Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lijep seks poslije poslovnog sastanka...

Prije nekog vremena imao sam zakazan sastanak,poslovni.Sve se trebalo dogoditi u uredu mog direktora no premješteno je u restoran sa prostorima za takve prigode.

Samo sat prije dogovorenog početka javlja mi direktor da je sve na meni,jer on ne može doći, i neka to obavim kako treba.

Ajme,koji pritisak!Pa nikada ranije nisam sam odrađivao nešto tako važno!Pokupila me trema ali moram se srediti.U stvari nemam baš puno izbora.

Još se dotjerujem jer tamo mora biti sve savršeno.Za takve se prigode mora izgledati ozbiljno ali i dotjerano.Ajd ovo dotjerano je ok ali ponekad mi ozbiljnost baš nekako ne ide!

Odlazim u restoran tamo je sve dogovoreno.Dolazi konobar zatvara vrata a ja još čekam da se pojavi pregovarač.Uh,nije mi svejedno.Svakakvi tipovi posluju kod nas!

Nakon pola sata čekanja isti onaj konobar koji je mene dočekao uvodi u prostoriju ženu skockanu ali i zgodnu.Prvo sam pomislio da je tajnica.Ali iza nje dolazi lik,nosi aktovku a preko ramena mu visi još jedna torba.

Ustajem i pozdravljam prvo damu a potom i tog nekog lika u pratnji.Poslije sam skužio da je on taj koji je "tajnica" u toj firmi.Dok mi je pružala ruku predstavila se ali i tog mlađeg gospodina.

-Ja sam Irina a ovo je Darko! Pokazala je rukom na njega...

Sad je sve bilo jasno!Pregovarat ću sa Irinom.Uh,Čuo sam da su žene nezgodne u takvim stvarima pa se moram paziti.

Sjela je preko puta mene pa odmah na posao.Na moje iznenađenje i nije dugo trajalo.Samo što smo završili poslovni dio Irina se okrene i kaže:

-Darko ti si slobodan!

Posve ozbiljna objasnila mu je kako mora sve to ujutro biti na njenom stolu.I ode nam Darko!A mi smo večerali pa pričali i pijuckali.Vrijeme je prolazilo a atmosfera je bila sve opuštenija.

Na licu joj je sada bio i osmijeh.Obzirom da sam ponešto mlađi od nje pomalo mi je bilo neugodno što sam ju pogledavao ali nisam si mogao pomoći.Proradila mi mašta i prvo što sam pomislio...eee da mi ju je malo...

Ja tako vozim pod ručnom al kod nje nema pardona.Opustila se pa se smijulji i meškolji a meni sad tek zlo.Što da radim?

-Mladiću jer to šef tebi prepustio sve?

Pitala je to onako da nisam znao jer to ona ozbiljno ili me ismijava.

-Pa da! Odgovorio sam onako samouvjereno...

-Poslao mi je lijepog i mladog pregovarača! Rekla je...

No ovaj puta je izraz lica bio potpuno drugačiji.Odjednom osjetim ispod stola me dodiruje nogom.Naslonjena laktovima na stol gleda me ravno u oči!U jebem ti... pomislio sam...pa ova gori!!!

Počela mi ona i laskati kako sam joj sladak,lijep i zgodan!Ma ona mi se upucava.Mislim u sebi,puknut ću ju ma ne sve ide k vragu!A i davala mi je povoda,dirka mi ga ispod stola i oblizuje onu čašu...Napeto je!

-Hajde me otprati do hotela,ne snalazim se ovdje!

Baci mi ključeve od auta i nek ja vozim!Samo što smo krenuli otkopča mi šlic uhvati kurac i stavi ga u usta.Sisa ga cmokće,ljubi,oblizuje a ja više nisam siguran jer se uopće vozimo po cesti.Pogledavam što sve radi,a ona i sebe dira.mazi si picu al kurac ne pušta.Lijepo mi je no stigli smo na parking hotela.Ugasim auto a ona i dalje radi čuda.Ljubi me po stomaku,vidim sjebala mi košulju,Cijela je crvena od šminke.

Pustim ju još malo a onda joj kažem da smo stigli.Podigla je glavu i samo sa smiješkom rekla...

-Imaš malo vremena,poneseš mi stvari do sobe!

A svari,moš mislit!?Njena torba i jedan fascikl.Popravimo odjeću i idemo prema recepciji.

-Pojest ću te tako si mi sladak! Tepa mi...

-Ono što sam ti mazila i ljubila trebam još negdje!

-Želiš li mi to učiniti?

I tako sve do pulta recepcije na kojoj je u trenu složila facu kao kad sam ju prvi puta vidio.Mrtva ozbiljna!U liftu smo se gnjavili ni ne pomišljajući da možda imaju video nadzor.Do sobe je već skinula sa mene sako i košulju.Ušli smo u sobu i nije pravo ni vrata zatvorila a počela je sebe skidati.Suknja je spala na pod a gaćice i onako nije ni imala na sebi.Priljubila se uz mene a ja sam joj skidao košulju i grudnjak.Ni trenutak nije zastajala.Ljubila me po prsima zabijala nokte u moju kožu gotovo histerično.

-Želim te od prvog trena kad smo se sreli...

Govorila je to sad već sva razbarušena i očito jako napaljena.Bacila se na krevet i pozivala me na sebe.

-Zabij mi ga u picu ne mogu više čekati!

Došao sam joj između nogu i počeo ju lizati.Držala me za kosu i namještala mi glavu kako njoj odgovara.Podizala se prema mom licu uzdisala i dalje me ne puštajući.Kad je osjetila da se hoću pomjeriti prema gore pustila mi je glavu i kao da nikada nije osjetila kurac dočekala me.Nisam morao paziti.Bila je tako mokra a kurac sam zabio u nju do kraja kao od šale.Noge je digla visoko a sa rukama oko mog struka čvrsto me držala.

Tako zabijen u njenoj mokroj pici i čvrstim stiskom ruku oko struka lagano sam miješao.Ako sam ga samo malo pokušao izvuči van privlačila bi me na sebe nazad tako snažno.Otrgnu sam joj ruke sa struka,malo se odmaknio do nje a ona se brzo našla na koljenima.Rukama se uprla u zid iznad kreveta a dupe isprčila i pogledavajući kad ću joj prići blizu.Kad joj je kurac dodirnuo picu samo je uzdahnula ali ostala mirna.Ušao sam u nju samo glavićem i polako sve dublje.Polako ali ritmično tucao sam ju i što sam ju jače nabijao to se ona više upirala o zid.Tako je glatko klizio u nju.Glasno je uzdisala.Osjetio sam da više neću moći izdržati i izvadio ga naglo van.Samo me pogledala i rekla:

-Možeš unutra svršiti želim te gledati dok svršavaš!

Legao sam na leđa a ona me zajašila i sjedeći na kurcu miješala.Svršio sam u trenu.Sjedila je još malo tako a onda se ustala poljubila me prvo u usta a potom u sam vrh glavića.Pomazila ga je rukama i legla pored mene.

Razgovarali smo onako o svemu malo se smijuljili a potom je ona mene vozila do mog auta.Pogledavala me povremeno naginjala se po poljubac a nakon toga smo se razišli uz pozdrav.Toliko sam ju toga još želio pitati a ostalo je sve samo na običnom pozdravu.

Nedugo poslije toga Ja sam promijenio poslodavca a Irinu nisam nikada više ni čuo niti vidio.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija