Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Lilina guza

Ocjena: Nije ocjenjeno

Prošlo je nekoliko dana od onog seksa u četvero, a Ana i ja smo bili nerazdvojni. Obavezno bi se nalazili u kafiću kod Domija, te bi se zabavljali do kasno navečer.
Doduše i Ana i Lili su imale obaveze na faksu, pa nisu svaki put ostale do kasno, a ja bi onda Anu vozio kući i obavezno bi se pojebali u autu. Toliko smo se isprakticirali u tome da smo mogli se jebati u nekoliko poza. Sad smo samo malo više pazili kad ima plodne dane, pa nisam toliko svršavao u njenu picu, pošto kondome nismo voljeli niti ona, a ni ja.

Jedan dam mi je na mob stigla poruka od Lili: 'Kume, jel imaš ti nekog slobodnog vremena danas prijepodne? '
S obzirom da sam bio u traženju posla, zahvaljujući diplomi svi su se trgali za mene, te sam čekao odgovor na par mailova koje sam poslao sa životopisima, tako da sam imao slobodnog vremena, pa sam joj i odgovorio tako. zatim je stigla nova poruka: 'Čekaj me, dolazim! ! ! '
Zavalio sam se na trosjed u dnevnom i gledao TV, a pojma nisam imao šta me treba Ljiljana. Nakon petnaestak minuta mi je zazvonilo na vratima, pa sam ustao i otvorio vrata Lili.

- Hej kume, kako je? -rekla je ulazeći i poljubila me u usta, a ja sam ju potapšao po guzi dok je prolazila kraj mene.
- Hvala na pitanju, ali dobro sam.. iako bi bio i bolje da dobijem kakav mail sa ponudom za posao -rekao sam malodušno, a ona se samo nasmješila.
- Ma daj, ne brini dobiti ćeš ti već posao.. -rekla je i zavalila se na trosjed gdje sam ja maloprije sjedio, pa sam sjeo kraj nje.
- Kako ti mogu pomoći? -gledao sam je dok je ona bila zavaljena i prvi put sam se zagledao u njenu jebozovnu kombinaciju.

Imala je kratku haljinicu sa golim nogama i visokim štiklama, te duboki dekolte, a ispod sus e ocrtavale gole bradavice kroz haljinu. Prebacila je nogu preko noge i nagnula se prema meni tiho prošaptavši:

- Jel se sjećaš one večeri i onog seksa u četvero?
- Naravno.. -dodao sam sa smješkom- Tko bi to zaboravio?
- E onda se sjećaš i onog razgovora u tri ujutro na wc-u između nas dvoje?
- Ahaaa.. -tiho sam rekao prisjetivši se nešto o analnom seksu i njenoj guzi, pa sam oprezno upitao- I?
- E pa.. -stavila je ruku na moje međunožje i počela mi milovati kurac preko hlača- .. htjela bi da me pojebeš u šupak danas..
- Stvarno? ! ? Sada?
- Da.. -rekla je i stisla mi kurac, pa se još nagnula prema meni i počela me ljubiti, a ubrzo mi i skidati majicu.

Ja sam ustao sa trosjeda, pa sam joj pomogao da mi otkopča hlače i skine ih sa gaćama, te se uhvatila mog kurca i počela ga lizati, te mi milovati jaja. Nije mu dugo trebalo i već je bio spreman, pa se i ona ustala i skinula haljinu ispod koje nije bilo ničega osim njene kože. Još sam joj malo masirao njene sise, a onda se ona sagnula i iz torbice izvukla lubrikant, te mi ga pružila, a ona se klekla sa guzom u zrak i blago raširenim nogama. samo je prostenjala:

- Rasturi mi guzu..

Namjestio sam kurac na njenu mokru picu i gurnuo joj ga unutra, a ona je lagano zastenjala. ugurao sam joj ga par puta, a onda istisnuo lubrikanta na njen šupak i počeo joj prstom ulaziti unutra. Nije mi trebalo dugo i prst mi je do kraja bio u njenom šupku, pa sam ju počeo tako jebati. Sad je u obje rupice imala po nešto, u pici kurac, a u guzi moj prst. Nije trebalo dugo pa sam dodao još lubrikanta i ugurao joj još jedan prst u šupak. Zastenjala je još jače, a kad je prst ušao do kraja izvukao sam kurac iz pice, te prste iz šupka i iscijedio lubrikanta po šupku, te namjestio kurac na ulaz u njenu guzu i lagano ga gurnuo unutra. Zastenjala je kad je glavić ušao u nju, a onda sam joj gurnuo i ostatak kurca. Zaurlala je dok joj je kurac ulazio u šupak, a srećom je jastuk prigušio njen vrisak da ne uzbudi susjede. Ubrzo smo se uskladili i počeo sam ju jebati sve žešće i sve jače. Njena vriska je prešla u stenjanje i dahtanje, dok joj je iz pice curilo po butinama. Nisam bio siguran, ali sam misšljenja da je već svršila i to obilno. Koliko sam ju jebao nisam ni primjeti da sam ju već pribio uz naslon trosjeda, te je sad klečala i bila naslonjena preko naslona trosjeda dok sam ju ubadao sve jače i jače. Nije potrajalo još puno jer sam osjetio da mi se bliži svršavanje, pa sam uskoro počeo puniti njen šupak svojim vrelim sokovima.

Odmaknuo sam se od nje i vidio da joj je guza crvena od mojih udaraca i grebanja mojih stidnih dlaka po njoj, a iz šupka se cijedila sperma koja se prelijevala van. Sjeo sam na trosjed, a ona na mene kako ne bi ostali tragovi sperme po trosjedu. Zagrlila me i samo tiho rekla:

- Nadam se da ovo nećeš reći Domiju?
- Naravno da neću, a nadam se da ti nećeš reći Ani? -rekao sam sa smješkom dok sam joj milovao sisu i bradavicu koja je bila sve kruča i kruča, a ona se malo meškoljila.
- Neću sigurno.. ali bi htela da me još malo izjebeš u picu ako ti nije teško -pritom mi je uvalila jezik u usta, pa smo se malo žvalili na trosjedu dok mi se kurac nije ponovo digao, pa sam ju poveo do svoje sobe.

Legla je na leđa, a ja sam joj počeo ljubiti sise i spuštati se usnama do pice, pa sam ju počeo lizati i grickati joj klit, a onda joj zabio jezik u rupicu što je kod nje izazvalo duboki uzdah. samo je prostenjala:

- Mmmm.. jebi me.. aahhhhiiiii.. . daaaajjjjj stavi mi gaaa višeee..

Namjestio sam se između njenih raširenih nogu i odmah joj ga sjurio do jaja u picu. Zastenjala je i obgrlila me nogama, a ja sam joj ga počeo zabijati do jaja svaki put ubrzavajući tempo. Lili je stenjala i dahtala dok sam ju žestoko jebao. Svršavala je kao luda, a moj kurac kao da je ulazio u jezerce, a ne u njenu picu koliko je curilo iz nje. Ona je svršavala već po treći puta kad je došlo i meni. Izvukao sam kurac van, ali je rekla da ga vratim i napunim joj picu spermom kao i guzu, pa sam vratio kurac nazad i još par uboda i počeo sam svršavati puneći joj picu spermom. Ona me obgrlila nogama i stisla uz sebe, pa smo sad tako mirovali. Moj kurac je bio duboko u njoj, a ona me ljubila i noktima mi lagano grebuckala leđa. Nakon par minuta smo se konačno razdvojili, znojni i iscrpljeni, pa smo ležali jedno kraj drugoga, a onda smo otišli skupa pod tuš.

Malo smo se mazili i ja sam joj istrljao picu sa sapunicom, kao i guzu, dok je ona meni dobro istrljala kurac, a to je napravila tako dobro da sam još jednom svršio njoj po rukama.
Dok smo se oblačili samo mi je rekla:

- Sva sreča da te imam za kuma.
- Kako to misliš?
- Bar se na tebe mogu osloniti ako mi prifali seksa -rekla je sa smješkom, pa dodala- Naročito u guzu..
- To da. Vidiš nisam Anu pitao da li ga ona voli u guzu? -rekao sam sa smješkom, a Lili je odmah rekla.
- A ne, Ana ti ne voli u guzu, prst da, ali ne i kurac. Probala je jednom, ali ju je tip skoro rasturio, pa ne želi to više. Bez brige, zato imaš kumu -rekla je i potapšala me po ramenu, pa mi dala poljubac i otišla.

Lili i ja smo počeli prakticirati barem jednom tjedno da joj ga stavim u guzu, a u četvero smo napravili ponovo njihove prve bračne noći u hotelu gdje je bila svadba. Ljiljana je bila sad u trećem mjesecu trudnoće, pa smo svi nekako bili euforični, a upravo je i završila faks, pa je sve bilo nekako super. Ja sam pomagao Ani i Lili za diplomski dok je Domi postao voditelj kafića u kojem je do sada samo radio, a ja.. . e pa ja sam napokon dobio posao iz snova u stranoj informatičkoj firmi, te bi uskoro trebao ići van na dvije godine, a i Ana sa mnom.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija