Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

LIDIJA, MAMA MOGA PRIJATELJA

Već neko izvjesno vrijeme karam mamu od svog prijatelja Bojana, ime joj je Lidija. U početku je to bio čisti sex koji je prešao u malo veću dimenziju to jest između Lidije i mene rodila se ljubav. Iako je starija od mene dvadeset godina, ja sam napunio 20, a njoj je 40 godina, a izgleda kao da joj je 25. Bojan i ja smo vršnjaci, Lidija je Bojana rodila sa nepunih 17 godina, njegov otac nikada ga nije priznao tako da je vrlo mlada postala samohrana majka. Lidiji nije bilo lako u životu sama je podigla Bojana boreći se da mu pruži najbolje u životu, jedinu pomoć koju je imala bila je njena tetka kod koje je živjela jer je njen otac zbog svoje zadrtosti izbacio ih iz njihove obiteljske kuće.

Lidija je bila sposobna tako da je uspjela naći dobar posao kupiti stan i Bojanu pružiti apsolutno sve bila je baš prava lavica u životu pa tako i u krevetu. Bojana i Lidiju upoznao sam kada su se doselili u kvart u kojem živim i sad. Bojan i ja postali smo najbolji prijatelji često sam dolazio kod Bojana pa čak nekad i prespavao vikendom kad smo ostajali do kasno igrajući igrice na playu ili kompjutoru, toliko često sam bio kod njih da sam u njihov stan ulazio kao da ulazim u svoj. Do tog dana Lidiju nisam gledao kao nekoga koga bi jebao jer je ona bila mama moga prijatelja iako sam gledao i drkao na porniće MILF tematike zajedno sa Bojanom. Tako je bilo sve do toga dana kada sam je vidio kako se sunča samo u toplesu na svome balkonu, nisam mogao a da se ne napalim jer ipak hormoni u teenagera luduju sto na sat. I tu je krenula naša romansa. Tako sam i tog dana došao kod Bojana ne zvoneći na vratima, ušavši u stan otišao sam do Bojanove sobe misleći da je on tamo. Kako ga nisam tamo našao otišao sam u dnevni boravak, ali ga nisam našao ni tamo, a onda sam ugledao Lidiju bio sam zapanjen prizorom koji sam ugledao. Na terasi je ležala njegova mama Lidija i sunčala se.

Ležala je na ležaljci okrenuta tako da je njena glava bila okrenuta vratima balkona tako da me nije mogla vidjeti. Bila je u toplesu, a dolje je imala samo tangice, gledao sam kao opčinjen u njene sise velikih aureola i bradavica. Inače ima plavu dugu kosu, srednje je visine, lijepog lica, oko 60-etak kg, uskoga struka sa širim širim bokovima.

Srce je počelo da lupa kao ludo, podigla se sa ležaljke uzela ulje i počela da se maže po sisama, trbuhu, butinama kurac mi je bio već jako tvrd malo sam se udaljio sam skrivajući se iza zavjese za svaki slučaj ako se ustane i krene prema vratima da budem spreman zbrisati u Bojanovu sobu. Počela je da se diže sa ležaljke vidjevši to prepao sam se da me ne ugleda i u trenutku sam bio na vratima dnevnog boravka, ali ona nije krenula prema vratima nego je počela skidati svoje tangice ponovno je legla na leđa ja sam ponovno prišao do balkonskih vratiju skrivajući se iza zavjese malo razmaknuo da imam malo bolji pogled. Kada sam joj vidio pičku koja je dolje bila sva izbrijana samo sa tankom crtom koju je imala iznad glatke pičke. Gledao sam i upijao svaki dio njenog savršenog tijela. Kurac mi se toliko ukrutio da sam mislio da će da se razletiimao sam reakciju dole, zavukao sam ruku u hlače i izvukao ga van počeo sam da ga drkam gledajući njeno tijelo koje se caklilo i presijavalo od ulja na suncu. Bio sam pri kraju i otišao sam do wc da ga izdrkam kako slučajno ne bi ostavio svoje tragove na zavjesama.

U wc-u sam nastavio ga drkam zamišljajući njene obline. Odjednom sam čuo kvaku i vrata koja su se otvorila. Držeći ga u ruci okrenuo sam se i na vratima vidio Lidiju. Kako je ušla ostala je u šoku ne znajući što ja radim sa dignutim kurcem u ruci i što ja radim tu. I ona je bila skroz gola kada je ušla u wc. , nije se pokrila rukama, a ni ja ga nisam vraćao kurac u svoje hlače. Crven u licu pomislio sam sad sam gotov i čekao njenu reakciju u očitavanju bukvice i svega što ide sa tim, umjesto toga ona ih je samo zatvorila i zaključala. Počela je da mi prilaz mi je sva mirisna od tog ulja za sunčanje, osjetio sam trnce po cijelom tijelu. Baš si porastao Davore rekla je Lidija ostao sam ukopan na mjestu, ali kurac mi je i dalje stajao ukrućen. Prišla mi je i lagano rukom primila moj kurac lagano ga milujući. Davore imaš lijep kurac, a ja se nisam jebala dugo vremena rekla je Lidija, nisam znao što reći nego sam samo izustio "a Bojan", ne brini se za to biti će to naša tajna rekla je Lidija.

Lidija je kleknula i njena glava i njena usta bila su blizu moga glavića, isplazila je jezik i liznula glavić, pa onda ga počela lizati cijelom dužinom kao i moja nabrekla jaja, pa ga je opet cijelom dužinom lizala sve do samog vrha stavljajući ga potom cijelog usta, ubrzo je jednostavno nestao u njenim ustima. Njene usne i usta samo su ga gutale, nestajao je i opet se pojavljivao sav mokar pušila mi je kurac tako dobro da nisam mogao više izdržati i samo sam se počeo prazniti u njena usta, malo se zagrcnula, ali ga nije vadila već ga je samo nastavila sisati i pušiti, nije puno trebalo da ponovno bude krut jer se zapravo nije ni spuštao. Zatim se Lidija pridigla, okrenula se i naguzila rukama je raširila guzove pred mojim očima otvorio se lijep ružičast šupak kao i njena pička, sreća da sam se educirao gledajući porniće tako da sam znao što moram činiti, najprije sam ga liznuo sam ga bi počeo da ga ližem prelazeći na njenu pičku, zatim je podigla nogu na rub kade sve više šireći svoju pičku ja sam je lizao, a ona me je jako držala za glavu sve me više pritišćući na njenu pičku ja sam samo nastavio da ližem i guram prste u njenu pičku. Lidija je stenjala miješajući svojim bokovima, a iz nje je curio nektar koji me je raspametio.

Zatim me je podigla, uzela za kurac, malo ga prodrkala i namjestila na ulaz svoje pičke gurajući mi glavić u nju. Gurnuo sam ga do kraja, nabijao sve jače i jače rukama sam mijesio njene sise navlačeći je na kurac, ah ah ah mmmm da jače jače Davore jebi me nabi mi ga jako govorila mi je Lidija. Jebao sam je što sam mogao i umio jače i brže, a onda se samo začulo dugačko ahhhhh i Lidija je počela da svršava. Zatim smo se spustili na pod ja sam bio na leđima, a ona me opkoračila i sjela na kurac. Oslonila se na moja prsa zabacivši glavu i počela da se nabija na kurac kao luda, bilo je divlje sad ja više nisam jebao nju nego ona mene. Davala si je tempo kakav je ona željela, čas me jebala jako čas sporije pa nabijena do samih jaja mrdala svojim kukovima u svim smjerovima pa opet jako i divlje. Od tog njenog jebanja mene nisam dugo mogao izdržati, a to sam joj i rekao, međutim Lidija nije stajala već se samo nabijala govoreći mi da još malo izdržim svršili smo skoro zajedno ni sam ne znam koliko sam sperme ispucao samo ovaj put u njenu utrobu. Nagnula se na mene i počela da me ljubi, a onda se spustila do moga kurca i isisala i zadnju kap moje sperme. Zatim se samo ustala i otišla pod tuš, a ja sam podigao hlače i samo izletio iz wc-a kao i iz stana. Dok sam silazio niz stepenice nisam mogao vjerovao što mi se upravo dogodilo. samo sam molio boga da na stepenicama sretnem Bojana. Nakon tog događaja nisam uopće dolazio do Bojana neko vrijeme dok mi nije rekao kako njegova mama pita što mi se dogodilo i zašto ne dolazim. Nisam mu mogao reći zašto iako me to na neki način kopkalo i mučilo jer ipak smo mi najbolji prijatelji.

Poslije nekog vremena opet sam počeo dolaziti kod njih, Lidija i ja uspjeli smo da popričamo o događaju koji se desio i oboje smo došli do zaključka kako je oboma bilo lijepo tako da smo nastavili sa našim viđanjima iz kojeg se rodila i ljubav. Sad je ostao samo problem kako to reći Bojanu kojem bi ubrzo mogao umjesto prijatelja postati očuh.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija