Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lidijina analna uživanja

Nazvao sam Lidiju oko 18 sati i javila se odmah nakon drugog zvona. Predstavio sam se i u njenom glasu se osjetio osmijeh. Dogovorili smo se brzo da dođem kod nje oko 19 sati, te mi je objasnila gdje je ona.

U par minuta do 19 sati sam parkirao pred jednom kućom u predgrađu sa pogledom na more, te sam pozvonio i ušao kad su se vrata automatski otvorila. Čekala me na vratima u haljini sličnoj onoj koju je imala u ordinaciji, ali puno ljepšoj. Široko mi se nasmješila, a ja sam joj pružio buket cvijeća i bocu vina koje sam kupio usput.

- Nisi trebao -rekla je dok je uzimala buket i vino, te me pustila kraj sebe u kuću, a kad je zatvorila vrata zagrlila me i poljubila, a ja joj uzvratio poljubac i zagrljaj.
- Dođi -rekla je i krenula prema kuhinji odakle je fino mirisalo, pa mi natočila čašicu pića, ugasila štednjak i povela me u blagavaonicu za stol. Zatim nam je donijela večeru, tjesteninu sa plodovima mora, pa smo otvorili i onu bocu vina, a na kraju je donijela sladoled kao desert, ali smo zaključili da bi mogli malo pričekati sa njim. Ja sam još dodao da bi sladoled volio sa nje pojesti, a ona me samo pogledala i nasmješila se, te rekla da ne idemo u dnevni već na gornji kat. Povela me uz stepenice i ja sam uživao gledajući njenu zamamnu stražnjicu kako se ljulja dok hoda ispred mene, pa sam ju malo i pomazio, na što je ona samo uzdahnula.

Došli smo u njenu spavaću sobu gdje je bio veliki krevet sa mekanim jastucima, hrpom njih. Legla je na krevet i istegla se na njemu, a ja sam joj prišao i krenuo rukom uz njene noge prema njenoj pici. Koža njenih nogu je bila glatka i meka, a ja sam išao sve više prema njenoj pici. Ona je lagano uzdisala i malo raširila noge, a kad sam ušao ispod haljine samo se je stresla. Kad sam dotakao njene gaćice bila je već mokra, pa sam lagano prstima klizio po njima. Zadigao sam joj haljinu i ugledao bijele gaćice, te se spustio do njih i počeo joj ljubiti picu preko gaćica. Zastenjala je lagano, a onda sam odmaknuo gaćice i počeo joj ljubiti klitoris i brežuljak, a ona je raširila noge, pa sam zabio jezik u njenu picu i počeo ju zdušno lizati. Ona se trzala i stenjala dok sam joj lizao picu iz koje je curilo sve jače. Gurnuo sam joj dva prsta u picu i jebao ju tako, a ona se samo trzala i grčila dok nije svršila, a svršila je obilno, pa sam joj oblizao picu i pokupio njene sokove. Bili su slankasti, ali mi nije smetalo.

Ona se uspravila na krevetu, pa sam joj skinuo haljinu i sise su bile oslobođene, a ona se odmah riješila gaćica, te pomogla meni da se skinem. Ubrzo smo oboje bili goli na krevetu, i uhvatili se u klinč. Grlili smo se i ljubio sam ju po tijelu, naročito se zadržavši na njenim sisama koje su fino mirisale, kao i ona cijela. U jednom trenu smo završili u pozi 69, pa mi je počela pušiti kurac, a ja sam se uhvatio lizanja dijela između njene pice i šupčića, a onda joj stavio prste u guzu. Samo je zadovoljno zamumljala sa kurcem u ustima, a onda se uspravila i sišla sa mene, te uzela onaj sladoled i došla natrag na krevet. Izvukla je dio sladoleda i stavila ga na moj kurac. Hladnoća sladoleda me je lagano stresla, a ona se samo nasmješila i ponovo uvukla kurac u svoja usta, te mi oblizala sladoled sa njega, pa onda ponovila sve. Ja sam bio na granici svršavanja, a njoj se očito tako sviđalo jer me je još malo mučila, a onda se odmakla i pružila mi kutiju sa sladoledom, pa legla na trbuh. Ja sam uzeo kutiju sa sladoledom i došao do njene guze, pa izlio malo otopljenog sladoleda po njoj tako da je ušao između guzova. Ona se trgla i nasmijala, a ja sam joj počeo lizati guzu, te posebno šupak. Trzala se kad bih joj jezikom bušio šupak, a onda sam dodao još malo sladoleda, onog neotopljenog i hladnog. Trznula se kad joj je hladno došlo na vrh šupka, a ja sam ju odmah počeo lizati. Izvijala se ispod mene od uživanja, a iz pice je već počelo curiti. Nisam htio više čekati jer mi je kurac bio bolno napet, pa sam se namjestio sa glavićem na ulaz i polako ga gurnuo unutra. Zastenjala je i vrisnula:

- Jebiiii meeeeeee.. ..

I počeo sam ju jebati. Zabijao sam joj kurac u šupak oslonivši se na krevet dok je ona stenjala i cvilila ispod mene. Jebao sam ju žestoko povremeno dodajući sladoled na njen šupak koji sam utrljavao svojim kurcem u njega. Ubrzo je zaurlala i zgrčila se stisnuvši svojim čmarem moj kurac pa se nisam mogao pomaknuti. Svršavala je kao luda, a ja sam čekao da se smiri i onda opet nastavio sa jebanjem, ali ne dugo jer sam i ja uskoro napunio njen šupak sa svojom spermom. Ovo mi je bilo četvrto svršavanje danas i neki svojevrsni rekord za mene, ali sam osjećao da bi mogao još, jer me Lidija strahovito palila.

Nakon svršavanja ostali smo ležati jedno kraj drugoga zagrljeni, a ona je zabila svoju glavu između moje ruke i prsa, te smo tako ležali, kad je rekla:

- Ja mislim da ti je dosta za danas, šta kažeš?
- Kako to misliš? -upitao sam ju u čudu.
- Pa da te ne izmorim previše za sutra ujutro.. -gledala me sa smješkom.
- Šta ima sutrašnje jutro sa ovim danas? -i dalje sam bio zbunjen.
- Sutra je subota i ne radim, a htjela bi da prenoćiš noćas. Sutra imam jedno iznenađenje za tebe.
- Kakvo iznenađenje? A šta će ti reći muž na to?
- Ja sam solo, a znam da si i ti solo..
- Kako znaš? -i dalje mi ništa nije bilo jasno.
- Pa rekao si sestri da nisi u braku kod naručivanja za pregled prostate i da trenutno nisi u vezi.. -gledala me svojim zelenim očima i ja sam se polako prisjećao razgovora sa sestrom koji mi je tada bio čudan, jer je tražila podatke o bračnom životu, seksualnim sklonostima i drugom, ali mi je sad bio sve jasniji, te sam ju odlučio upitati ono o čemu sam razmišljao kad ssam išao iz bolnice:
- Nego.. pretpostavljam da nisam jedini koji je ono doživio u ordinaciji?
- Nisi.. ali si jedini kojem sam dala svoj broj mobitela, jer si mi se svidio odmah, a kad sam ti vidjela kurac znala sam da ćeš biti moj.
- Aha.. A Martina? Kako se ona uklapa u sve to?
- Hmmm.. . pitaj ju ujutro -rekla je i počela se smijati vidjevši moje lice.

Zagrlili smo se i počeli ljubiti te smo se još jednom dobro izjebali, ali sam joj ovaj put svršio u picu, a nakon toga smo zaspali. Ja sam zaspao sa mislima na jutro i nestrpljenjem da vidim šta će se desiti.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija