Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Livestream

Marko i ja lagano smo se izležavali na trosjedu te razgovarali složili smo se da je najljepši ugođaj poslje sexa izležavanje na krevetu te uživati u mirisu izmiješanog znoja picinih sokova i sperme Pogledala sam na sat te vidjela da je tek pet popodne a ja se izležavam sa osobom koja mi je napunila sve rupice prvog dana kad smo se fizički upoznali a opet kao da me zna čitav život Marko je rekao isto tako samo što je želio naglasiti da dan još nije završio a tek je početak vikenda te je predložio da odemo na kavu a kasnije ćemo u njegov stan.

Neću Vas zamarat sa kavom ali sam se skroz iznenadila kad sam saznala da živi jednu ulicu dalje od mene. Nakon što smo ušli u stan najprije sam ga razgledala Stan ništa posebno u sobi se nalazio veliki televizor nasuprot francuskog kreveta koji nije namješten na plahti sam odmah primjetila tragove osušene sperme. Marko je upalio TV te sam se iznenadila kad sam ugledala sebe na njemu Pogledala sam prema njemu te mi je krenuo objašnjavati sobu sam opremio sa deset kamera pokrivajući krevet iz svih smjerova kako bi mogao snimati svoje kućne uratke ili u Livestreamu za sada sam samo drkao šta kažeš da uključimo kamere Nakon što mi je objasnio neke tehničke detalje Marko se lagirao na stranicu te je napravio obavijest da će za pola sata uključiti kamere.

Dok smo čekali Marko je uključio sve kamere. Polako smo se počeli ljubiti malo prije početka tijelom mi je prošla neka jeza a kada smo počeli svlačit jedno drugog jeza je nestala istovremeno me je obuhvatila neka ugoda Uskoro smo bili potpuno goli Marko me je polegao na krevet ja sam raširila noge te sam privukla stopala sebi. pri čemu sam prstima razmakla usmine. Marko je krenuo da mi ljubi nožne prste a onda poljupcima krenio se penjati sa unutrašnjom stranom desne noge da bi uskoro polako vrhom jezika prešao čitavom dužinom pice a onda usnama obuhvatio klitić tijelom mi se proširila ugoda sve brže i brže sam disala rukama sam mu obuhvatila glavu pojačavajući pritisak na picu.

Uskoro sam kroz dahtaje molila da prestane jer ću svršiti tražeći da mi stavi kurac u pičku. Marko je prestao sa lizanjem te mi je rekao želiš kurac u picu. Rukom je namijestio glavić na ulaz u picu te snažnim pokretom ušao do kraja pri čemu sam njegove guzove obuhvatila nogama Uskoro smo uskladili pokrete pri čemu su nam se usne spojile a moje ruke klizali su po njegovim leđima Kroz dahtanje tražila sam da me jebe sve jače Marko ga je na trenutak izvadio iz moje pice da promjenimo položaj namještajući me u dogi stil pri čemu sam mogla gledati ekran TV na jednom od prozorčića vidjela sam kako glavić namješta na moj anus a onda sam ispustila uzdah jer mi ga je naglo ugurao do kraja da bi ga u sljedećem trenutku izvukao i ponovno zabio do kraja.

Rukama mi je obuhvatio prepone i sve brže je prodirao u guzu a moje sise su se njihale u ritmu guženja. Kroz dahtanje tražila da mi napuni guzu. Uskoro sam osjetila kako mu kurac podrhtava a u sljedećem trenutku topli mlaz mi je ispunio guzu. Vadi mi ga iz guze i daj da ga poližem Marko ga je izvukao a ja sam kurac obuhvatila rukom povukla kožicu sa glavića a onda sam ga obuhvatila usnama da bi vrhom jezika skinula tragove sperme pomiješane s malo nečistoće a onda sam kurac jezikom oblizala čitavog Po prvi put sam uživala u okusu sperme pomiješane sa nečistoćom.

A onda sam se posvetila lizanju jaja pri čemu sam se jezikom spuštala do anusa. Marko me je pitao dali želim da mu ližem guzu a onda se namjestio u dogi položaj rukama je obuhvatio guzove raširujući ih Jezikom sam krenula lizati čitavu dužinu guzinog rascjepa a onda sam vrhom jezika kružila po anusu Marko je tražio da mu stavim prst u guzu. Lagano sam srednji prst stavila u usta a onda najprije kružila oko anusa da bi lagano pritisnula sredinu osjetila sam otpor. Ponovo sam prst naslinila a onda sam lagano pojačala protisak i vrh prsta je ušao u njegovu guzu polako sam ugurala pola prsta a onda sam ga izvadila da bi ga ponovno vratila ušao je bez problema a ja sam gurnila prst do kraja Po prvi put sam prstom bila u muškoj guzi nakon što sam ga izvadila dala sam da poliže prst a onda sam ja navlažila dva prsta i gurnila mu ih u guzu nakon što sam ih izvadila iz guze jezikom sam kružila po anusu da bi vrhom jezika ušla u guzu Uživala sam u stiskanju anusa oko mog jezika uskoro sam vrhom jezika ulazila i izlazila iz guze pri čemu sam obilato slinila a onda sam hlapljivo kupila slinu iz njegove guze Marko je nakon što mu se kurac ukrutio krenio sa drkanjem Uživala sam u lizanju Markove guze a on je uskoro svršio po svojim prstima koje mi je dao da poližem a onda sam još jednom polizala glavić i kurac Nakon čega me je Marko strasno poljubio gurajući jezik duboko u moja usta Da bi legla na leđa raširila noge a onda je Marko jednom kamerom zumirao moju picu a ja sam na televiziji vidjela svoju mokru šumica a onda je Marko izgasio kamere.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija