Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Lidijina analna uživanja

Ocjena: 5

Nazvao sam Lidiju oko 18 sati i javila se odmah nakon drugog zvona. Predstavio sam se i u njenom glasu se osjetio osmijeh. Dogovorili smo se brzo da dođem kod nje oko 19 sati, te mi je objasnila gdje je ona.

U par minuta do 19 sati sam parkirao pred jednom kućom u predgrađu sa pogledom na more, te sam pozvonio i ušao kad su se vrata automatski otvorila. Čekala me na vratima u haljini sličnoj onoj koju je imala u ordinaciji, ali puno ljepšoj. Široko mi se nasmješila, a ja sam joj pružio buket cvijeća i bocu vina koje sam kupio usput.

- Nisi trebao -rekla je dok je uzimala buket i vino, te me pustila kraj sebe u kuću, a kad je zatvorila vrata zagrlila me i poljubila, a ja joj uzvratio poljubac i zagrljaj.
- Dođi -rekla je i krenula prema kuhinji odakle je fino mirisalo, pa mi natočila čašicu pića, ugasila štednjak i povela me u blagavaonicu za stol. Zatim nam je donijela večeru, tjesteninu sa plodovima mora, pa smo otvorili i onu bocu vina, a na kraju je donijela sladoled kao desert, ali smo zaključili da bi mogli malo pričekati sa njim. Ja sam još dodao da bi sladoled volio sa nje pojesti, a ona me samo pogledala i nasmješila se, te rekla da ne idemo u dnevni već na gornji kat. Povela me uz stepenice i ja sam uživao gledajući njenu zamamnu stražnjicu kako se ljulja dok hoda ispred mene, pa sam ju malo i pomazio, na što je ona samo uzdahnula.

Došli smo u njenu spavaću sobu gdje je bio veliki krevet sa mekanim jastucima, hrpom njih. Legla je na krevet i istegla se na njemu, a ja sam joj prišao i krenuo rukom uz njene noge prema njenoj pici. Koža njenih nogu je bila glatka i meka, a ja sam išao sve više prema njenoj pici. Ona je lagano uzdisala i malo raširila noge, a kad sam ušao ispod haljine samo se je stresla. Kad sam dotakao njene gaćice bila je već mokra, pa sam lagano prstima klizio po njima. Zadigao sam joj haljinu i ugledao bijele gaćice, te se spustio do njih i počeo joj ljubiti picu preko gaćica. Zastenjala je lagano, a onda sam odmaknuo gaćice i počeo joj ljubiti klitoris i brežuljak, a ona je raširila noge, pa sam zabio jezik u njenu picu i počeo ju zdušno lizati. Ona se trzala i stenjala dok sam joj lizao picu iz koje je curilo sve jače. Gurnuo sam joj dva prsta u picu i jebao ju tako, a ona se samo trzala i grčila dok nije svršila, a svršila je obilno, pa sam joj oblizao picu i pokupio njene sokove. Bili su slankasti, ali mi nije smetalo.

Ona se uspravila na krevetu, pa sam joj skinuo haljinu i sise su bile oslobođene, a ona se odmah riješila gaćica, te pomogla meni da se skinem. Ubrzo smo oboje bili goli na krevetu, i uhvatili se u klinč. Grlili smo se i ljubio sam ju po tijelu, naročito se zadržavši na njenim sisama koje su fino mirisale, kao i ona cijela. U jednom trenu smo završili u pozi 69, pa mi je počela pušiti kurac, a ja sam se uhvatio lizanja dijela između njene pice i šupčića, a onda joj stavio prste u guzu. Samo je zadovoljno zamumljala sa kurcem u ustima, a onda se uspravila i sišla sa mene, te uzela onaj sladoled i došla natrag na krevet. Izvukla je dio sladoleda i stavila ga na moj kurac. Hladnoća sladoleda me je lagano stresla, a ona se samo nasmješila i ponovo uvukla kurac u svoja usta, te mi oblizala sladoled sa njega, pa onda ponovila sve. Ja sam bio na granici svršavanja, a njoj se očito tako sviđalo jer me je još malo mučila, a onda se odmakla i pružila mi kutiju sa sladoledom, pa legla na trbuh. Ja sam uzeo kutiju sa sladoledom i došao do njene guze, pa izlio malo otopljenog sladoleda po njoj tako da je ušao između guzova. Ona se trgla i nasmijala, a ja sam joj počeo lizati guzu, te posebno šupak. Trzala se kad bih joj jezikom bušio šupak, a onda sam dodao još malo sladoleda, onog neotopljenog i hladnog. Trznula se kad joj je hladno došlo na vrh šupka, a ja sam ju odmah počeo lizati. Izvijala se ispod mene od uživanja, a iz pice je već počelo curiti. Nisam htio više čekati jer mi je kurac bio bolno napet, pa sam se namjestio sa glavićem na ulaz i polako ga gurnuo unutra. Zastenjala je i vrisnula:

- Jebiiii meeeeeee.. ..

I počeo sam ju jebati. Zabijao sam joj kurac u šupak oslonivši se na krevet dok je ona stenjala i cvilila ispod mene. Jebao sam ju žestoko povremeno dodajući sladoled na njen šupak koji sam utrljavao svojim kurcem u njega. Ubrzo je zaurlala i zgrčila se stisnuvši svojim čmarem moj kurac pa se nisam mogao pomaknuti. Svršavala je kao luda, a ja sam čekao da se smiri i onda opet nastavio sa jebanjem, ali ne dugo jer sam i ja uskoro napunio njen šupak sa svojom spermom. Ovo mi je bilo četvrto svršavanje danas i neki svojevrsni rekord za mene, ali sam osjećao da bi mogao još, jer me Lidija strahovito palila.

Nakon svršavanja ostali smo ležati jedno kraj drugoga zagrljeni, a ona je zabila svoju glavu između moje ruke i prsa, te smo tako ležali, kad je rekla:

- Ja mislim da ti je dosta za danas, šta kažeš?
- Kako to misliš? -upitao sam ju u čudu.
- Pa da te ne izmorim previše za sutra ujutro.. -gledala me sa smješkom.
- Šta ima sutrašnje jutro sa ovim danas? -i dalje sam bio zbunjen.
- Sutra je subota i ne radim, a htjela bi da prenoćiš noćas. Sutra imam jedno iznenađenje za tebe.
- Kakvo iznenađenje? A šta će ti reći muž na to?
- Ja sam solo, a znam da si i ti solo..
- Kako znaš? -i dalje mi ništa nije bilo jasno.
- Pa rekao si sestri da nisi u braku kod naručivanja za pregled prostate i da trenutno nisi u vezi.. -gledala me svojim zelenim očima i ja sam se polako prisjećao razgovora sa sestrom koji mi je tada bio čudan, jer je tražila podatke o bračnom životu, seksualnim sklonostima i drugom, ali mi je sad bio sve jasniji, te sam ju odlučio upitati ono o čemu sam razmišljao kad ssam išao iz bolnice:
- Nego.. pretpostavljam da nisam jedini koji je ono doživio u ordinaciji?
- Nisi.. ali si jedini kojem sam dala svoj broj mobitela, jer si mi se svidio odmah, a kad sam ti vidjela kurac znala sam da ćeš biti moj.
- Aha.. A Martina? Kako se ona uklapa u sve to?
- Hmmm.. . pitaj ju ujutro -rekla je i počela se smijati vidjevši moje lice.

Zagrlili smo se i počeli ljubiti te smo se još jednom dobro izjebali, ali sam joj ovaj put svršio u picu, a nakon toga smo zaspali. Ja sam zaspao sa mislima na jutro i nestrpljenjem da vidim šta će se desiti.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina