Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lift sa susjedom

Koliko puta ste pomislili da su neke filmske scene predobre da bi bile istinite?

Ova priča mi se stvarno dogodila prije godinu dana da sam je odlučio podjeliti sa vama.

Susjeda živi u istoj stanbenoj zgradi kao i ja već godinama, svoju plavu prekransu dugu plavu kosu drži u pletenicu spušteno preko prsa, pune usne, plavih očiju te male pjegice na licu te duge noge atletskog tijela kao odbojkašica a uz tjelo bi nosila skin trenerku priljepljeno uz svoje duge noge i to rano ujutro dok šeta psa.

Iako sa takvim izgledom i osmijehom teško da itijedan muškarac bar jednom ne pomisli na seks, ni ja nisam iznimka pogotovo ja koji živim na istome katu. Bivše cure se me znale pitati kako to da nikad nije bilo nešto među nama, kao oboje ste mladi i zdgodni u ranim tridesetim.

Jedino zajedničko što imamo je taj spori, stari lift na adresi M. Krleže 5b.

Svako jutro se vidimo u prolazu ali uvijek to bude neki simpatićan osmijeh ili osmijeh sa pozdravom "Dobro jutro, kako smo danas? ". Nikad baš nismo imali neku dublju komunikaciju od toga iako sam podsvjesno htio više do toga, ali kako ona ima psa a i ja odnedavno počeli smo pričati o njegu pasa u prolazu.

Psa sam dobio na poklon kao štene od 3 mjeseca, dobro mi je došao u životu preboliti bivšu curu pa i da se zbližim sa novim curama u susjedstvu tako i sa mojom susjedom.
Počeli smo više komunicirati tako smo ćak i razmjenili brojeve da odradimo kakvu kavicu jednom kao u duhu dobrosusjedskih odnosa. Da skratim ovu priču jer je očito u kojem pravcu ide a daleko sam od Shakespear-a.

Sati je 23:06 taman početak sna večina radnog naroda ali zadnja šetnica za nekoga tko ima psa.

Otvaram pa zatvaram i zaključavam vrata te čujem otvaranje druga vrata, susjeda očito ide prošetati psa.
Ona dođe i njen pas ponjuši mog, bez lajanja, slažu se jednako dobro kao i mi koliko god površan odnos imali.

Čekamo starog lifta u šutnji i gledamo kako se nam se ponjušili. Njen pogled se prebaci polako na meni sa osmijehom i približi se k meni i šapne.. . "mogli bi i mi ovako", ja več ludim od uzbuđenja i mislim se ma napokon više, napokon bi se mogao dogoditi seks sa susjedom!

Nakon tajteže i najkraće šetnje pasa u životu, točnije nakon 7 minuta je slijedio seks.

Oboje se vračamo u našu zgradu i pritišćem gumb od lift kao manijak pred njom, lift se spusti, hormoni su nam toliko podivljali da sam otvorio vrata od lifta kao da mi život ovisi o tome, ušli smo unutra sa psima, ona skokne na mene a ja je pritisnio prema zidu lifta, psi mirni nas gledaju kao da bi oni malo od toga, moj pas počne cviliti.

Ja je pritisnio uza zid sa rukama na njenim tvrdim guzicama, strgam joj majicu te zagrizem njene tvrde bradavice, zaustavim lift i skinio si hlaće stavio svoj kurac u njenoj taman navlaženoj pički i ono što je slijedilo je bila simofinija u trajanju od 10 minuta.

Lift se toliko ljuljao kao da je potres 3, 6 stupnjeva po richterovoj skali, svršio sam joj u usta kao što je htjela, i odjednom tišina. Oboje pokušavamo doći do daha, "zbilja si ukusniji nego što sam mislila" kaže cijela oznojena sa osmijehom.

Lift nastavi prema našem katu i otvaraju se vrata lifta, tišina, svi spavaju i svako ide prema svojim vratima.

Drugo jutro prva šetnja i nje nema, subota je. Vratim se nazad eto je tamo sa obiteljom koja je došla u posjet iz Dubrovnika. Nabaci mi izdaleka gestu sa rukama da je nazovem, naravno da jesam i naravno da se ova priča nastavila sa još više spontanog seksa.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija