Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Lijepa Jana

Ovo je nastavak priče o trudna Jana. U međuvremenu Jana je rodila curicu i s vremena na vrijeme viđao bi je po gradu, uglavnom kako šeta ili gura kolica. I tako ništa se između nas nije događala sve do jedne večeri skoro dvije godine nakon naše avanture. Tu zimsku subotnju noć provodio sam sa društvom u nekom kafiću. Odjednom je ušetalo žensko društvo, među kojima je bila i Jana. Skinula je kaput pa sam mogao vidjeti njenu dotjeranu figuru. Imala je na sebi usku dugu majicu koja je isticala njene velike sise.

Bila je i u minici, mrežastim čarapama i sexi čizmicama, izgledala je predivno. Kako su se naša društva međusobno poznavala, pridružile su nam se pa smo cijelu večer skupa ispijali koktele i dobro se zabavljali. Noć je već dobro zagazila pa mi je Jana prišapnula da je noćas sama, da su joj djeca kod bake a muž na put i da želi da nastavimo naše druženje nakon toliko vremena. To me baš raspametilo jer sam Janu toliko želio jebati. Društvo se pomalo razilazilo a Jana i ja smo se kriomice iskrali i uputili do mog stana.

Brzo smo tamo stigli i ušli unutra. Jana je sjela u fotelju i rekla da joj skinem čizmice. Čučnuo sam a ona je raširila noge, podigla jednu i stavila je na moja koljena. Dok sam ih skidao mogao sam vidjeti njene roze sexi gačice ispod minice. Nakon njih skinuo sam joj mrežaste samostojeće čarape, minicu a ona majicu i ostala je u donjem rublju. Legla je na krevet i kažiprstom me pozvala na sex seansu. Nekoliko minuta strastveno smo se ljubili, žvalili i mazili a onda sam joj skinuo grudnjak i počeo ljubiti njene velike lijepe sise.

Uživao sam lizati i grickati njene bradavice koje su pod mojim zubima nabrekle. Nakon sisa jezikom sam klizio njenim tijelom do gačica, skinuo ih a Jana je poželjela da u pozi 69 oralno obrađujemo jedno drugo. Namjestili smo se , ona je legla na mene i svoju glatku izbrijanu pičku nabila mi na lice. Uzela je kurac u ruku i počela ga lizati i nadrkavati. Dok se Jana igrala sa kurcom moj jezik je zestoko šamarao njenu vruću i mokru pičku. Prodirao sam unutra koliko mogu, povremeno joj liznuo i gricnuo klitić, želio sam je izludit jezikom.

Ali moram priznat da je Jana svojim usnama i jezikom izluđivala mene. Lizala ga je, sisala i žestoko pušila. Baš je znala obrađivat kurac. A onda sam joj počeo lizat guzu. Nešto je promrljala sa kurcom u ustima znajući da ću je jebati u obje rupice. Dok sam joj lizao šupčić iz ladice izvadio sam neki gel za kosu , nanijeo na dlan i dva prstu gurno joj u šupak da joj ga podmažem i pripremim za jebačinu. Jana je u ustima osjetila da mi je kurčina tvrda i nabrekla, okrenula se i rekla -"želim te zajahati".

Popela se na mene, uzela kurac u ruku namjestila ga na rupicu i snažno se nabila na kurac. Neko vrijeme me žestoko jahala i brutalno se spusta podizala i nabijala do jaja kao prava mala kurvica. Ja sam joj grizao i mijesio sise dok je ona uživala na kurcu. Ubrzo je uz glasan povik -"aaaaaaaaa" i grčenje lica počela svršavat. Kad je svršila skinuo sam je sa sebe, rekao joj da se brzo okrene, klekne na koljena naguzi se jer hoću da je jebem u šupak. Odmah se okrenula, prišao sam joj zguza naciljao glavić na rupicu i prodro unutra.

Brzo se rupica širila a kurac sve lakše prodirao pa sam ga počeo brutalno zakucavat. Alkohol je učinio svoje jer sam bio razjaren. Uhvatio sam je za kosu, navlačeći je svom snagom na kurčinu. Ona je vrištala, urlikala uz riječi -" aaaaa razbijaš mi šupak". Primala ga je tako Jana još koji minut a onda sam ga izvadio , vratio ga u njenu mokru pičku i taslačio sve dok mi jaja nisu eksplodirala i punila spermom Janinu mačkicu. Ubrzo je ona opet doživjela vrhunac pa su se njeni sokići razlili po mom kurcu i jajima.

Oboje smo se srušili na krevet ali rekao sam joj da još nije gotova da mi mora polizat zamazan kurac. Odmah se Jana bacila na posao. Uživala je skidat i gutat spermu sa kurca. Očistila ga je do zadnje kapljice. Bila je ovo nezaboravna jebačina sa lijepom Janom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija