i prvo joj mazao noge, a zatim guzu. Kurac mi se u tom trenutku počeo buditi. Završio sam špicu i rekao da se idem okupati, da mi ne vidi oteklinu na kupaćem kostimu koja je bila sve veća. Ubrzo mi se pridružila i dugo smo se kupali šaleći se dok smo bili u vodi. Prije nego što je pao mrak, krenuli smo u sobu. Nakon toga je uslijedilo tuširanje. Prvo sam se istuširala ja, a onda teta. Kada je izašla, bila je umotana samo u ručnik koji joj je bio ispod guze i prekrivao joj je samo mali dio nogu. U rukama je nosila naše kupaće kostime i ručnike s plaže, pa je izašla na terasu da ih prostre da se osuše. Ležao sam na leđima na krevetu i gledao nešto na TV-u.

Sjela je na drugi kraj kreveta i utrljala kremu na noge. Ustala je i navukla gaćice. Bila mi je okrenuta leđima. Uzela je i žutu veliku majicu, zatim je skinula ručnik i obukla dugačku majicu koja joj je pokrivala tijelo do guze. Kad je završila, ponovno je izašla na terasu prostrti ručnik. Kad je ušla, pogledao sam je i jasno sam mogao vidjeti njene tvrde bradavice koje su se vidjele na majici, a kako je majica bila dosta otvorena vidjelo joj se pola sise.
Sve me to jako uzbudilo, ali srećom, na sebi sam imala široke hlačice pa mi se oteklina nije puno vidjela. Otrčao sam u kupaonicu i nakon nekoliko poteza rukom po kurcu sam došao. Kad sam se vratio u sobu, teta je ležala na krevetu. Ležala je na leđima i gledala televiziju.

Noge su joj bile malo raširene pa sam mogao vidjeti bijele gaćice između nogu. I ja sam legao na krevet.
“Oh, tako sam umorna, slažeš li se da nešto pojedemo i onda spavamo?” upitala je
“Ovo sunce i voda učinili su me slabom nakon putovanja”, nastavila je
"Slažem se", rekao sam
Ustali smo i sjeli za stol, pojeli kiflice koje smo ponijeli za put, teta je brzo pospremila stol i otišla spavati. Uzeo sam limenku Cole i izašao na terasu da je popijem. Nakon petnaest-dvadeset minuta vratila sam se u sobu, a teta je već spavala. Ležala je na lijevom boku, a desna joj je noga bila prekrižena preko lijeve i savijena u koljenu. Majica joj je bila malo podignuta do pola stražnjice, tako da su joj se gaćice jasno vidjele. Vani se već smračilo, a u sobi je bio uključen samo televizor. Nisam mogla spavati, pa sam se cijelo vrijeme vrtjela uokolo, gledajući u tetinu zadnjicu napola prekrivenu gaćicama.


Ugasio sam TV i pokušao zaspati, ali nisam mogao. Prišao sam bliže teti i dok mi je bila okrenuta leđima zagrlio sam je. Čvrsto je spavala, ali kad je u snu osjetila moj zagrljaj, malo mi se približila, tako da je svojom guzom malo dodirnula moj nabrekli kurac. Instinktivno sam malo protrljao svoj kurac po njezinoj guzi. Jako mi se svidjelo i tako sam i ostala, pa sam nakratko zaspala. Ne znam koliko sam dugo spavao, ali probudio sam se nakratko. Ležao sam na leđima, a na lijevoj ruci mi je bila tetkina glava, dok je jedna njena ruka i noga bila iznad mene. Malo sam podigao glavu i vidio kako joj je majica zadignuta, a mjesečeve zrake obasjale su joj bijele gaćice. Osjetio sam njezinu pičku kako mi pritišće kurac. Noga joj je bila postavljena tako da je moj kurac bio točno između njezinih nogu, a njezina glavica je pritiskala moj donji dio trbuha.

Svoju desnu ruku koja je bila slobodna, pomaknuo sam je natrag točno onoliko koliko joj je majica bila podignuta. Instinktivno sam je milovao po golim leđima. U tom trenutku teta je malo podigla glavu i otvorila oči.
“Jesi li se probudio, mali?” upitala je
“Da” – rekla sam snenim, pomalo uplašenim glasom
“Osjećam da si jako napaljen,” rekla je, trljajući svoju macu malo po mojoj kiti
“Jesam li te toliko napalila ili sanjaš neku curu s plaže?” upitala me poljubivši me u obraz.
Nisam znala što bih rekla.
"Hej dušo, nemoj se sramiti", rekla je i zavukla ruku u moje kratke hlače.
“Bogami, lijepo si narastao, cure će poludjeti za tobom” – rekla je dok mi je milovala kitu.
“Sad će te teta naučiti kako se ponašati s curama” – rekla je i skinula mi hlačice.
Iskočio mi je kurac.

Skinula je gaćice i majicu i gotovo gola legla na mene.
"Otvori usta da te teta nauči kako se ljubiš", rekla je i gurnula jezik u moja usta.
Ubrzo smo se lizali jezicima, a ona je rukom drkala moj kurac. Jednom rukom sam je pomilovao po guzi. Podigla je nogu koja je bila iznad mene i stavila moju ruku na svoju mokru pičku. Milovao sam joj macu i prstima tražio rupicu. Gurnuo sam jedan prst unutra.
“Ne mogu više mala” – rekla je i zajahala preko mene.
Stavila je moj kurac koji joj je bio u ruci na svoju pičku i zabila se u nju.
"Uhhhhhhhhh napokon nešto tvrdo i veliko", rekla je i počela brzo gurati moj kurac
Kako sam cijelu noć imao erekciju, nakon nekoliko potisaka počeo sam svršavati u tetinu macu. Ne znam je li to osjetila, ali nastavila se nabijati na moju kitu koja uopće nije padala.

Uzela je moje ruke i stavila ih na mene

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija