Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Tetka me uvela u svijet seksa II

Teta se malo uspaničila da sam je preparirao.
"Nije joj to trebalo u meni, ali nisi ti kriv, u redu je", rekla je
Malo sam se uplašio u tom trenutku.
"Pa nisam znao, teta, ne želim više biti s tobom", rekao sam
"Nadam se da se ništa neće dogoditi, ali kada to učinite, možete tako i nastaviti", rekla je
Zagrlila me i malo smo se ljubili, a onda zaspali.
Probudio sam se i otvorio oči, vani je bio dan, sunce je sjalo, a moj kurac u tetinim ustima. Ne znam koliko mi je dugo pušila, ali svršio sam joj u usta. Sve je usisavala i gutala. Kad mi je stisnula spermu, ostala je tako tvrda, da uopće nije omekšala
“Mali, ti uvijek imaš erekciju, što ti se događa”, rekla je
Ustala je, zajahala me i naletjela na moj još ukočeni kurac. Uhvatio sam joj sise i gnječio ih, a ona, nabijena na moj kurac, gnječila ga je guzicom.

Vozila se tako neko vrijeme, a onda je spustila glavu na poljubac, a ja sam rukama uhvatio njezinu zadnjicu i snažno je stisnuo povukavši je na svoju kitu. Ubrzano je disala i stenjala, a ja sam je nabio do jaja i ponovno počeo prazniti, ali sada u njezinu macu. Dok sam svršavao, pomaknuo sam joj zadnjicu malo naprijed-nazad po svom kurcu, i nastavio je jebati, ali u tom trenutku i ona je svršila glasno stenjući. Kad je završila, ustala je s kite i priljubila se uz mene.
"Daj mi to odostraga", rekla je
Ustao sam i dok je bila opkoračena, uhvatio sam je za bokove i raširio joj stražnjicu. Zagladio sam spermu koja je tekla s njene mace na noge. Naciljao sam joj pičku i spustio je do jaja.
"Joooooooo maliiiiiii" vikala je
Čvrsto sam je držao za bokove i snažno je ševio. Izvadio bi ga do kraja i gledao kako moja sperma, kojom sam je maloprije napunio, izlazi iz njezine mace, pa sam ga opet snažno nabio do jaja.

Ne znam točno koliko je trajalo, ali moja je teta nekoliko puta svršila i glasno stenjala od užitka. Sve me to napalilo i nakon posljednjeg orgazma koji je doživjela ponovno sam je počeo puniti spermom. Odgurnuo sam se do jaja i ostao u njoj glasno stenjući.
"Jooooo dušo, konačno si gotov, molim te prestani, ne mogu više", rekla je
Međutim, ni bez toga mislim da više ne bih mogao. Legao sam pored nje. Oboje smo teško disali. Nakon desetak minuta teta je došla k sebi.
"Mala moja, ti si kao sex mašina. Uf, mislim da ćemo imati divan odmor", rekla je i čvrsto me zagrlila, ljubeći me po cijelom licu.
"Tko bi rekao da se ovaj sramežljivi tako dobro ševi, mmmmm teta te ljubi u taj kurac" ustala je i poljubila moj kurac koji je bio sav ljepljiv od sperme njene pune pice.


Zatim je zagladila kako joj sperma teče niz noge. Raširila je pičku rukama i gledala kako izlazi još sperme.
“Pa mali koliko imaš sperme u sebi, ja sam skroz sita, ovo ne prestaje curiti”, rekla je pa ustala i otišla u kupaonicu.
Ležao sam tako još malo, a onda sam i ja otišao u kupaonicu. Teta je sjedila na wc školjki i širila macu da je ne isprazni od moje sperme. Stajao sam pod tušem i tuširao se. Nakon nekoliko minuta, teta je ustala i pridružila mi se pod tušem. Još smo se ljubili i mazili pod tušem. Ja sam prvi završio, a ona je ostala još malo. Izašla sam umotana u ručnik na terasu i uzela kupaći kostim. Kad je teta izašla iz kupaonice, bila je gola i brisala se ručnikom. Uzela je bikini iz ormara i obukla ga. Bio je to vrlo seksi bikini, jednobojan, u boji kože, koji joj je prekrivao malo grudi, a donji dio je bio jako otvoren sprijeda, a straga je bio skoro kao tange.

"Ajme teta, kako si seksi, netko će te ukrasti na plaži" malo sam se našalio "Već sam se napalio"
"Molim te nemoj više, upravo sam se očistila, ne želim da mi sperma teče niz noge na plaži" nasmiješila se
Išli smo na plažu, jedva našli ležaljke, pa sam otišao kupiti nešto za jelo. Bili smo siti pa smo se namazali kremom, ali sad skroz. po cijelom tijelu i sprijeda i straga. Ljudi su nas malo čudno gledali jer smo ponašanjem izgledali kao par, ali njima je sve to bilo malo sumnjivo. Moja teta je bila mlada djevojka, a ja sam bila dosta razvijena, ali sam se još razvijala, tako da jesmo i nismo izgledali kao par. No, mojoj teti to očito nije bilo svejedno, pa sam i ja prihvatio njeno ponašanje, pa smo se na plaži malo ljubili i mazili, naravno u granicama pristojnosti.


Međutim, sve me to jako napalilo. Pogotovo kad sam vidio koliko je seksi u tom bikiniju i kako su svi buljili u nju kad je ustala, pa sam jedva suzdržavao kurac. Pošto smo donijeli luftmadrac, uzela ga je teta i pozvala me u vodu.
- Mali, idemo još malo - rekla je i popela se na madrac.
Ona je legla na leđa i malo zaveslala rukama, a ja sam zaplivao iza madraca i malo ga gurao dok sam imao predivan pogled između njenih nogu. Kad smo se malo udaljili od plaže, raširila je noge i spustila ih u vodu tako da joj se maca ocrtavala na kupaćem kostimu. Otišli smo prilično daleko i stali. Dok je ležala, prišao sam joj i počeli smo se ljubiti. Rukom sam skinuo gornji dio i njezine ljupke sise bile su slobodne. Vidio sam kako joj strše bradavice pa sam ih uzeo u usta i počeo sisati, a jednu sam joj ruku stavio među noge i milovao joj macu.

Kurac mi je potpuno tvrd.
"Teta, želim te jebati", rekla sam
Nije rekla ništa, samo se spustila u vodu pored mene. Rukama se držala za madrac. Prišao sam joj s leđa. Svukao sam kupaći kostim u vodu samo da oslobodim kurac i jaja, zatim sam je uhvatio za guzu i milujući je pomaknuo u stranu. Zgrabio sam kurac rukom i pogladio joj glavić mace, a zatim sam ga gurnuo u nju. Položila je glavu na ruke, a ja sam se naslonio rukama na madrac do njezina i ševio je. Mislim da je i ona bila jako uzbuđena zbog svega ovoga, ševiti se u vodi, malo dalje od plaže, ali ipak oni na plaži su mogli pretpostaviti što radimo. oboje smo brzo stenjali i teško disali, tako da smo za nekoliko minuta zajedno svršavali.
"Mmmmmm ljubavi moja malena, ovo je bilo tako dobro" rekla je zadovoljno
Zavukla je ruku između nogu i gurnula ruku u macu kako bi sperma izašla iz nje.


“Nadam se da mi neće biti po nogama kad izađemo van”, rekla je smijući se
Nakon seksa u vodi, polako smo se vratili na plažu. Bilo je negdje oko 5 popodne. Kako smo već bili gladni, skupili smo stvari i otišli kupiti nešto za jelo prije nego što smo se vratili u sobu. Prvo što smo učinili bilo je da smo otišli pod tuš i ponovno se poseksali.
Nastavak slijedi

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 5238

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija